- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Most tesztelgettem kicsit betában, max grafon 30-40 fpsem van, az singlere tökéletes lesz, multiban pedig úgyis kikapcsolnám, hogy jobban lássam a környezetet, szóval fasza.
Amúgy a single engem valahogy nagyon a Half Life 2re emlékeztet. Titeket nem?
[ Szerkesztve ]
-
deter
aktív tag
Azzal semmi probléma, hogy előre kiküldik a játékot, sőt nagyon helyes. Viszont engem baromira irritál, hogy egy cseh zászló van a borítón. Annak ellenére, hogy semmi problémám nincs velük. Nem tudom a pontos számokat, hogy mennyivel jobbak az ottani értékesítési mutatók, de olyan szignifikáns különbség azért nem lehet. Nem is érdekelne, hogy például a Crysis2 nincs lokalizálva, de nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben a történet orientált játékokat sem "hunosítják". Lásd az utóbbi egy év játék megjelenéseit. Ami egyébként nem tudom mennyire jó stratégia. A magyarosítás egy érv volt a warez ellenében.
-
Üdv!
Letöltöttem az EVGA féle sli javítást, és persze futtattam is. Viszont az egyik vga továbbra is éppen csak, hogy vánszorog, míg a másik keményen izzad.
Tudtok valami használható megoldást az SLI használatához? Esetleg, hogy, hogyan kéne használni az evga patchét?
-
Ferko75HUN
senior tag
Ha használom az L.E. kódot aktiválásnál , akkor tudom elindul a single, de ez később nem okoz gondot a multinál?
Valaki tud erről valamit?C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
karakpecze21
senior tag
Na már csak 2óra és 1 perc!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ferko75HUN #1306 üzenetére
Nem tudni, én épp ezért nem használtam fel a limited kódot aktiváláskor.
karakpecze21:
Vagy nem. Tuti hogy idegbajt kapok ha éjfél után meg egy olyan üzenetet kapunk az aktiváláskor hogy 25. után játszható a játék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Lala6
őstag
Nem volt ma senki a mamutban kipróbálni a játékot?
-
SzlobiG
félisten
válasz antikomcsi #1305 üzenetére
Nevezd át bioshock.exe-re az indítófilet hátha jó lesz. AMD esetén ez megoldotta a villogást.
-
Sonja
nagyúr
Uhh, bazz. Ez már fájt!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Pala
veterán
Majd holnap este 11-kor posztolj inkább.
-
kexksz
addikt
Fake? Nem fake? Kit érdekel, rohadt nagy.
Edit: Nem fake, youtubeon is van csomó videó, csak a zene nem ez a fos Afrojack eredetileg.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Ez a játék esélyes az év játéka címre valami bődületesen jó a single benne a grafika valami ámulat mellé nagyon jó hangok leszámítva hogy az ai néha kicsit meghülyül nekem nagyon bejön. (warhead kijelentésemet cáfolom, sokkal szebb attól).
Bele se merek gondolni DX11-be milyen lesz.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Arra az leszek, hiszen grafikai motor csere lesz, és lesznek benne már nők is !
A Doom 3 2004, augusztusi játék, tehát, lassan 7 éves, de még mindig van olyan újabb játék, amit simán zsebre tesz !
Ugyanaz a grafikai motor lesz a Rage-ban is, mint a doom-ban, id Tech 5 ![ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érdekel a nemrég linkelt easter-egg alatt ez a szám szól:
[link]Live-Die-Respawn
-
keIdor
titán
Mass Effect 3 az 2012-re van írva, SW: TOR meg sajnos MMO, szóval sok embernél, köztük nálam is kiesett. A Skyrim. BF3 lesz erős ellenfél nálam meg a Batman és még 1-2 game. A Duke is durva azért, jó beteg, vannak benne leszbik meg vibrátor.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
A wikipedian 2011 Q4 van írva, a Duke eléggé beteg játék lett, és pont ez benne a jó, ha ugyanolyan lesz mint a régi, akkor számomra már jó !
-
saguaro
tag
Srácok, egy HD5850-es kártyától mire számíthatok?
FullHD-ban szeretném tolni, ha elbírja legalább a mediumot, akkor leadom a rendelést cdgalaxisba, ha nem, akkor kihagyom.Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aktiválás sikeres. Megy a játék.
És lecserélték a Start-ot, enterre.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ftomi74
tag
Activation succesful. (alap verzio)
http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn
-
Drizzt
nagyúr
Nocsak, nekem is.
I am having fun staying poor.
-
Ferko75HUN
senior tag
Na, akkor ránézek én is.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Xirtam
veterán
Multizni nem, de a Single végre elindult!
-
SzlobiG
félisten
Megy a ranked multi is és jó pingem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest