- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
Cointracking a legjobb szerintem, CSV import szinte minden tőzsdéről (fizetős verzióban live API import is), sokféle hasznos statisztika, ami máshol nincs (realized and unrealized gains, mindenféle átlagos vételi/eladási árak).
200 trade-ig ingyenes, ha nem daytrade-elsz, akkor ez évekig elég.
A Delta sem rossz, mondjuk elsősorban mobilos, de itt is van ingyen API import (kézzel felvinni a vételeket és eladásokat szerintem halál, főleg, ha Binance-on BNB-ben fizeted a díjakat).
-
tom120514
őstag
válasz KilgoreTrout #4853 üzenetére
Én nem adok exchange API-t senkinek, maximum a poolét, merész szerintem.
Never go full retard.
-
tom120514
őstag
válasz KilgoreTrout #4855 üzenetére
Úgy nem hülyeség. Bár én nem bízom az ilyesmiben és nincs sok mozgás nálam de elhiszem hogy van amikor manuálisan követhetetlen.
Never go full retard.
-
Dexar007
veterán
Na,most leptuk at a falat. Tu da muuuuuuuuun!
Give me your cum,bull!
-
félisten
Ismerős beleállt a crypto trade-be pár éve. Most van, hogy napi két millió dollár profitja van. Kemény. Csak persze ő ásót ad el, nem aranyat keres.
while (!sleep) sheep++;
-
csaba951
veterán
Múlt héten ritka rossz hetet zártak az (részvény) tőzsdék. Pár óra múlva lesz nyitás USA-ban. Sokan arra számítanak, hogy folytatódni fog az esés. Ez a várakozás mutatkozik meg a crypto exchange-eken is.
-
sugrath
csendes tag
válasz Dexar007 #4873 üzenetére
Nem csak neked. El fog szürkülni a bitcoin?
Amúgy ez a képed jobban tetszett mint az előző, itt lábgomba helyet csini csajokat kaptam az oldalsávba.
-
sugrath
csendes tag
-
mepet
addikt
válasz sugrath #4879 üzenetére
hüpp, hüpp, hüpp, micsoda trükk! köszi
Azt írják, hogy "együtt mozognak". Dexar nem csak magával a hsz tartalmával trollkodott, hanem a benne elrejtett helyesírásinak tűnő szemantikai hibával is, nem semmi, még mindig meg tud lepni. Ez így már 120% troll, szép teljesítmény! -
csaba951
veterán
Mókagyár! DJI fel - BTC fel, DJI le - BTC le.
-
Yutani
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
Legalább vanakinek már összejött a Lambo
-
Szőrös
veterán
válasz Dr. Romano #4895 üzenetére
Majd a legajjjánál lesz 3 jééé.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Möhe
addikt
-
sugrath
csendes tag
Szerintem kérjetek a telejósdától egy kevés pénzenergiát, attól lehet megindul felfelé.
-
CoDWaW07
őstag
válasz sugrath #4898 üzenetére
Ha kriptoba fizetnénk nekik lehet hogy csipkednék is magukat és csinálnának is valamit
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Árpi001
senior tag
Bebaszna...
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest