- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
A btc kicsit mintha emelkedne...
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
|nsane
tag
válasz csaba951 #4348 üzenetére
Sziasztok!
Nem volt hozzászólásom a fórumban, meg tapasztalatlan vagyok a kriptovalutákban a trade-ben meg pláne. pont jókor szálltam be, február 6-án amikor a zuhanás mélypontja volt. Körülbelül kétszereztem a pénzem, aminek eddig nagyon örültem, tegnap és ma már mindent áttettem a biztonságos tether-be. Most este, amikor a hozzászólást írom elkezdtem szépen lassan visszapakolni kriptovalutába (BTC-be és ZCL-be). Lehet kicsit elhamarkodott döntést hoztam, remélem nem esik ki az alsó lila részből és megindul újra felfelé. Szerintetek lehet megint egy nagy zuhanás, valaki tud rossz híreket vagy olyasmit, ami megint előidézhet zuhanást?
-
csaba951
veterán
Tether (USDT) lásd: #4229 KilgoreTrout
Ebből is az alsó ajánlom nagyon elolvasásra. Tether minden, csak nem biztonságos! Az összeomlása megroppantja majd az egész kripto piacot. Nagyon komolyan érinti majd az exchange-eket is. Rengetegen ábrándulnak majd ki a kripto pénzekből és beköszönt a kripto tél, amikor hónapokig nem lesz növekedés.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Én nem vettem, hanem bányászok ZClassic-ot, és fork előtt gondoltam átváltani.
Nem kereskedem, hanem a használt pool-on beállítottam, hogy a ZClassic-ot egyelőre ne auto exchange-elje, hanem majd én manuálisan amikor úgy gondolom. Csúnya, hogy 190 dollárról leesett most 130-ra. Azt hittem meg se fog állni. Valószínűleg a nagy tesó esése kavart be. -
tom120514
őstag
Kollégák, lehet Krakenről Revolutra SEPA-val utalni? A Kraken olyan adatokat kér a számla regisztrációhoz ami az appban nincs, az automata ügyfélszolgálatos csajjal nem jutottam előre.
Never go full retard.
-
Árpi001
senior tag
Pontosan mi történt a krypto piacon az utóbbi másfél napban?
Mitől torpant meg,esett most a btc,és a legtöbb coin?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Yutani
nagyúr
Mindannyian tévedtek. Írtam feljebb, hogy az esésre félretett fiatomat elköltöttem és erre reagálásul gyorsan be is esett minden. Esküszöm!
Szerk: Na jó, a BTC esése és a fenti cselekmény között volt 12 óra, azaz és 02.20-án 11 óra után kötöttem le a fiatomat, a BT pedig 23 óra körül kezdett esni.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
syberia
veterán
válasz Árpi001 #4364 üzenetére
A brit alsóház pénzügyi bizottsága vizsgálatot indított a kriptovaluták miatt.
(#4356) csaba951: Nem tudom, én úgy látom hogy a bitcoin megroppanása okozhatná a többi digitális coin elértéktelenedését. Ha minden napra jutna a maihoz hasonló hír, az érdekesen tudná alakítani a grafikont.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Dexar007
veterán
Szepen lehet latni ahogy emelkednek az altok.
Give me your cum,bull!
-
-
Szilu
tag
válasz csaba951 #4392 üzenetére
A trendvonal utólag frankón mutatja a hangulatot, és pici indikátor is lehet, de ez még nem egyértelmű.
Tételezzük fel, hogy van sok szereplőnk, jó pár nagy tudású kezelővel, baromi profi elemző programokkal, és nagy kezelt vagyonnal, és sokszor automatizált másodperc alapú megbízás kezeléssel. Ez esetben úgy gondolom, hogy az egyik monitoron ott vannak a csatornáid, egy másikon a mozgó átlagok, a Fibonacci szintek, az adott értékekhez tartozó volatilitás, az Eliot hullámok, a várható hírek hangulati hatása stb., és próbálják megtippelni, hogy a többi kezelő hova teszi ezek alapján a beszállást és kiszállást.
Kiestünk az emelkedő trendből, de 9800-on mégis voltak beszállok kétszer is, hátha csak egy kis kockázat csökkentés (kis százaléknyi profitrealizálás) történt, és most várakozás jön.
Ettől még lehet trendforduló, de szerintem az nem egyértelmű még, ahhoz ezeknek az elemző-segítő progiknak piros lampát kell mutatniuk.[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Krakenen Tier 3 verification-hoz lakóhely igazolásához milyen dokumentum szükséges? A lakcímkártyát nem fogadták el. Kormányablaknál kérhető egy lakcímre bejelentett személyek igazolása jó lehet?
-
csaba951
veterán
Nekem a havi bank értesítést fogadták el. Próbálkozz ilyennel. Vagy valamilyen havi közmű számlával. Kivéve mobil és internet. Ezeket nem szeretik. Mindenképpen legyen rajta a neved és az a cím, amit Tier 2-ben megadtál. Nekem kb. 3 hét volt míg megadták. Közben nem volt kommunikáció. A végén e-mailben értesítettek.
-
Möhe
addikt
mindenki bevásárolt 10k alatt? nem maradt le senki? mehetünk felfelé?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.