- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz viharhozo #16689 üzenetére
Megmondom őszintén nem másztam bele a bsc részében csak a solona részbe.
Nyilván az elején aki beugrott az szépeket kaszált tiszta sor. Én mikor elkezdtem úgy számoltam ki,hogy alapból a megtérülési hozam felét vettem alapul és ezt egy rosszabb eshetőségre még megfeleztem (szóval ,hogy értsd 50% nyereséget számoltam mikor kezdtem , és vész forgatókönyvnek megnéztem a 25% ot). Most járok kb tisztán 4 solana kivételnél durván 1 hét után. Ez bőven jobb hozzam volt eddig mint amivel alapjáraton számoltam , igen lehet a cipőm nem ér annyit ,mert beestek az árak igen a napi kereset is lecsökkent és most vagyunk azzon az 50% os szinten amit fent említettem és kalkuláltam alapból. Ez eg yéletmód játék nem arról kell szólnia hogy 2 nap alatt kő gazdag lesz bárki lehet vannak ,voltak bugok ahogy mondod sőt lehet többet is szakítottak engem nem érdekel.
Csinálom tovább amit elkezdtem hozzáteszem jelenleg még mindig 15 euro/nap a hozzam , ha a mostani ár felére megyünk 1-2 hét múlva akkor is meg fogja érni. Sőt ha igazából csak 10 cent lesz a gst ára akkor is.. Tudod miért? Mert nem kell hozzá áram... És addig mire elérjük röhögve a dupla vagy a 3x roinál leszek. És simán elgondolkozhatok azon ,hogy gmt keresek nem pedig gst-t...
A projekt nem rossz sőt nagyon is jó és lesznek fejlesztések a jövőben. Bőven elég az is ha a cipő pl nem solonáért megy majd hanem gst-ért ...
csak egy példa volt.
Jelenleg még mindig az egyik legjobb befektetés , kb 600 euroból most hiába veszel egy 3060 ti vagy 3070 es videokártyát (csak példa nem tudom mennyi az ára) mennyit keres naponta? 1,32 euro (65,5Mh) és ebből levonhatod az áramot... ha esetleg dupla az árfolyam akkor 2,64 -az áram... És a kártya ára ugyan ugy csökken mivel egy használt terméked lesz , sőt a merge agusztus körülre van igérve utána pedig olyan mélyrepülésben lesz a kártya amiről inkább nem is teszek említést. Nem akartam elkanyarodni a dologtól csak igazából szerintem maga a napi 13-15 euroval még mindig egész szép pénzt hozz és ha feleződik esetleg az ár akkor sem olyan rossz az még mindig. De nem vagyok tanácsadó pusztán egy hasonlatott írtam. Van akinek jó beszálló lehet az alacsony nyomott cipú ár.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Kobe
veterán
válasz Frozen #16701 üzenetére
Ez egy az egyben ugyanaz a moka, mint a helium network, csak tularazott fizikai router helyett tularazott nft bizbaszt kell venni.
Meg a kinai hamis helium lokaciot spoofolo kinaiak is tok ugyanugy exploitoltak a bugot, mint a heliumnal.
Aki szeretne latni a jovobeli kimenetelet, nezze meg a helium world mapet, a fizikai eszkozok arait es a HNT arfolyamat. -
Frozen
addikt
Ezzel megint az a probléma ,hogy mindenki 2 perc alatt akarna gazdag lenni. Megveszed felrakod a tetőre és nincs vele gondod semmi ,majd ránézel 1-2 év múlva... És nem idegeskedsz rajta...(aki jó helyre kirakja annak a mai napig keres naponta a rendszer több tíz dollárnyi héliumot jelenlegi árfolyamon....) Nyilván ha valaki csak megvette aztán másra nem költött meg vette a kínai vacak antenát stb az nagy csodát ne várjon... Egy rendes antenna 100-300 euro egy jelerősítő hozzá szintén ennyi stb sokan nem költenek ennyit rá és nagy megtérüléseket várnak...)
Lehet mindent köpködni ,de teljesen úgy csinálnak sokan mintha pl a gpu bányászat is mindig annyira jövedelmező lett volna... volt akinek hónapokig ment minuszosan... Hélium is ilyen és a cipő is csak az a különbség ,hogy itt vagy nincs áram vagy olyan minimális ami szinte említésre sem méltó...[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Kobe
veterán
válasz Frozen #16704 üzenetére
Heliumbol a hivatalos, fejlesztok altal validalt gyartok altal keszitett cuccok legtobbje havi 0.1-0.5 HNT-t termel mar csak.
Nem 100 vagy 300 euros antenna kell hozza, hanem szabad fizikai lokacio a hexagon racsban. A draga antennat nyugodtan zsebrerakhatod, finoman szolva, mert ha nem mucsarocsoge also laksz, akkor normalis helyen szabad placcot mar nem talalsz. Lasd budapest terkep, ahol 0.1 hnt az atlag.Azt kene megerteni, hogy befektetes szempontjabol ez a koncepcio, hogy vegyel dragan valami celbizbaszt (minert, cipot, de meg a crypto.comos CRO is ilyen), es az csinal valamit, ami penzre valthato, az nem hozam / return, hanem a sajat penzedet kapod vissza 0 kamattal klasszikus MLM felallasban. Ha szerzel vele napi 50 dodot, de kozben bele kellett nyomni 1000-2000 usdt akkor te nem 50 dodot kerestel, hanem elbuktal 1950et.
Ezt kellene megerteni hozza es szerintem elso korben rogton elfelejteni minden olyan temat ami ugy kezdodik hogy fizess be XY osszeget, es azt az osszeget persze egy joval likvidebb formaban fizesd be mint a cucc amit kapsz erte cserebe[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Mire a crypto-kat nem követő napi kocogókhoz is elér a project híre (hamarosan) addigra már bőven reménytelen lesz a befektetés megtérülése. Frozen csakis ezek belépőjéből gyarapodhat...mert még időben invesztált, ergo feljebb van a piramisban. A crypto-ban valóban "percek alatt" akar a többség kiugróan profitálni....mert kb ennyi idő alatt is lehet legatyásodni. De még így is lassabb a kimenetel elérése mint pl a rulettnél a piros vagy fekete.....hosszabb reménykedésre van lehetőség
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Frozen
addikt
Szerintem kicsit utana kellene nezni a dolgoknak ,megijt kiemeltel egy egy napot hónapot stb. Olvasd el mit írtam fent. Ahogy te fogalmaztal igy a gpu vasarlas es banAszat is egy mlm alap hiszen veszel egy kacatot draga penzert aminek az erteke gyorsabban csokken mint amit termel...
Erdekes budapesten is vannak jol kereso hotspotok
Nem azert mert jo helyen lakik hanem mert jol allitotta be az antenat vagy valami meg van mogotte pl jelerositő szuro stb..
Mindenki meg akar gazdagodni percek ,napok alatt senki nem mondta ki mibe fektessen be. Az osszefoglaloban is le van irva hogy mindenki annyival dzalljon be ami nem faj. Ha valaki megis beugrik eldontheti hogy coont vesz vagy keszuleket sajat dontese mindenkinek. Aki keszuleket vesz az pedig kalibralja be es felejstse el ezekre majd.nezzen ra par.ev mulva mikor ujra szarnyal a piac. De ott a.matchx esete is ami mindig ugyan annyit termel ha lent van az ar akkor tobb coint turt ki,ha fent van kevesebbet de alapból mindig 10 euro koruli ertek a napi hozama. Ki miben hisz,rengeteg uj es jo projekt van ami a jovot kepviseli mint irtam nem kell aram.neki vagy csak nagyon kevés. Amihez pedig aram.kell az mind elfog bukni a kornyezetkimeles miatt. De mint mondtam lehet venni coint nem muszaly keszuleket venni senkinek semmiből. Cipot sem kell venni lehet gst es gmt coinokat venni csak ez nem termeli a penzt roviden tomoren max holdozni tudod vagy oda vissza valtani mikor milyen az ar.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez az új luna komoly? Volt a régiből 10 dollár értékben még, bent hagytam poénból, átrakták ugye nekem binancen luna2be, most ér 1100 dollárt, de jól látom kilőtt 25 ezer dollárig 1 luna2, azaz akár kikaphattam volna 15 ezer dollár körül is, azaz 1,35m dollárom lehetett volna 10 dollárból? Vagy azt nem engedte volna kivenni?
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Frozen #16708 üzenetére
Nem akarom leloni a poent, jarj utana egy kicsit, hogy is mukodik a technika / helium halozat, de a budapesten jol kereso hotspotok nagyobbik resze spoofolt. Vagyis hamisitott.
A minerekben nincs gps, igy a terkepen oda regisztralod oket ahova szeretned. Ha neked van 4-5 db minered es bivalybaxnad alson laksz, akkor bevagod a cuccokat a kisszobaba, beregisztralhatod oket a gobi sivatag kozepere ahol tuti nem akad semmivel es egymast validalgatva / pingelgetve elbanyaszgatnak (ugye 4-5 eszkoz mar kiad egy tokeletes racsot).
Meglepodes akkor van amikor egy jelmerovel vegigmesz az adott utvonalon es whatafakkinsurprise, a terkepen jelolt eszkozok harmada ad valojaban valos jelet.
Ismetos valahonnan? Azt is elarulom, ezt is a kinaiak toljak a legnagyobb mertekben.Az univerzalis eszkozoket ne hasonlitsuk mar egy specializalt, csak egy celra jo celeszkozre. ETH banyaszat befurdik, kis bukoval eladod a kartyakat es valaki mas vigan jatszik vele meg evekig.
Ha egy helium / movez vagy hasonlo bukik be, mit csinalsz az 1000 eurokert vett brahihardverrel? Elinditod vele a maria radiot vagy a szabad europat? -
Frozen
addikt
Fent írtam senki nem mondta senkinek,hogy vegyen hardwert ez mindenkinek a saját döntése , ennyiből lehet venni coint is és tradelgetni stb...
Mindenkinek saját döntése,az hogy melyik utat választja ki, sőt igazából egyik sem kötelező mert senki nem mondta,hogy száljon be az ember, ez is mindenki saját döntése...Nekem is van hélium ,cipőm is és minden más még mégsem köpködöm hogy így meg úgy játszos pénz én döntöttem így én látok benne fantáziát és nem 1 hétre gondolkodtam soha...
Merge utan majd megnézzük mennyiért is fog menni a videokártya[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Laraxior
titán
Jól megugrott ez a Lunc, tegnap még semmit se ért, most meg 750%+
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz shteer #16723 üzenetére
Ha a másikat húzná magával egy kicsit, akkor... De az csak egy helyben tötymörög, bár valószínű, hogy nem lesz belőle semmi. Bezzeg, ha eladnám azt a sok darabot, tuti megugrana a következő nap
#16724 dobolan: Jamm, felcseréltem. A régi vacak a "C", az új az "A"
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz dobolan #16727 üzenetére
Aztán majd megint jönnek az öngyi kísérletesek, mert elbukták a házat, asszonyt, kajapénzt, benzinpénzt...
-
dobolan
senior tag
válasz xy.zsolt #16728 üzenetére
Ja. Meg még egy okosság a luna airdropról:
Pre-Attack 1 aUST = 0.01827712143 LUNA
Post-Attack 1 USTC = 0.02354800084 LUNAA fenti szerint a bedőlés előtt tartott UST kevesebbet ért szerintük, mint a bedőlés utáni (discount) áras... mondhatom k*rva jól járt, aki a tartotta
-
Kobe
veterán
válasz dobolan #16730 üzenetére
A matek ott teved, hogy az aUST / UST ratio sosem 1 volt, hanem egynel kisebb (valami 0.8 koruli, kb az ApY-al csokkentett erteken lavirozott ez az aranyszam).
A masik resze benne volt az agorara felrakott proposalban, hogy az aranyszamokat annak fenyeben valasztottak, hogy 'javadalmazzal' azokat is, akik a crash kozben az arfolyam megtamasztasa vegett vasaroltak coint.
-
dobolan
senior tag
Ezt akkor sem értem igazán. Tegyük fel volt 10e UST-m pre-attack (10e dollárért vettem). Megtörtént az esemény, és eladtam mondjuk 0,5-ön. Lett 5e dollárom. Később 0,1-en visszavettem ugyanazt a mennyiséget. Maradt 4e dollárom, meg 10e UST-m, és most az airdrop, mivel "megtámasztottam" az árfolyamot többet ad nekem, mint annak, aki végig tartotta, és elbukta az egész 10e dollárját?
Számomra ez nem túl logikus, és főleg nem lojális. -
Kobe
veterán
válasz dobolan #16732 üzenetére
Tulbonyolitod. Egyreszt a blokklanc letojja hogy menet kozben ki mit tradelt, spekazott. Az agora proposalban mpercre / blokkra pontosan benne van, milyen datumu snapshotot vettek figyelembe elotte, utana. Minden mas mellekes. A lojalitas es a tobbi meg korites, az szamit ami a proposalban volt, azt szavazta meg igennel a halozat 90%a. Aki nem ertett egyet vele, volt lehetosege terra stationon keresztul szavazni. (en eltem vele)
Itt van a kalkulator, ez pontosan megmondja mennyit kellett volna kapnod.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
Engem nagyon nem izgat, nem volt benne pénzem. A "minden más meg mellékes" miatt meg most sem tennék bele egy fillért sem. Az egész céget be kéne számtani a tulajokkal együtt. "azt szavazta meg igennel a halozat 90%a" <- ezt meg egyszerűen nem hiszem el, hogy legitim lett volna, szerintem kamu volt az egész szavazás. Még a binance alapítója is nyíltan ellenezte az airdropot, az azért jelent valamit.
-
Kobe
veterán
válasz dobolan #16734 üzenetére
Csak hogy a realitasok talajan maradjunk: a binance alapitoja pont annyira szolhat bele egy masik ceg mukodesebe, mint amennyira Marika neni, a taktaharkanyi kisvallalkozo beledumalhat a Microsoft akvizicios strategiajaba pl.
Maximum velemenye lehet rola, mas nem igazan, az meg mint tudjuk olyan mint a....A proposal voting kamu jellege honnan jon (szted)? Csak mert terra stationon a validatorok a naluk stakelt / delegalt coinok aranyaban % aranyos voting powerrel rendelkeznek. Vagyis a validatoroknal a sajat "nagytoke" + kisbufiknel osszegyult kistoke is reprezentalva van. Emellett pedig minden terra stationnel rendelkezo kisbufi user is voksolhatott akinek van / volt 0.025 UST a terra tarcajaban.
En sem mondom, hogy a legjobb proposal kerult elfogadasra, de a konteokat hagyjuk inkabb, hacsak Do Kwon szemelyesen nem kattintotta ossze a tobb100 ezer szavazatot, akkor cest la vie. "Kinek mit intezett a kormanya", szol a klasszikus szlogen, hat a terrasoknak ezt a proposalt intezte a network.
-
dobolan
senior tag
"Csak mert terra stationon a validatorok a naluk stakelt / delegalt coinok aranyaban % aranyos voting powerrel rendelkeznek. Vagyis a validatoroknal a sajat "nagytoke" + kisbufiknel osszegyult kistoke is reprezentalva van. "
Ha már így leírtad, akkor szerintem pont ezzel van a baj. Főként miután a bedőléssel a tőke is ki tudja hogyan rendeződött át.
Az UST is mindaddig stabil volt, amíg instabillá nem vált. A bekövetkezés előtti teóriák (van több yt-on) meg mind csak konteók voltak... -
Kobe
veterán
válasz dobolan #16736 üzenetére
Nem tudom az megvan hogy barmelyik reszvenytarsasag hasonlokepp mukodik es kozgyulesen minden reszvenyesnek van lehetosege velemenyt nyilvanitani
A reszvenypakett nagysagatol fuggoen pedig iranyito befyast is tud szerezni 1-1 entitasSzoval ezt a nem tetszik, csak mert nem logikat ra lehet huzni barmelyik cegre az amazontol a Pick Szegedig barmelyikre
De ha ilyen komoly ketelyeid vannak egy olyan tokenrol amiben erdekeltsegeden sincs, nezz ra a terra station validator listajara. 130 aktiv validatoruk van, es a legnagyobb voting powerje kemeny 3%, a legkisebbe pedig 0.02% alatti.
Nah, ha valakinek sikerul ezzel erdemben befolyasolnia barmit..... -
viharhozo
addikt
válasz proof88 #16565 üzenetére
Ha vkit erdekel, a Calo ma elindult.
Ez legalabb nagyon szar nem lett, 900-ert vettem a cipot penteken, ma majdnem 1500-ert ment el a levonasok utan.
Az utolso szogig elloptak a Stepnt egy nagyon fontos kivetellel. Itt a cipok is ugyanabban a tokenben mennek, mint amit a mozgasert kapsz. Szerintem ez nem tul jo otlet, mert meg durvabb kilengesekhez vezet. En arra jatszottam, h az indulaskor meg befele sokkal tobb penz fog menni, ez nagyjabol be is jott, a token ment 60+%-ot. Nem lepodnek meg, ha meg feljebb menne, bar mar most is 1400 dollar a legolcsobb cipo, a Stepnnel ennek a toredeke, ez eleg eros gat lehet.
Viszont par nap mulva szinte biztosan zuhanni fog, 1-2 dollar korul megint erdemes lehet cipot venni.
Ja, az app erosen bugos, az Androidost Europaban meg mindig nem lehet Playstore-bol letolteni, ugyh alaposan nezze meg mindenki, mit csinal, kulonben napokra beragadhat a penze, amit egy erosen volatilis tokennel nagy gaz.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Kobe
veterán
válasz B-L-A-C-K #16740 üzenetére
Mondjuk 30e USD forgatasanal mar lehet nem artana elolvasni a proposalt
Ez ugy altalaban igaz, mindenre az eletben, mert utana csodalkozas vanAkkor ujra: a preattack snapshot a blokklancrol Majus 7ei datumozasu. Volt balanceod majus 7en USTben? Ha igen, megvan a kerdesedre a valasz
-
Kobe
veterán
válasz B-L-A-C-K #16742 üzenetére
Felreerted. Ez nem flegmasag, ez a piaci termeszetes folyamatokhoz intezett oda.
Az utobbi idoben a topikban naponta 3x be volt linkelve az agora terras proposal, a provisional, az amendmentek es a vegleges varians + konkret airdrop kalkulator, es a fejlemenyek.
Ha valaki ennyi konkret info fenyeben nem tudta szintetizalni, o pontosan milyen logika menten es milyen mertekben reszesul a dropbol, plane go-live utan 3-4 nappal, akkor az egyetlen kezenfekvo jotanacs az lehet csak, hogy nem biztos hogy tobbmillas nagysagrendben erdemes 1-1 coinnal kiserletezni.Lelovom a poent: vesting is van melle, nem csak airdrop
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz viharhozo #16739 üzenetére
Akkor ezért lett resetelve az accountom? Én kb január óta használgattam az appot, futáshoz, mindig szedte ki Strava-ból az adatokat és voltak challenge-ek, amikre jelentkeztem és teljesítettem őket, így szereztem CALO-t. 2 hete resetelve van az accountom, mindenem 0, és ráadásul új challenge-eket sem láttam (ma még nem néztem).
-
viharhozo
addikt
válasz proof88 #16747 üzenetére
Sztem nem kellett volna semmit elvesztened, ami a tied, az a tied. Hacsak el nem lopta vki, mert rengeted a scammer.
Tegnap 5 korul egy hekker mintelt kb. 130000 coint a semmibol es raboritotta a piacra, ezzel 5,5-rol 1,5-ig lenyomva az arfolyamot. Utana ijedtukben lekorlatoztak az egesz halozatot, az app es a piac kozott nem nagyon van kapcsolat. Persze az egeszrol semmit nem kommunikalnak/tak, egy csomo ember eladta a cipojet, a coint meg nem kapta meg erte.
Lehet, h nalad is ez a problema, de ha erdemi mennyisegu tokened van, csinalj egy ticketet az appban, elobb-utobb ezek elo szoktak kerulni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz South Velen #16675 üzenetére
Nem hallgattam rá (fpstunker? Andreaspasco?) ,Terrachainon kiküldtem binance-ra és ott átváltottam busd-ra
( amikor az ust kb. ötveniksz százalékon volt az egy-egyhez képest)Nem olvastam a Terra project proposal dokumentumot,de érdemes nekem is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest