- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz viharhozo #16600 üzenetére
lement a solona ára 40 euro környékére 50 ről ott kellene keresni a különbséget.
egyébként meg lehet 2 gyenge cipője bárkinek ha van 1 erős max dupla annyi gst-t kaszál mivel több az energiapont ha okosan csinálja akkor naponta esik ki neki mastery box is ami kb 0-14 sol közt ér.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz viharhozo #16604 üzenetére
igaából mind1 milyen áron megy a cipő a stat a lényeg, a jó cipők még mindig drágák.
Akinek meg ingyen van láda vagy esik lucky box azok persze nyomot áron el fogják adni ,mert mit csináljon vele? Ez kb olyan mint a drága kö akinek naponta kiesik 2-3 doboz az nem fog nagyon szórakozni a kövekkel paszolja el egy nyomottabb áron ,több mint fél millió felhasználó van , ebből sok embernek már van 3 cipője minimum. Egyébként az csak jó nekünk ha olcsó a cipő hiszen a 2-3. olcsobban meg lehet venni. A bevétel még mindig 20 euro felett van /nap. (akár hogy nézem a gst hogy beszakadt és a sol is na meg azt is hogy olcsobbak a cipők, 2 nap alatt 1,6 solt kerestem)[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Beca1990 #16606 üzenetére
csak ép semmi értelme, sok sok emberben megingót a bizalom, ez kb olyan mint anno már nem is tudom melyik magyar shitcoin volt az ahol adát adtak ha vásároltál, ott is ugyan ez volt új projekt stb és a régiből átvitték valami hasonló arányban a dolgokat persze az is megint a földbe állt.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Important: Action required by May 31, 2022 to avoid losing access to your Coinbase account.
To comply with EU sanctions that prohibit Coinbase from providing crypto services to certain Russian customers, Coinbase will soon restrict your ability to access your account. Before May 31, 2022, you need to withdraw all funds from your account or provide us with specific documents to show you are not covered by these sanctions. After that date you risk your funds being frozen. Additional funds sent to your Coinbase account during this time period may also be frozen.Coinbase miért küldözgeti ezt? Mindenkinek küldi? Értem én, hogy oroszoknak szól, de minek küldik mindenkinek.
-
BeLucZ
addikt
válasz torma1981 #16610 üzenetére
De hisz már igazoltuk magunkat a regisztrációkor nem ? Ott látják, hogy magyar állampolgárok vagyunk.... Most komolyan még egyszer bizonyítani kell ? Ráadásul a legfullosabb hitelesítésem van. Kötve hinném, hogy mindenkinek befagyasztják aki nem jelzi külön, hogy hé nem vagyok orosz
Szerk: Direkt megnéztem most és én nem kaptam semmi ilyet a coinbasetől, úgyhogy érdemes komolyan venned sztem. Nem lehet hogy csatlakoztál veletlenul valaha orosz vpn-ről vagy van valami orosz szál ? Amúgy meg nem kell befagyasztani, majd a medvepiac elintézi a többit.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz BeLucZ #16611 üzenetére
De semmi szál nincs. Én is fullosan igazoltam magam. Soha nem csatlakoztam semmilyen vpm-re. Milyen doksik kellenek, ha már egyszer igazoltam nekik?
Vicc. De persze most a legszarabb minden nem is tudom átváltani a coinokat és kivenni az összeget. Meg ahogy nézem útlevelet kér. Nincs útlevelem érvényes. Akkor mivel igazoljam magam?
-
torma1981
veterán
válasz sambenez #16613 üzenetére
Lehet valahogy megoldani azt, hogy máshova elküldöm a coinokat? Nem akarom átváltani most amikor gyenge az árfolyam. Coinbase most már sokszor nem volt szimpatikus.
Amúgy ez a folytatása az emailnak.
Hello from Coinbase Support,
On April 8, 2022, the EU issued sanctions that prohibit Coinbase from providing crypto services to certain Russian customers. These customers include Russian nationals, entities established in Russia, or residents of Russia. Based on your account records, we believe you are included in these sanctions. To comply, Coinbase will soon be restricting your ability to access your account.
You have a limited period of time to remove funds from your account. If you wish to withdraw your funds, you must do so before 5:01 GMT on May 31, 2022. If you do not remove your funds by this date, those funds may be frozen. You must also not send additional funds to your Coinbase account during this period, as those funds may be frozen as well.
There are exemptions to the EU sanctions, which allow Coinbase to continue to service your account if you are a citizen or legal resident of the EU, EEA, or Switzerland. If you are covered by one of these exemptions, we request that you provide the following documentation to Coinbase Support:
Citizenship: A copy of your current and valid EU, EEA, or Swiss passport. Legal Resident: A copy of your current and valid visa to reside in the EU, EEA, or Switzerland.
If you do not believe these sanctions apply to you because you are not a resident of Russia, Russian citizen, or entity established in Russia, we request that you provide the following documentation to Coinbase Support:
Individuals: A copy of your current and valid non-Russian passport, as well as a full copy of a document from the past 30 days that identifies your current address. This can be a utility bill, bank statement, telephone bill, or other equivalent document. Entities: A copy of your entity formation paperwork, showing that your entity was not established in Russia.
You can upload these documents via our secure file transfer portal using the same email address registered on the account: https://coinbase.sendsafely.com/dropzone/cx-files/11666591
If you require further assistance you can respond to this email, visit our Help Center, or contact Coinbase Support for additional guidance.
Respectfully,
Coinbase Support -
torma1981
veterán
válasz torma1981 #16614 üzenetére
How to transfer your cryptocurrency out of your Coinbase account
To comply with EU sanctions that prohibit Coinbase from providing crypto services to certain Russian customers, Coinbase will soon be restricting your ability to access your account. You must withdraw all assets held in your account and transfer them to a non-Coinbase account by May 31, 2022. Sends are available on both mobile and web. Some helpful guidance is included below:
Sending to custodial wallet (another exchange)Web
From your Dashboard, click Send / Receive or Pay from the left side of the screen.
On the Send tab, enter the amount of crypto you'd like to send. You can toggle between the cash value or crypto amount.
Enter the crypto address, phone number, or email address of the person you would like to send the crypto to.
Click Pay with and choose the asset to send the funds from.
Click Continue to review the details, then click Send now.Coinbase mobile app
Tap Send on the Home or Pay tab.
Choose the asset and enter the amount you'd like to send. You can toggle between the cash value or crypto amount.
Tap Continue to review and confirm the transaction details. Enter the recipient's information. (You can enter their email, phone number, or crypto address. You can also scan their QR code or pick a friend from your contact list.)
Tap Preview send to review the details.
Tap Send now to complete this action.
Note: Sends to a crypto address not associated with Coinbase will be made on-chain, will be sent on the respective currency’s network, and will incur network fees.
Important: All sends to crypto addresses are irreversible.Sending to self custody wallet (Cold Wallet)
For ETH for example:
Go to MyEtherWallet.com.
Generate a new wallet.
Make sure to store the private key, the paper wallet in a safe place (better multiple places).
Send your ETH from Coinbase to the public address of your new wallet.Sending to self custody wallet (USB)
Create a bootable USB drive.
Install your crypto wallet of choice on your computer.
Disconnect your computer from the internet.
Install the wallet software on the USB drive.
Transfer your private keys from your hot wallet to your cold wallet. -
nort_on
senior tag
válasz torma1981 #16614 üzenetére
Ez elég egyértelmű. Ha nem tudod beküldeni ezeket a doksikat, akkor jobban jársz, ha kiszeded innen. Ki kell számolni, hogy mivel jársz jobban, direktbe kiküldöd a coin-okat külön-külön pl Binance-re vagy FTX-re, vagy előtte átváltod euróra és azt küldöd ki egyben és a másik tőzsdén váltod őket vissza. CB díjak tekintetébe elég fos, CB pro egy fokkal jobb (de még az is baromi drága), intézd azon. Utána meg felejtsd el.
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz torma1981 #16617 üzenetére
Akkor téged valamiért random kipécéztek, aminek oka érthetetlen számomra, hisz anno hitelesítetted magad és a magyar címednek is látszódnia kell. Én a helyedben tennék egy próbát hogy akkor befotózod a személyidet meg lakcímkaridat és újra elküldöd nekik most, azokon minden látszódik. De ez az egész egy nagy kiba*ás, az ilyet sose értettem...
-
xy.zsolt
őstag
válasz nort_on #16616 üzenetére
+1.....és ahogy tegnap is céloztam rá, én messziről kerülném bármilyen vonatkozásban a coinbase-t. Nagy mellénnyel tőzsdére vitték a céget most meg zárolgatnak....nem jósolok hosszú pályafutást nekik, a piac könyörtelen lesz....szerintem
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Laraxior
titán
Megint eltunt a binancerol a luna
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Beca1990 #16622 üzenetére
Ott van a darabszam amit vettunk, csak az erteke tok nulla
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
viharhozo
addikt
válasz Frozen #16605 üzenetére
igaából mind1 milyen áron megy a cipő a stat a lényeg,
Igazabol mindegy, mennyi a VGA ara, csak az a a lenyeg, mekkora az Mhs. Hm.
Vegul 8-ert vettem egy alap cipot, ennyit meger nekem a bohockodas. Most mar ele lehetne adni 10,5-ert.
Az alap pontokat egyebkent a szoftver osztja be? Kaptam 20 pontot, de semmit nem tudok vele csinalni, a +/- gombok egyszeruen nem aktivak.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ImACeltic
őstag
Nem crypto trade, de talán itt vannak a legmegfelelőbb emberek ehhez a kérdéshez.
Használ valaki Meta Trader 5-öt valutakereskedésre? Esetleg a Terrain Capital Markets broker-en keresztül?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Kobe
veterán
-
dobolan
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy mi fogja az új tokennek az értékét megadni? Nem az várható, hogy majd a legtöbben szabadulni akarnak tőle azonnal, és beleáll annak is az ára földbe a classic mellé....
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Küldött valaki mostanában Binance-ra trc20-on usdt-t? Bitmartról küldtem, de már 20 perce semmi, nincs txid sem, 0/50-et ír bitmarton, a cím tuti jó már küldtem így. Hol tudnék utana nézni mi lehet vele?
-
Frozen
addikt
válasz viharhozo #16625 üzenetére
Vettél egy cipot az alap stat az a bazis ezen nem lehet valtoztatni. Szintenkent kapsz 4 pontot amit ki lehet osztani a cipo statjaira ugy mint egy mmorpg jatek al mikor huzop valami cucot.
Minden egyes szinten +4 pont ezeket pedig le lehet osztani a menube. Ajanlom a kalkulatort hogy eri meg elosztani optimalisan
-
szabi__memo
nagyúr
-
torma1981
veterán
Coinbase kb 10óra alatt ellenőrzött. Átmentem nem vagyok orosz kém. Teljes hozzáférést kaptam a fiokhoz. Elég gyorsak voltak.
-
torma1981
veterán
FTX is van meg Binance is.
-
Frozen
addikt
az egész sol hálózat le van halva?
2 napja nem tudok kiutalni :/Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #16645 üzenetére
Semmilyen piramisjátékról nincs szó,hiszen a a meghívó fél sem kap semilyen jutalmat azért mert beszervez valakit... Ezt nem tudom honnan találtad ki.
A kereset pedig közel napi 10 ezer forint még mindig (hozzáteszem ez akár lehet dupla is ,ha több cipője van valakinek, amiből pl olcso kategoria is jó). Hiába zuhan a sol max előbb van valaki nullán. Biztos jobban megéri venni egy kacat gpu kártyát és túrni napi 1 dollárért ami pár hónap múlva eladhatatlan kategória lesz,de ha nem akkor sem fogja hosszú ideig nullára hozni magát vele senki.Egyébként én úgy számolom, hogy mennyi sol utaltam be és mennyi jött ki, független ez a solana árától hiszen solanaban volt a mennyiség és solt is kapok vissza mivel én a gst átváltom solra. (ergo tulajdonképpen ugyan ott vagy mintha holdoztál volna , csak annyi különbséggel,hogy amikor 0 vagy akkor ez még mindig hozza a pénzt és pár nap alatt már nagyobbat tép vele az ember mintha tradelgete volna jobbra meg balra..)
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
Gate.io-n nagyot ment a luna.
Vagy csak én látom rosszul? -
xy.zsolt
őstag
válasz Winchester95 #16649 üzenetére
Fura dolgok történnek.....80K vételből 16$ig szaladt fel. Lehet, hogy a bot-nak nem szóltak hogy game over? Mindenesetre megkövetek mindenkit aki az ilyen csodákban reménykedett
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest