Hirdetés

Hirdetés

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • had423

    aktív tag

    válasz gabesson2 #54912 üzenetére

    Kolorr óriási spanja a közösségnek, legjobb streameket adja, nagyon örülnék ha maradna, ami felől sok mindenkinek vannak kételyei amikor már végletekig húzza az agyad sokszor. Szóval nem mindig érzi, hogy hol a határ 16 évesen. Pedig többször is elmondta, hogy neki elég sokat jelent, hogy veled játszhat.

    Rml lelépése helyett talán nagyobb para, ha a csgoatse bontja fel a szerződést. Te nyilván jobban ismered őket, de sok kedves ember ígért már sok mindent itt Magyarországon. Kick, orbit, tricked, csgo.one(másik gambling site), pixelfire. Egyébként ezeknek az orgonak mi számít jobban? A fanbase, az eredmények, vagy hogy mennyi meccset játszatok? És mi az amit ők visszakapnak?

    A lu elsőre is működött, orbitot megszorongattátok. Nem lesz olyan probléma amit ne lehetne kiküszöbölni ilyen játékosokkal, még ha nem is elsőre sikerül megoldani mindent. Bodával kapcsolatban is már leírtam párszor a véleményem (illetve arról, hogy ki lett rakva volgareból, de az inkább flashnek szól).

    Bocs, hogy befoglaltam a "gabesson1"-et amúgy. .D

    (#54909) ReFleXx: ink ne. :D

Új hozzászólás Aktív témák