Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
írtam WA-n erről.
3-4db medve van, sok vizet nem zavarnak.van sok farkas, azok tetszettek, meg 2db orrmányos medve.
meg van állatsimogató, ahol vannak kiscocák, kiskecskék. rossz minőségű és poros út vezet oda, a a parkoló fizetős és föld.nem drága egyébként. TL szereti az állatokat, szerette volna megnézni, de azt mondta, hogy egyébként túlhypolt.
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
Gyerekszemmel érdekes a macikat mézzel tömni. Egyébként meg nem nagy szám. Egyszer meg kell nézni, mert az a Maciotthon, de kb ennyi.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #96904 üzenetére
s képzeld, hogy milyen csalódás ez a kisgyerekeknek, akiket beoltanak a szülők, hogy lehet medvét etetni.
Régebben volt körbe kisvonat is, igaz 500-ért, de az adott egy kis pluszt. Tavaly már az sem volt. Szépen épül le, elveszti a varázsát. Tényleg nem nagy szám.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #96907 üzenetére
Most lehet behúzni az 1%-ot, aztán 10 hónapig sanyi, evidens, hogy most próbálják bevésni, hogy őrájuk emlékezz, ha töltöd a nyilatkozatot, nem majd nyáron
Régen mintha több medve lett volna, lehet
MurdR arra járt"elmentek", nagyrészük cirkuszból "leselejtezett" öreg mackó volt.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz bandus #96910 üzenetére
Az Igazgyöngy Alapítványnak vagy a Magyar Lupus Egyesületnek szoktam adni, idén valószínűleg a Menedékház Alapítványnak fogom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #96916 üzenetére
tf jelölt
Jelölt? Már egy kis huncutkodásra is sorszámot húznak nálad? Jól megy mostanában.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
válasz Ace owner #96916 üzenetére
Jaja az egy kis magánzoo. Az teljesen rendben van. Párszor voltunk ott,régen lehetett kisoroszlánokat simogatni, meg van állandó nyuszisimogató része is. Teljesen vállalható, állatbarátoknak, gyerekeknek j program.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
KV kora délután valaki?
üdv, föccer
-
sketchifun
senior tag
XIII. Ker, Gyöngyösi u, vélemény?
Valószínüleg költözöm.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
föccer
nagyúr
válasz sketchifun #96922 üzenetére
Teljesen jó. Tömegközlekedés a közepén szar, a Duna Pláza felüli oldalon meg parkolóhely nincs. Ezt leszámítva okés.
üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
antennajavítás zsugorfóliával... priceless
-
CoolBoy323
nagyúr
Autógurukáim!
Emag-ról szabad gumit venni? Itt találtam jó áron olyat, ami nekem kell...
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #96931 üzenetére
Ez a best gumi ever.
De kell a te autod meretehez es teljesitmenyehez a premium contact?Amugy nezd meg startgumin, legolcsobgumin, gumik.com-on is.
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #96933 üzenetére
Azt tudd meg, hogy mikori a gumi. Mert ha a Dot xx13 akkor fura.
A legolcsobb helyeken is 27k. Startgumin (ami viszont korrekt, mi ott vesszuk a gummakat apuval)
Hatha tultarolt valami.
Emagrol en nem vennek.I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #96935 üzenetére
Ha nem kapsz választ rendeléskor KP fizetést állíts be és ha megjött megnézed a dot-ot, ha nem kóser nem veszed át.
'zen & gdp
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
tőlem mindenki, azt vesz, amit akar. én azért körbejártam a dolgot a saját preferencia-rendszerem és gépjárművem kondíciói szerint. eddig nincs gond, de természetesen be fogok majd számolni a hosszabb távú tapasztalatokról.
Az A5-ös haver a 293LE-s kocsira Pirelli P zero-t vett.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #96942 üzenetére
Fűnyíró. Tegnap a Hungárián 0 tapadásom volt vele. Aztán megnéztem... 3706.
Ok új gumi kell.Főleg városi használat és kevés km is megy bele tehát lágyabb keverék kell. Az talán lassabban is öregszik.
Amúgy a Conti nem rossz. Vízen kicsit butácska de szárazon jó.
mod:
Saint: Erre a brutális nem egész 80 lóerőre túlzás lenne a P Zero. 4 évszakoson is gondolkoztam de azt elengedtem egyelőre. Olcsó de nem car kell.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
én a C(s)ontival elégedett vagyok vizen is, legalábbis azokkal, amik eddig voltak.
éns is "olcsót, de nem cart" vettem
pedig pont erre a használatra kellene az Apollo allseason. pontosabban valami új fejlesztésű nyári gumi, ami télen is használható.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #96945 üzenetére
Van téli gumi hozzá ezért letettem a 4évszakosról.
mod:
Második szett Premium Contact 5-öt használom el és se a Skodán se Kormin nem villantott vízen. Pedig a Skoda még csak erős sem volt de elindulni azt nem lehetett vele csak gyök kettővel.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tomcsi23
veterán
Mé, jó az még.
Talán a méret miatt nem annyira vészes az ár, ha jobbat választasz.
Járható lenne még egy olyan verzió is, hogy 3-4 évente csere, valamennyiért még el tudod adni, kicsit hozzáraksz és legalább új gumikkal jársz. Szóval mehet a bepróba, kis bukóval ki tudsz szállni, ha nem jön be.Tegnap próbálgattam én is, hát a fejemet már éreztem, olyat fogott, azt közben meg állt a víz az úton. nemconti.
Hehe, minek téli? Fel se raktad rá, ha jól rémlik. Passzold el ezeket, azt cc rápattint, csókolom.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest