Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz hszilard666 #79761 üzenetére

    Ha majd eljutsz odáig, hogy a rendszerstabilitást nem kevered össze meg vissza a felhasználói élménnyel, akkor tárgyaljuk újra. Valamint a szövegértelmezésnek is ugorj neki még egyszer - nem azt írtam, hogy szaroesikszabcúg, hanem azt, hogy a Win rengeteget fejlődött az utóbbi 6-7 évben, az OS X meg elvesztette ezen a téren nagyjából az előnyét az utóbbi két főverzió problémáival.

    Amúgy meg nem "rágalmazok" senkit, semmi gond nincs azzal, hogy Apple-fanatikus vagy (épp igazoltad is pl. a lenti FUD-dal, úgyhogy most már feltételes módot sem írok), legfeljebb tisztában van mindenki azzal, hogy mennyire vagy objektív. Innentől meg komolyan nem kívánom bolygatni a meggyőződésedet.

    Saint_: nekem pár bosszantó, de nem rendszerszinten súlyos bug-on kívül nincs bajom vele, de a Win 7 közelebb állt a szívemhez. Viszont nem váltanék vissza.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák