Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz 7 #38623 üzenetére

    Amúgy ja, valami olyasmi. Bár onnan indultam ki, hogy nem magamnak kerestem. Aztán mivel drága testvéremből nem lehetett többet kihúzni a "mekkora a keret" kérdésre annál, hogy "minél olcsóbb", lett két darab Behringer UCA-202 (mert egyet megkap, egyet meg nekiadok).

    Most meg ott tartok, hogy egyrészt magamnak nézegetek fejhallgatókat az 5-10k ársávban (ez a Maxell Retro DJ-t, Takstar/Invotone HD2000-t, Superlux 681B-t, AKG K511-et jelenti gyakorlatilag, kb. ezeket is ajánlják a vonatkozó szaktopikban low budget-kategóriában -> ebből Retro DJ van itthon), meg szemezgetek a Presenter-rel is, saját használatra. Nem volna rossz nem csak egy gép mellé DAC-ot/az alaplapinál jobb hangkártyát venni, olcsó kínai DAC-okat nézegetek ( [1] [2] ). Majd ha sok pénzem lesz, mert nyerek a lottón* és nem limitálom az ilyen irányú büdzsét annyira, akkor biztosan veszek jobbat is, jelenleg az elvi maximum a Fiio E10K, annál drágábbra nem adok ki zsét.

    Ma meg zseniális ötletem támadt arra, hogy ilyesmivel (egy jó fejhallgató + DAC párossal plusz rengeteg lossless zenei anyaggal) esetleg rávehetem a klasszikus zeneimádó apámat arra, hogy használja esetleg a laptopot, amit kapott tőlem. Valahol már tényleg nagyon vicces az állapot, hogy hozzá nem nyúl a géphez, még az emailjeit is velem nézeti meg, illetve velem gépelteti be.

    * hiszek benne, hogy előbb-utóbb így lesz, csak fel kellene adni azt a qrva szelvényt már!

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák