- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aizen92
addikt
Ikenya again. Lassan megyünk és nem vagyok benne biztos, hogy a matrac fel van göngyölve mert nagyon vastag. Gondolam, nyeH: max kifizetem a szállítást ha egészben van:
Ikea.hu - szállítási díjak: Szívszélhűdés. Még most se térek magamhoz, nem tudtam, hogy pénzszállítóval hozzák 10 diplomás emberek.
Olcsóbb kibérelni egy 3,5-est, EGY NAPRA, a legolcsóbb kategóriánál, BENZINNEL együtt."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mercutio_
félisten
MM-nél fizetés közben halt be a rendszerük, aztán mire újra végigvittem "a termék idő közben elfogyott"
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aizen92
addikt
válasz DeFranco #36607 üzenetére
3 között szambázok. Nem tudom pontosan melyik legyen. 50k alattiakat és 30k felettit nézem. Most van egy 10 cm szultán de ez 3 év alatt el lett feküdve.
Fiatalok vagyunk hajópadlomon is elaludnék, úgyhogy még nem akarok 100k fölött venni, mert ez max 3-4 évig lesz a seggünk alatt, ha elköltözök, akkor első dolgom lesz hogy vegyek az első fizumból 150-200-ért egy igazi matracot.
Amúgy Ez (rugós) és eez, de a puding próbája az evés. Ott fog eldölni melyik a legkényelmesebb és legkeményebb.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Melack
veterán
válasz aizen92 #36609 üzenetére
Ha elmentek az IKEAba, megnéznél nekem egy dolgot?
#36611: Köszi! 140*200-as ágyrácsuk van e külön megvehető? Mert az oldaluk nem hozza. Bármelyik ilyen típus érdekelne. Onnan van ágyunk, csak a rács nem bírta ki a 2 költözést, és már kínszenvedés helyrerakni a rácsokat (a rögzítő műanyag "fülek" szakadtak el - nem hinném, hogy javítókészletük van ) Nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
i3-as procit cserélnék kisebbre. (Basszus, ma már 4-en írtak, hogy vinnék a procit a megadott áron, ilyenkor érzem azt, hogy komoly gondok vannak az oktatásban )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki olcsó és jónak tűnő tabletet:
1GB RAM
16GB memória
Windows 8.1
IPS
8"MM-ben csak 15 990 Ft. Postapontos átvétellel január 5-én is átvehető. Ennyiért best buy-nak tűnik.
Live-Die-Respawn
-
-
krizmo_
addikt
-
Ace owner
addikt
Mondjuk az 1GB ramot nem tudom hogy bírja a windows, de ennyiért tényleg ajándék. A tescos opendott is ennyi volt nemrég, mintha a topicjában olvastam volna.
Tim & Melack köszi a monitort, megváltás az előzőhöz képest, nem tudom hogy az mekkora volt, de ez kész mozi utána
Galaxy Fold 4
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ace owner #36622 üzenetére
Az 14 990 Ft volt, annak a topikjában találtam meg én is ezt a tabletet. Egyébként kíváncsi vagyok rá nagyon, ha nem jön be még akkor is elviszik szerintem 20k körül, szóval mindenképp lehet nyerni rajta egy keveset.
(#36624) Ace owner
Hja próbaképp berendeltem egyet, meglátom majd hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MrSealRD
veterán
válasz aizen92 #36609 üzenetére
Mi a rugósat kizártuk. Rossz tapasztalatok garmadája...
A szállításról annyit, hogy tényleg brutál árak vannak. A rács és a keret miatt mi nem tudtuk gyorsba megoldani a szállítást. A matracot összegöngyölve adják. Az akár beférhet egy kombiba is.
De fent a weboldalukon leírják hogy hány csomagban adják az egyes termékeket és mekkora azok mérete. Így tudsz vele számolni.
(#36610) Melack Anno én is 1db ágyráccsal akartam megoldani, de amit 140-nek meg 160-nak írtak azt ők valójában 2 darabban oldják meg. Kicsit csalóka.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
Notis szakik elnyirt /kitagult csavart mivel lehet kiszedni sérülés nélkül valamint van - e valakinek 1-2 tartalék csavarja?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #36627 üzenetére
Csavarkihajtó. Ha még valamennyire értékelhető a fej, akkor egy hozzá való csavarhúzóval erőseb nyomva esetleg.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #36628 üzenetére
Ami gondolom jelenleg nem elérhető senkinél?
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #36630 üzenetére
A pillanat rgasztónak szükséges, hogy az egyik felület minimálisan nedvszívó (nedves) legyen. Két fém felületet nem tudsz összeragaszanti ciánakriláttal.
Merci: esetleg mikrovágóval megvágni a csavar fejét és ott megcsavarni. Nem tudom, hogy mennyire lehet hozzá férni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Kösz a tippeket, ismét kiderült, hogy minőségi szerszámmal egy mozdulat és kint a csavar asszem ideje pár normális szerszámot beszerezni a régieket pedig selejtezni.
-
B-L-A-C-K
titán
Végem....
Használtató...
"hello hov bátran és kérdez az autorol anyit tudni kell hogy ha beinditod durog de ha mész vele nem durog nem tudom mi csinálhasa meg el lopták az elsö renszámbtáblát enyi lene"
-
MurdR
veterán
válasz aizen92 #36640 üzenetére
Én sem talállak. Ez a totyikos össznépi játék nem rossz ötlet, benne vagyok.
BTSG. Budapest Topic Cyber Games.
Oric: ezúton is köszi. Mondjuk sokat kell botoznom is, mert maga a felépítését CS1.6 után ugye tudom a pályáknak, de a tárgyak mások, másképp vannak a búvóhelyek stb.
Mondjuk az lehet hogy túlzás, hogy a pályákat tudom, mert eddig 1.6-ban is csak Dust2, Inferno, Italy volt amivel játszogattam.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
őstag
Ha már totyikjáték,akkor én inkább cod2-t favorizálom. Cs sose jött be.
-
Ace owner
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest