Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    válasz macilaci78 #130566 üzenetére

    Létezik a tele piroson áthajtó autós, gondolom ezzel most újat mondok. A 90% kerékpáros átmegy tiloson útátjáróban, ez viszont teljesen valótlan és nem objektív, az mellett, hogy kb. épp annyi kretén, barom kerékpáros van arányaiban, mint autós (robogós, rolleres, gyalogos, görkoris, stb).
    Láttam útátjárós ellenőrzést, rendőrséggel, vasúttal közösen. Útátjáróban kamerás rendőrautó, világító zöld mellényes vasútbiztonságis mindenhol, velük rendőrök. Szerinted mennyi autós, kerékpáros hajtott át a vörös jelzésen 20 km/h-s sebességkorlátozó tábla mellett?
    Ezért mondom, hogy teljesen rossz irány egy városközlekedésének a zsúfoltságát össze kavarni a biztonságos közlekedési morállal, azért hogy ott egyik vagy másik félre toljuk a felelősséget.
    Egyetértek veled, hogy a tolerancia és közös gondolkodás hiányzik a legnagyobb mértékben. Én autósként képes vagyok kerékpárra, bkv ra, vonatra ülni, vagy gyaloglok mert többek között felelősséget érzek mások iránt. Sajnálom, hogy az ilyen hozzáállás egyelőre kevés embertársamnál tapasztalható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák