Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hszilard666

    veterán

    válasz mike1334 #126555 üzenetére

    Ezt csak most láttam! Felsírtam, köszönöm! :DDD

    JanR:

    Megértem, abszolút igazad van, az első munkámnál én is így éreztem. Viszont mostanra megfogalmazódott bennem hogy mit keresek. Boldogságot. Egy olyan munkahelyet keresek ahol boldogan tudom végezni a rám bízott feladatot. Nem tudom mi ez, de ha előttem lesz, fel fogom ismerni.

    Egyszer csináltam olyat hogy olyan helyen maradtam amit nem szerettem. Borzasztó volt, szenvedtem, és akkor szedtem össze káros szokásaim nagy részét. Egyszerűen ha szenvedek mindig visszacsúszok, és olyan dolgokhoz nyúlok amihez nem kéne.

    Az idei évem saját magam megismeréséről és megjavításáról szólt, elkezdtem pszichológushoz járni, és akkor kötöttem össze hogy azért vannak a rossz szokásaim, mert sosem voltam igazán boldog, és éveim nagy részében szenvedtem. Ebből kifolyólag nem vagyok hajlandó egy percig sem olyan dolgot csinálni amitől rosszul érzem magam. Megértem hogy társadalmunkban sokan ezt csinálják egy életen át, de én ezt szeretném minden szinten elutasítani.

    Igazad lehet. Lehet hogy éhen fogok halni. De lehet hogy ez egy elfogadható alternatíva az éveken átívelő céltalan szenvedéssel szemben. Meglátjuk, hátha szerencsém lesz.

    ÜBER AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER: tinyurl.com/yh5zwxf2

Új hozzászólás Aktív témák