- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz seadrone #116100 üzenetére
Tiszta szerencse, hogy nincs semmi költsége és tisztán zsebre vágja az óránkénti 7000-et. És nyilván napi 8 órában folyamatosan vannak is nála, így napi 56k-t tisztán megkeres, az havi több mint 1 millió. Frankó, megyek fodrásznak.
Egyébként egy ügyes fodrász, kellően széles klientúrával jól tud keresni, de azért ne csak azt nézzük, hogy mekkora bevétele van.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy Ti mindenhez IS értetek ezért szeretnék segítséget kérni.
Volt egy internetes rendelésem, személyes átvétellel. Így is élhetek a 14 napos elállási jogommal?
Köszönöm előre is a segítséget!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Magnum_
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
válasz Magnum_ #116105 üzenetére
Köszönöm. Még annyit, hogy a rendelés vagy az átvétel napjától kell számolni a 14 napot?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #116106 üzenetére
A rendelestol valo szamitasnak sok ertelme nem lenney mivel ott van meg az atvetel, ami nem azonnal tortenik, mivel netes rendeles. Pont ezert van a 14 nap, ATVETELTOL szamitva
45/2014. Korm.rendelet 20.$
I humbly and respectfully decline™
-
darvinya
titán
Ezen behaltam, hogy tényleg mit csinált Google. [link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mercutio_
félisten
válasz darvinya #116109 üzenetére
Szuper, a kormány kezében lévő Blikk is követi a 9gag portált
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz darvinya #116109 üzenetére
Pár napos hír, gondolom, nem kis lóvéba került ez a hirdetés a Marvelnek.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Lomtalanítok. Ha bármi kell, nézz be, az is eladó (fourthirds cuccok, generic fotós cuccok (CPL szűrő, vakura minisoftbox), retro hardver, fogaskerékszett...)
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
7
addikt
Sejtésem szerint sok autósnak okozott bosszúságot, hogy ma a rendőri kíséret miatt a főbb útvonalak el voltak kerítve a bringásoknak úgy 3 órán át; viszont egy kifejezetten kellemes össznépi kerekezést sikerült rendezni az I Bike Budapest apropóján. Remek volt a szervezés, és tök jó volt a hangulat is. Legközelebb szerintem csatlakozzatok ti is, ha megtehetitek, jó buli. Ráadásul még ingyenesen is lehetett bringát bérelni a Donkey Bike-nál.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
Szerintem ez nem csak az autósoknak okozott bosszúságot,hanem a fél városnak.A főbb utakat lezárták,viszont az autós forgalom nem csökkent,csak a szűk utcákba terelve lelassult.10x annyi káros anyagot kibocsájtva mint egyébként.Egy időben sokat jártam a Puskás stadion felől a Lágymányosi hídon keresztül a Beldenhez hétvégén.Biciklizés miatt a rakpart órákig lezárva.Az autós sor pöfögő motorral a népligetig ér.Piszok környezet kímélő.Szerintem Budapestnek vannak sokkal szebb részei,ahol lehetne biciklizni.
-
pjen
félisten
válasz seadrone #116122 üzenetére
Ha lezárják miattuk a fél várost,akkor igen is miattuk szar.Például,ha már annyira bicikli.A nagykőrúton van két szűk sáv+parkolás.Ott kerülgetjük a bringásokat.Mellette van 6 méter széles járda ami az üzletek bezárása óta szinte üres.Mért nem lehet bringás utat kijelölni rajta
-
Mr.Csizmás
titán
kár, hogy:
1. a veke-s dísztököt vette fel tanácsadónak, a pszichopata személyiségével és dilettáns tanácsaival
2. a gondolkozásmódja és a tervei egyaránt beleillenek az 1970-es évek moszkvájába.(#116129) gzbotii ehhez kell(ene) politikai szándék is a városvezetés részéről.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gzbotii
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #116128 üzenetére
Erőteljes irónia volt a hsz-emben. Egyéb utópikus elképzeléseket nem írtam bele, mint a mindenki a képességei szerint és mindenkinek a szükségletei szerint, etc.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
macilaci78
nagyúr
Én már Szegeden felhagytam a bringázással, élhetetlennek tartom. A kijelölt kerékpárutakon nagyon látszik, hogy szükségmegoldás, amolyan "kuss a pofádnak"...
Vagy felfestettek egy csíkot az aszfaltút szélére, csatornafedők, felgyűrődött aszfalt, egyéb úthibák tarkítják, vagy szabálytalanul parkoló autók, esetleg kanyarodó járművek szorítják le a szabályosan közlekedő kerékpárost.
Ha a kerékpárút nem az úttesten van, akkor a gyalogosok jelentenek forgalmi akadályt, akár a járdából van leválasztva, akár külön aszfaltcsíkot kaptak a kerékpárosok.
A kereszteződések is kriminálisak, az, hogy kinek és hogy van elsőbbsége, azt ne firtassuk (természetesen a kerékpáros a számára kijelölt helyen tolhatja át a kerékpárját), de ezek minősége is hagy némi kívánni valót maga után.A Kresz megint nem életszerű, hogy tolni kell a kerékpárt a kereszteződésben: 100-300 méterenként leszállni, újra elindulni nem életszerű, erő- és időpocsékolás, nem hatékony. Mintha a fekvőrendőröket kerekítés nélkül pusztán járdakőből építenék, hogy autósként még lépésben haladva is elharapd a nyelved... Baromság, mindegy. Persze a kerékpárosok többsége nem csak ezt az egy szabályt sérti meg.
Egyszerűen a kerékpár a szememben nem egy városi közlekedési eszköz, se az autósok, sem a gyalogosok, sem az úthálózat nem így tekint rájuk.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MrSealRD
veterán
válasz macilaci78 #116140 üzenetére
Én szeretem a bringásokat. Az a kedvenc szituációs komédiám, amikor a full üres bicikliút ellenére, a legnagyobb forgalom közben az út szélén kacsázik. Költői túlzás nélkül, ott a bicikliút és tényleg üres. Út szélén pedig mintha 8-as lenne a kerekébe, úgy szlalomozik. És akkor kerüld ki 1,5m távolságot tartva... Természetesen a belsőbe nem lehet csak úgy bemászni... Az ott instant megakaszt egy sávot. Én még több ilyet kérek az utakra. Ja, amikor kap egy dudát, akkor fel van háborodva, de látszik rajta, hogy nem igazán tudja milyen rendezvényen van.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
válasz MrSealRD #116141 üzenetére
Saját szememmel láttam, sötétedés után szakadó esőben a Szerémi úton (kijelölt főútvonal, 60 km/h megengedett sebesség, mellette párhuzamosan kijelölt, frissen aszfaltozott kerékpárút, normális átkelőkkel) tekert, feketében, kivilágítatlanul. Szerintem ha elcsapják az ilyen halni vágyót, az belefér az eutanáziába.
Aki pedig nem A-ból B-be eljutásra használja a kerékpárját, hanem komoly sportként tekint rá, az nem fog forgalmas úton kerekezni, hanem valahogy elevickél a vasútállomásra, felcsapja a bringát a vonatra és 30 perc alatt bármelyik irányban eljut egy kerekezésre alkalmas helyre távol a város zajától, forgalmától, levegőjétől.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
seadrone
őstag
na nem volt szándékomban ezt elindítani, de most látom, hogy hamarosan akkora adok-kapok lesz ebből a bringás-autós dologból, hogy csak na.
popcorn.gif
-
66zio
aktív tag
Kereszteződésben nem kell tolni a bringát, vagy zebrára gondolsz? Ott se.
-
macilaci78
nagyúr
válasz seadrone #116143 üzenetére
Semmi bajom nincs a bringásokkal, vagy a bringás társadalommal, mindig csak azzal az egy marhával, aki szabálytalanul közlekedve engem hátráltat. ehhez az is hozzá tartozik, gyalogosként kimondottan ügyelek arra, hogy a kerékpárosoknak kijelölt helyen ne közlekedjek, illetve megadom nekik az elsőbbséget. És ahogy már fentebb írtam, jóformán az egész világ ellenük van, habár ezt látszólag mindenki palástolni igyekszik.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
darvinya
titán
Nem kell bringásokat szídni, mert ez nem erről szól.
Maga az egész KRESZ elavult és csak toldozott foltozott, s ennek eredménye ami most van.És ekkor beszélünk arról, hogy biciklire ülve, vagy autóba ülve a világ a miénk.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
macilaci78
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #116147 üzenetére
Ugy pontos, ha hozzateszed, hogy ez a jardan valo kozlekedesnel kotelezo.
I humbly and respectfully decline™
-
66zio
aktív tag
válasz macilaci78 #116147 üzenetére
Úgy imádom, hogy ez kering az interneten de a konkrét mondatot senki se olvassa végig.
Tudom felgyorsult világ, meg minden de na.
Az általad idézett szöveg pontosan:
(4) * Kerékpárral
a) lakott területen kívül a főútvonalról balra bekanyarodni vagy megfordulni, továbbá
b) a kerékpárútról a vele párhuzamos útra balra bekanyarodni nem szabad.A kerékpárosnak a kerékpárról le kell szállnia és azt tolva - a gyalogosok közlekedésére vonatkozó szabályok szerint - kell az úttesten áthaladnia.
Forrás: [link]
Nincs itt semmi gyalogosátkelő stb.
Azért terjed ez a tévhit mert az általad bemásolt mondatot könnyebb spamelni mindenfelé, mint pontosan utánanézni.
Igazából a zebra a gyalogosoké, ott nekik elsőbbségük van! Mi következik ebből? Hogy zebrán biciklisnek, kocsinak, űrrepülőgépnek nincs. Szóval ha odaérsz biciklivel akkor el kell engedned az autóst.
Mégis miért mondhatják, hogy szálljon le a bringás? Mert olyan sebességgel jön, hogy az autós nehezen veheti észre. De ilyenkor akkor az elsőbbséget nem adó bicóst büntessék, ne terjesszék a hülyeséget, hogy le kell szállni.
Szerk: Ennyi erővel zebrán a kocsis is szálljon ki és tolja át a kocsiját
(Amúgy amióta Budapesten lakom nem biciklizem.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest