- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Tipp, hogy hol tudok venni ma karácsonyfa izzót? Úgy tudtam kettő is van nálam, de így néz ki mégis otthon vannak...
Szt István parkhoz közel kellene valami[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Mercutio_
félisten
Crucial 275GB-s m.2 csatolós sata verziójú SSD-t vegyetek, notiba, vagy PC-be (ha kezel ilyet)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Lidl egyik szolid engedménye: Leffe 430.-
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
gzbotii
nagyúr
válasz Petyyyyy #107709 üzenetére
Hatalmas búza/szűretlen fan voltam, de mostanában nem csúszott.
Ha már sör téma: már rég tudom, hogy a magyar sörök xarok, de a múlt heti otthoni látogatásnal egyértelműen bebizonyosodott: magyar sörtől már 4-5-6tól is fáj a fejem, Erdélybe meg kétszer is bebaszcsiztam 6+ sör plusz tömény társaságában, másnap meg kutya bajom, szokás szerint.
Én még azt hittem a korom miatt érzem a másnapotWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Agostino
addikt
ha már sörözünk, madaras teszkóban vadásztam le pár doboz steiger sört, elég különleges élmény, de jó értelemben. nemespenészes ízvilág, mintha már bort inna az ember. kicsit levegőzik és sajtok mellé egész jó lehet. leárazva volt 270 környéke szóval ki lehet bírni
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
bandus
veterán
boldog karácsonyt a topiknak!
van is egy nem olyan karácsonyi kérdésem. bevált mosógépszerelőt tud valaki ajánlani? az albiban a régebbi típusú felültöltős zanussi szerintem lassan megadja magát, baromi nagy holtjátéka van a dobnak, és ugye ez azt jelenti, hogy centrifugálás közben borzalmasan rezeg. én cserélném azonnal, de hát a tulaj azt mondta hívjunk előbb egy szerelőt. ő gondolom megnézni x k pénzért és mond egy árat a javításra sok x k-ért, aztán a tulaj meg majd mégis vesz egy újat na de a lényeg, hogy nincs ennél és a másnaposságok kiheverésénél jobb dolgom az ünnepek alatt. sajnos
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #107718 üzenetére
sajnos nálunk már teljesen elveszítette a varázsát a karácsony. kezdődött azzal a faszsággal a szülők részéről, hogy nem kell ajándék, mert ők úgy is megveszik amire szükségük van, nekünk meg nem tudnak mit venni. ezzel egyet is értettem és nem is ennek kéne meghatározni a karácsonyt, mégis az a tapasztalat, hogy ezzel indult el a dolog a lejtőn. aztán szép lassan a család sem ült már össze, hanem csak meglátogattuk a nagyszülőket, aztán már ezt is külön-külön. most meg már csak azt látom, hogy van két hetem magamra
persze biztos más lenne a hozzáállás, ha lenne egy tl a polcon de azért így is átjön most egy kislány, ő más okból nem ünnepli a karácsonyt igazán, szóval végre kiélem magam a konyhában és csinálok egy remélhetőleg fasza rosé kacsamellet
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Agostino
addikt
válasz bandus #107719 üzenetére
áh, nővel sem jobb. oké jobb, de van árnyoldala: majd lehet több helyre menni. feleségem szülei az ország egyik oldalán vannak, szüleim meg a másikon. ma még együtt karácsonyozunk, aztán holnap reggel autó, három óra vezetés, pár nap nyugi, három óra vezetés, pár nap nyugi, vissza budapestre, kedden meg meló, megbeszélés, indul a rozsdás mókuskerék. rohanás az egész ünnep, legalábbis nekünk.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
MrSealRD
veterán
válasz Agostino #107720 üzenetére
Mi ketten megelégeltük ezt és minden évben kisebb harcba kerül megértetni mindenkivel, hogy nem megyünk sehová. Egyszerű a képlet. Nekünk is van egy elképzelésünk a kajáról, a pihenésről, az élményekről a saját hagyományaink alakításáról... Aki megérti jó, aki nem úgyis jó... De kell az igazi kikapcsolódás a két mókuskerék között...
(Ugyanakkor van akinek ez nem jönne be... Pl kollégák jelentős része utazik ilyenkor rokonságtól rokonságig...)[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Spet
addikt
válasz bandus #107719 üzenetére
Csak hiszed. Akkor az lenne, hogy tl-nek vasarolhatnal valamit, azok melle amit evkozben vasarolsz
Ezzel a nem kell ajandek dolog en is igy allok, evkozben megveszem amire szukseg van. Mert nem karacsonykor fogja megvalltani a vilagot azzal, hogy vesz valamit.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
sketchifun
senior tag
Nálunk Hálisten egyszerű, nagyszülők háza óriási, ott ül össze a family. Holnap megyünk, holnapután jövünk délelőtt, a többi itthon alvás.
Boldog karácsonyt mindenkinek.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
macilaci78
nagyúr
Boldogat Mindenkinek és szeretteiteknek!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
őstag
válasz macilaci78 #107724 üzenetére
Karácsonyra hazajöttem, megnéztem, de nekem is csak az inverze van annak amit mercutio keres.
Valamiért pont másikra gondoltam.
Azért lett véve, hogy a gépház elején levő usb3 használható legyen olyan alaplappal,ami csak usb2 és nincsa rajta usb3
Elnézést a férevezetésért.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Sziasztok!
S.O.S keresek olyan szaniterboltot, ahol lehet kapni
GEBERIT IMPULS380 TÖLTŐSZELEP JAVÍTÓKÉSZLET UNIFILL 240771001-et raktárról és holnap nyitva van. Sajnos bekrepált a jelenlegi és az összes ilyen bolt amit találtam január 2-án nyit jó esetben.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
hszilard666
veterán
Stét'
A mai nap jó nap volt. Bezsákoltam egy 17-40 es f4L es Canon üveget, az 5D hez, és összevesztem az összes kollégámmal. Lehet hogy kirúgnak. De van egy szép obim.Tudtok nekem olyan nagyon nagyon jó pizzériát rekommendálni ami szállít a moszkvához is?
Köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #107731 üzenetére
Hanyszor hallottuk mar, hogy lehet, hogy kirugnak
Nezd meg a Caprit
I humbly and respectfully decline™
-
7
addikt
Szép reggelt!
-
TROG AIR
aktív tag
Derűs csütörtököt !
430 pozitív , 0 negatív....
-
föccer
nagyúr
Érdekel ez valakit?
Merci: mennyivel jobb, én ki se jövök a rutinból.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Qru
MODERÁTOR
Eladó fehér iPhone SE 32GB független garis. 85k
Topik kedvezmény van.
#nincsbennetarcsi
-
sketchifun
senior tag
Uraim, egy érdekes eset történt meg velem. Leírom, nem kertelek, a véleményetekre lennék kíváncsi.
Kaptam egy levelet, miszerint a 17. kerületi kapitányság által kiszabott közlekedési bírságot nem fizettem be, ezért azt a lakcímkártyámon szereplő település önkormányzatával óhajtják behajtatni.
Eddig ez szép és jó, csak az a baj, hogy soha, egyetlen alkalommal sem büntettek még meg. Sőt, igazoltatni is marha régen igazoltattak.
Kis kérdezősködés következett. A telefonom minden telefonbeszélgetést rögzít. Telefonon felhívtam a nagymamámat, aki természetesen egyből a tudtomra hozta, hogy a bátyám volt. Még dicsekedett is vele. Hitetlenkedtem, de a bátyám volt párját is felhívtam, aki egyértelműen megerősítette, a bírságolás helyszínét és tényét is konkrétan elmondta. Valamint azt, hogy a személyi adataimat kívülről fújja a báttyám. Konkrétan azt is tudom, ezekből a beszélgetésekből, hogy milyen autóban történt az eset, és az anyósülésen ült. A biztonsági öve nem volt bekötve.
Kérdem én, úgy, hogy a személyi igazolványom nincs nála, hogyan fordulhat ez elő? Ha valakit igazoltatnak, és nem tudja igazolni magát, pláne ha szabálysértést követ el, a rendőrség bediktált adatok alapján bírságolhat? Miért nem állították elő? Ez jogszerű eljárás?
Holnap befáradok a rendőrségre, természetesen, viszont felkészülten szeretnék érkezni.
Hangfelvételt készíthetek az ott elhangzott beszélgetésről, ha azt tudomására hozom a jelenlévő feleknek?
Nem a bírság tétele miatt, hanem egyrészt az elv, a becsület, illetve az intézkedés jogszerűségének értelmezése végett.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz sketchifun #107747 üzenetére
Bemondásra nem lehet bírságolni. A rendőrnek kötelessége (lenne) ellenőrizni a személyazonosságot. De majd dr. Jur. Mondja a tutit.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz sketchifun #107749 üzenetére
Ha nála lenne se menne semmire vele (elvileg). Max ha egypetéjű ikrek vagytok.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs