Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bela30

    csendes tag

    válasz UnSkilleD #39080 üzenetére

    "nálam is a magas cpu evés miatt lett lecserélve kb 2 éve qbitre, sokkal takarékosabb, a régi utorrent produkált néha 20-25%-ot is, qbit 5ezer torrent körül 5%"

    Mondjuk a qbit meg állítólag a memóriát zabálja... vagy nem?Szóval cseberből vederbe.

    "én mindenképpen cserélném"

    Na akkor most már elárulom: egyszer már amúgy váltani akartam rá,úgy másfél éve,amikor utoljára újra lett húzva a win,gondoltam tényleg próbáljunk már haladni a korral,meg ha már új win,akkor induljunk tiszta lappal.De sajnos a torrentek költöztetése egyáltalán nem sikerült még egy bizonyos segéd program segítségével sem,és ha emlékeim nem csalnak leginkább a részben letöltött torrentekkel volt baja,mert hogy állítólag valahogy más szeletekben tölt le a qbit mint az utorrent,vagy mi a szösz.

    Így hát,kénytelen-kelletlen maradtam az utorrentnél mert arra még akkor is mindenféle veszteség nélkül vissza tudtam állni.De egyébként tudom,hogy márpedig egyszer úgyis váltani kell,mert előbb-utóbb úgyis akkora lesz már a technológiai szakadék a 2.2.1 és az épp aktuális win között amely végképp ellehetetleníti majd ennek a kliensnek a működését.Csak mivel az szinte biztos vagyok benne hogy vagy kb. 1500-2000 torrent kukázásával járna,amiből mint már írtam legalább a felénél én vagyok az utolsó seeder,így húzom-halasztom amíg csak tudom.De csak ezért.

    Amúgy TeeJay és csicso82,én nem neheztelek rátok sem,mármint a stílusotokra,tisztában vagyok vele hogy ha egy szoftveres topikba egy 10 éves progival kapcs. problémával jön az ember,akkor jobb ha felkészül ilyen,egyébként valahol tényleg jogos reakciókra is :-) Mert tényleg,én meg tudom érteni hogy valakinek furcsa az hogy ennyire ragaszkodik még mindig egy ilyen régi progihoz.De most leírtam miért.

    Egyébként tudom,hogy utorrentből is van újabb,de abban még annyira sem bízom mint a qbit-ben.Új utorrentet max. akkor raknék fel a gépemre ha pisztolyt tartanának a fejemhez.Ha egyszer majd valamire váltok,az biztos hogy inkább a qbit lesz.(Főleg ha addigra kezdeni tudnak valamit a nagy RAM igényével is.)

Új hozzászólás Aktív témák