- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #79897 üzenetére
Az elsőt nem látni, a második szupi lenne köldökokádék és hidrogén nélkül, a harmadikra pedig egyszerűen szavakat nem találok annyira.., bleh, egy tál takonygolyónak is kevésbé lenne műanyag íze..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #79904 üzenetére
Na ja. .
Rengeteg meló..
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
Második forgalmi is bukta, részemről befejezve. Megyek oszt' bebaszok.
-
Methionyl
senior tag
válasz inspiroyhome #79908 üzenetére
Tudom nem vígasz, de én is 3. mentem át
Mi volt a baj..?(ha szabad)They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Habugi
addikt
Az oktatódat lassan elvinném egy Péntek esti pogózásra..!
Neked is el kéne gondolkodni rajta....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #79911 üzenetére
Jaja..persze..
Jobb fotókat ma nem találtam. Érjétek be azzal ami van
@BigNorbert: sajnálom, de @Hablatyi nak igaza lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz caindwan #79914 üzenetére
Ez hogyan jön ahhoz hogy rosszul vagyok a piercingtől és a műanyag feelingtől?
Akiket te linkelni szoktál azok általában teljesen rendben vannak, max annyit hogy nekem rendre fiatalok kicsit.
fincsibe is szokott teljesen jó szériákat tálalni, Sasnak is vannak jobb pillanatai amikor éppen hajlandó túllépni a napiszar guminő származék kínálatán..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
Én is harmadszorra mentem át, sajnos.
Bár nem értem. Az egyik vizsgamon én bementem a 30-as helyre 50-el,megbuktam. Másikon ugyanezt megcsináltam máshol, 1 hibapont. Mindkettő azt leszámítva gyakorlatilag hibátlan volt. Akkor mégis miért buktam meg?
Vannak ilyenek, remélem is meg nem is, hogy legalább te olyanon buktal el, ami nem ilyen egyiknél igen másiknál nem dolog
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #79917 üzenetére
Van olyan akinél ha már nem megfelelő szögben nézed a szélvédőt, megbuktál.. Ez ilyen.
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz caindwan #79916 üzenetére
Mert csípem az embert és bízom benne hajlott kora ellenére még csiszolható kicsit az 'ízlése"..
Viccet félretéve, véletlenül sem szándékozom ajándék lónak nézni a fogát, tekintve hogy nulla azaz zéró terméssel járulok hozzá a topic ilyen jellegű tartalommal való feltöltéséhez, pusztán csak azért mert nem az én stílusom. Szóval egy rossz szavam nem lehet, Sas is egyre ritkábban linkel olyan ordasokat akik rémálmomban vihogva együtt támadnak Jockeykkal..
[ Szerkesztve ]
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
Uraim, most hasított belém az érzés
ki az a fincsibe?
tán' KeresztTesóm lenne? ha igen, miért?
annyiszor meg akartam már kérdezni[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz caindwan #79922 üzenetére
Mit nem árulok el nyíltan, nem teljesen nyilvánvaló?
Szélsőségek nélküli természetesség. Amúgy sem lehet erre konkrét választ adni, minden nőnek megvan a maga szépsége, lehetnek apró "hibái" pl ha a mosolya olyan kedves hogy a csillagok is leesnek tőle az égről.Ha konkrét példát szeretnél, az elmúlt kb egy évből/linkelt lányok közül ő adja vissza legjobban mit is kedvelek:
Zéró műanyag, zéró bullshit, maga a természetesség, mintha csak a földanya dobta volna ki magából hogy tudassa velünk mit is jelent/jelképez az életöröm.
Az arcára sem az van ráírva mint elég sok linkelt ordasnál hogy "gyere és b*ssz meg", sokkal inkább olyasmi hogy "de marha jó volt ez a délután a tó partján..".Na, kezdesz képbe kerülni?
-
Mahrenburg
őstag
válasz Habugi #79925 üzenetére
"Az arcára... ...az van ráírva... ...hogy de marha jó volt ez a délután a tó partján... " - ...amikor megb*sz tál...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Habugi
addikt
válasz Mahrenburg #79926 üzenetére
A francot..
Ez a csaj sosem viselkedne így, maga a tökéletesség!
-
Mahrenburg
őstag
válasz Habugi #79927 üzenetére
Habugi (#79927) - Készséggel elhiszem hogy így van, de a "Perfect DP Whores 3" című filmben látottak alapján (melynek Ő az egyik főszereplője) kicsit azért árnyaltabb a kép...
LaciÚr (#79928) - Tökélezés? Ezt a kifejezést még nem hallottam, de sejtem mire gondolsz...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #79924 üzenetére
én vagyok. steam nevem.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Mahrenburg #79930 üzenetére
Akkor jo, mert kerlek alasan az a szo a mobilom kis erinto felulete valamint a nagy boszme ujjaim kolcsonhatasanak vegtermeke
Ejha Keresztesa. vajon honnan johetett? Van koze a csibehez? annyiszor olvastam mar... Nem gondoltam hogy becenev (falba vert fej smile)
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz Mahrenburg #79930 üzenetére
Pusztán tájékoztatásul közlöm hogy egy flottányi jégtörő elindult urasága VIA gyára felé!!
-
Jakuskacsa
senior tag
ízlések és pofonok ez a csaj téma, kinek mi tetszik. Gondolj bele mi lenne ha mindenkinek ugyanaz lenne az ideálja... Gyerek nem sok potyogna, lehet ki is haltunk volna. Én a húst szeretem, és a természetességet, ezt nézem először, aztán jöhet pár szó, beszélgetés... Nekem pl. egyéjszakásom alig volt, kb gyök 2. Miért? Mert belül semmi értékeset nem találtam, nekem meg az fontos. Lehet furcsa, de nekem kell valami minimális érzelem a szexhez, ha más nem akkor szimpátia, vagy "de jól érzem magam veled". Tény, hogy volt olyan barátnőm is, akire a mai napig elélveznék, de semmi, de semmi nem fogott meg belül, pedig, okos, normális, bújós, jól nevelt nő volt, mégsem ő lett az életem párja. Még jó hogy az asszony nem olvas utánnam, de a mai napig eszembe jut, mikor mesztelenül előjött a fűrdőből... beleégett a rentinámba, az a kép. Pedig én aztán nem vagyok az a foto memóriás ember...
Hab: erre a képre anno írtam is választ, hogy ez kiköpött az egyik barátom párja, mintha őt látnám. Ugyanez a teljes vigyor, arc, test, még a haja a is, de mint ember elviselhetetlen egy jószág!
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
caindwan
aktív tag
válasz Jakuskacsa #79934 üzenetére
Senki se firtatta a monotonitást, pont azzal a tudattal van ez a kérdés már egy jó ideje, hogy feltérképezze a topik lányok felé érzett sokszínűségét.
@Methionyl: Sok rajta a szőr, a laptop nem ül. Talán a többi az teljesen @Hablatyos
-
Habugi
addikt
válasz caindwan #79937 üzenetére
Teljesen, valóban..
A macskákat rühellem, okostelóm nincs, shitpostolni nem szoktam, főleg nem apple szaron és nem ilyen elánnal ülök neki.
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #79939 üzenetére
Kb..
Egyedül a tekintet kísérteties, nálam is ilyesmi amikor meglátom hogy ** censored **
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
A bukás oka az volt, hogy a belső sávban megjegyzem további autók nélkül 40-el mentem.
Miután félreálltunk, elkezdtünk veszekedni. Nem fogta fel, hogy azért nem mentem ki a külső sávba, mert kb 100 méter után az visszamegy a belsőbe, és 1 járható sáv lesz. Parkolás ezúttal sikerült, y is megvolt, már tényleg csak egy sima tolatásos beállás lett volna, és megvan. De nem, neki köcsögnek kell lennie,.
Az oktatómmal nincs gond, én vagyok a szerencsétlen, de azért a vizsgabiztos úgy vélem lehetett volna elnézőbb.. Főleg hogy az oktatóm a végén azt mondta hogy na ezért biztos hogy nem mindenki buktat...
Megjött a tescos fizum is, és akkor lehet dönteni hogy telefont veszek kemény 20 ezer forintból vagy harmadszorra próbálkozom..
De legalább pár haverom átjött kicsit iszogatni meg megvitatni az élet rejtelmeit.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #79925 üzenetére
Ezt a nénit én küldtem
(#79934) jakusj Ezzel maximálisan egyetértek
(#79938) Habugi ŐAZTAKURVA te tudsz ilyen röviden is írni?
Azért az a reakció, amit a képre reagáltálEgyébként lényegében így tudom elképzelni, amikor habozol
Druszám:
Az egy bazi nagy köcsögség volt. Az én oktatóm azért lefejezte volna a vizsgabiztost. Amúgy mondta, hogy ő szokott vitázni a vizsgabiztosokkal, ha olyan van, és néha sikerrel is jár.
És én azt mondom, jogsi jogsi JOGSI! Fontosabb, mint egy telefon. Ha nem csinálod meg, elveszik a rutinod és baCChatod az egészet, ahogy van, sokkal többe fog kerülni.
(no gf=(jelenleg)no passing on driving license)[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Ez alapján nekem totál felesleges a watercooling.
70 fokos a VGA? OMG, kit érdekel? 60-70 fokos a CPU? Szintén kit érdekel? Oda felesleges, igaza van. Igaz, IBT alatt karcolja a 90-95 fokot, de azt abbnan a pillanatban le is állítom, mert WTF go away hot temperatures! -
caindwan
aktív tag
ha minden jól megy, lehet nemsokára bedobok egy videót is
-
SP4C3
veterán
válasz norbert1998 #79943 üzenetére
A hardware-ed élettartamát érdekli... Csak őt épp nem kérdezted.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
MiklosSaS
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz Methionyl #79895 üzenetére
Köszönjük mindenkinek. Remélhetőleg ma már hazajöhetnek. A keddi tejfakasztó sikeres volt (még ha a technikai sikernek több köze van anyósom jó húsleveséhez mint az italhoz) :] Mivel a kórház nekem napi 4x45 perc mostanság ingázgattam, otthon-kórház-város-kórház-otthon kiadásban. Nem tudtam annyira nyomon követni a topikot, majd részetekben pótlom, bár látom itt pezseg az élet
De 6-kor kelés, el is köszönök. Jó éjt!
Mire visszaérek kész legyen a HEDT-VIA CPU, ha mobil verzió pedig lenyomja a Qualcomm modelljeit 4.4 GHz turbóval 15 W TDP-vel 4,5 W cTDP-vel, akkor a cég bekebelezését követően már a kabalaállaton sem kell sokat gondolkodni
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest