- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #57123 üzenetére
kész a realbench, mindjárt megpróbálom feltenni a gyenge eredményt
A másik nekem állandóan hibaüzenetet dob a futtatásra nyomva.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #57150 üzenetére
Az kb VGA teszt lenne, nem több de ha van kedved shimán.
(#57151) Balathruin:
HŰŰŰŰŰŰŰŰ!!
Ha railt vagy raksit veszek kézbeeeee..
(#57152) mackosajt:
.NET-re allergén, HWBoton olvastam pár panaszt ezzel kapcsolatban.
Realbench egyáltalán nem rossz!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #57154 üzenetére
kb. lesz.rom, ha panaszkodik.
Nekem mennek a dolgaim, nem nagyon fogom kergetni a hiba okát.
Nem egy erős a realbench eredmény, de ennyi. Jah, bocs, 4,3 NiggaHertzen ment.
De menne 4,4-en is, csak inkább lentebb vettem feszt+frekit, hogy ne legyen szauna a nyár.Pont felb@sz eléggé, hogy mi lehet a cégnél, meg miért nem jött még ma sem a következő biztosítós zseton, mehetek-e hó végén végre dolgozni júliusban, és a leginkább, hogy a fiaim gépén a kib@szott Spore miért halt le?
Tegnap hülyéskedni kezdett, ma meg meg se nyikkan.
Ezzel idegelnek a fiaim. Már lenyaltam, újra raktam, drivert frissítettem... ugyanúgy sz@r.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz Balathruin #57157 üzenetére
Ma még nem.
Jah, és hogy kerek legyen, anyám netes melóban megtalált valami zsetonos nyanyát, aki utalt neki 200k feletti összeget, hogy töltse fel a saját payeer (nem paypal, neeeem, ez valami fax cég, de ezen keresztül megy a netes munka ki-befizetés), persze pont most, pont ma nem akar működni az sem.
azzal is sikerült elb@szni vagy 2 órát az életemből, hogy próbáltam neki segíteni, mert most fosik, hogy ha nem tudja áttenni a nyanyának, akkor hogy a faxba küldi vissza?
Nehogy baja legyen belőle stb.AMúgy tegnap qrva finom francia bort ittam, vagy 5 decit, ma magyart fogok, vagy sört.
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #57156 üzenetére
Semmi gond nincs azzal az eredménnyel, elsőgenes FX, nem is koppra húzva, ráadásul ahogy elnézem energiatakarékos funkció is működik egy vagy több.
Megmentesz egy csomó ökomókust, az OpenCL-ed pedig még ilyen órajel mellett is jobb mint nekem a húzott 280X-el, a Multitask/Encode is rendben van.
Minden más általad említettre meg ott az asztalcsapkodás persze úgy hogy a fiaid ne lássák.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #57159 üzenetére
kicsit félbe maradt a sztori, szóval töltse fel a 200+ zsetont a sajátjára, onnan tegye át a nyanyának.
Na már a feltöltés se akar menni. Valami gebasz van a rendszerben....Hablaty, jól látod.
Ha nem kell, ne tekerjenek a mókusok.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #57148 üzenetére
Nekem szerinted miért nem megy 1100 felett stabilan? Kevés a vrm neki? mert fesz és power limit adva van neki, de kifagy a driver (aka túl sok a tuning neki). Én 1400-on akarom futtatni
sasuram: nekem ma nem jó. tiszta holt vagyok. talán ha egy bő órával korábban tudunk kezdeni...
-
Beretvás
veterán
szép estét..
helyzetállás?
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #57165 üzenetére
Ez csak azt mutatja, hogy adott futó alkalmazások miből mennyit terhelnek, mennyit használnak a CPU/RAM/HDD trióból. Illetve ha bonyolítanak net forgalmat, mennyit.
Semmi ilyesmi.
(#57161) CJ4567:
Lé tolom majd én is!
(#57163) norbert1998:
Ahány chip annyi féle, kézben kéne legyen hogy kicsit megmasszírozhassam..
1400hoz egyébként folyékony nitrogén.., voltak régen cudarabb minőségű 7970 Ghz edisönök amik BIOS mókolással/moddolással mentek 1300at is, a rebrand óta nem tudok ilysmiről.
C3 egyébként sztem leghamarabb holnap, részemről legalábbis, viszont holnap "korántól"..
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #57168 üzenetére
Vírus, vagy bármilyen softveres hiba.
Most érted, nézd meg jobbszélen ott a csúszka, sokkal több futó alkalmazásod van sem mint amennyi a képen látható.
Amúgy az ilyen beépített Winfos feladatkezelőktől engem a víz kiver, ezer éve a ProcessExplorert használom: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Na igen, csak az a baj hogy ha osszeadok mindent az eroforras figyelobol akkor olyan 2 % a terheles. Minden olyen 0.1 vagy 0.2 %.
Lehet valami szoftveres marhasag.....qrva Asus. Megyen egy reinstall vagy gyari beallitas...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #57167 üzenetére
Egyetértek, a játékkal és a vga-val is. sajna ez ilyen marad. ráadásul instabil ezen a feszen, ugyhogy csökkentenem kéne rajta. bár ez dual bios-os. meglesem majd, mit tud a másik állásban.
Sas:
Nem biztos, hogy HDD. Lehet, hogy szoftverbug, vagy csak simán agyonvissza van szórva minden azon a lemezen. Töredezettségmentesítés, optimalizáls? -
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #57171 üzenetére
Pusztán érdekesség képpen, lassan másfél éves Win7 64 Ultimate, csak mert szóba került a futó folyamatok száma/process explorer.
----> [link]
A lényeg alul van..
Nyugodtan le lehet tépni a fejem és bele lehet h*nyni a tüdőmbe de a VGA driver és egyéb softveres problémák elkerülésének kulcsa kb ennyi, karbantartott Winfos.
48db futó háttérfolyamat/alkalmazás, bő 5 óra használat után. Karbantartott registry, automatikus indítás n' shit.Nem personal anal intruding dedikálva csak érdekesség..
-
V!ck
senior tag
válasz norbert1998 #57176 üzenetére
Oszt' kihajcsae?
Energiatakarékossági beállításoknál állíja kend teljesítménycentrikusra, mer elég ergya a 4 threads eredmény
Toljad neki megin' és lásd, meg lesz táltosodva a paripa[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #57171 üzenetére
Többek között ezért nem használok Windows 8-at, vagy 8.1-et.
Nálam is állandóan ugyan ezt csinálta, talán még ebben a témában is írtam róla, hogy ha kedve szottyant, 100%-on pörgette a lemezt, hiába volt i5-öm, olyan lassú volt mint egy több éves laptop.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #57174 üzenetére
Várj, hány fokos is volt? Falból mennyit evett?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #57179 üzenetére
Ha érdekel, nem volt meleg. Tudod, macho és xilence venti rajta. target 45 (vagy 55? a legkisebb, az a lényeg) hőmérséklet mellett is halk volt.
falból mennyit evett? első 2 mp a linktől.
-
Whysperer
addikt
[link] Zen-t akaroooook.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Popes
őstag
Jelentkezzen aki nem mosott kezet mielőtt rosszalkodott!
+1 Nicki estére.
Deus ex machina
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt lattatok mar? [link]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Malibutomi #57184 üzenetére
TheManwithafan 1 napja
Imagine if you were on the moon, with that camera, and you zoomed down onto Earth. What would you see?
Válasz · 84Válaszok elrejtése
Anthony Rodemus 1 napja
+TheManwithafan The Earth.
Válasz · 176Nem semmi zoom, meg hogy milyen kevés volt ahhoz képest a rázkódás.
Ezt a Nicki Minajt valahogy nem tudom szeretni, annyira műanyag az egész nő... Van formája, de az is műanyag. Ám a felette lévő már inkább..
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #57185 üzenetére
Állványon van. És nem teszkóson. Hanem pl azon a 80 ezer forintos állványon, amit 20 euróért vettünk xD
kicsit akciós voltde nagyon durva
ez lényegében mindent elmond arról a műanyagpics@ról [link]
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Az első kép 5csillagos, a dumád mellé.., az is!
A második.., belémfolytotta a szót meg kb minden mást is, jhúúúj, bottal nem piszkálnám meg, nagyon ordas.
Nem tudom mivel van felfújva a segge de nagyon durva![ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #57179 üzenetére
Ez alapján sok és sokat: [link]
Mostanában nem tudok linkelgetni.[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz Habugi #57187 üzenetére
Nicki Minaj nekem se a kedvencem, "sőt" de elég nagy a rajongótábora ezért gondoltam "hátha" tetszik itt valakinek. Ha nem hát nem. De legalább kiderült hogy kinek-mi.(bár én szívesen betettem volna még egy csontosabbat is aki nem lök le az ágyból reggelre a nagy hátsójával Na majd legközebb )
Deus ex machina
-
mackosajt
addikt
Akkora rajongói tábora van, mint a segge?
Amúgy szerintem gusztustalan, de lehet Sasssssnak ilyesmi jön be. Ha nem tévedek, bár ez lehet már neki is sokkkk..
Jó gyerek vagyok:
Srác érdeklődik a 7770 felől, telefonon.
Mondom kaptam már vicces ajánlatokat, de megbeszélhetjük.
Közben kiderült, hogy szemetel a kártyája, és azelőtt akar másikat, mielőtt amaz megdöglik.
Végül elfogadható ajánlatot tett, én meg ajánlottam neki ati012-t, aki a 7970-emet javította, hogy ha a haldokló kártyát akarja, javítani ott egy szaki.Hétvégéig eldönti, eljön-e a 7770-ért, vagy nem.
Most megyek még sétálok egyet nejemmel.
ui: Olyan jól vagyok, hogy ha az elmúlt napok miatt nem lesz 4. akkor soha...
-
Habugi
addikt
Az már nem is popó vagy segg ami neki van, potroh!!!
Esetleg tojások vannak benne vagy a franc tudja, lehet éppen ikreket hord ki akik a 3-4. hónapban vannak..
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #57193 üzenetére
Véglegest megkapod egy buildként, de folyamatosan kapod a kötelező frissítéseket(Slow és Fast ringben is) hogy érvényes maradjon a Wined. Tehát lényegében lehet eredeti Wined csak az új frissítéseket sokkal hamarabb kötelezően megkapod. Én fontolgatom.
No Sana No Life
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #57180 üzenetére
Ja bocs, neked 2x akkora hűtő kell ugyan ahhoz a hőfokhoz. Felpörgetni a ventit? 700-at forog és soha nem megy feljebb.
Akkor téged ne érdekeljen mennyit eszik.Kérdés? Alaplapod mikor fog elégni?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #57198 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #57198 üzenetére
Miért vagy ilyen illútióromnoló?
Vagy nem tetszik, hgy a 30 ezres ajemdé gyorsabb, mint a gyinteled?
egyébként meg elég szrreális azt állítani, hogy egy apró kis lófing hűtővel hűtöda gyintelt úgy, mint azt én teszem a zájemdével. Akkor minek vannak nagyobb hűtők intelre, ha, bebből kiindulva, feleslegesek? Minek van a víz, a bazi nagy nocuta? Miért? Annyit azért ne akarjunk a tuningra kenni.Mikor felgyujtom
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest