Hirdetés

Aktív témák

  • boogie84

    veterán

    válasz Chosen #44412 üzenetére

    Semmit nem jelent h más milyen szinten van. Csíter hót biztos h nincs annyi mint mw3-ban. A férgek specializálódnak a codra. Itt is előfordult már persze, de töredéke mint a másik játékban. Én személy szerint nem találkoztam csak egyel a béta korszak idején. Azóta semmi.
    Szervereket te tudod kiválasztani ping alapján. Totál más játék mint az mw3, erre készülj fel.
    Az elején káosz lesz, el is fog menni a kedved tőle. Aztán rájössz hogy nem kell rohanni sehová... Első pár 10 órában azt fogod figyelni hogy milyen a statod, rossz lesz. Mit csinál a pacsat, gondolod magadban.
    Utána elkezdesz a feladatra koncentrálni, pl conquest-nél mész zászlót foglalni és nem érdekel a stat. Egyre jobban játszol, de akkor is beigazolódik a sejtésed, miszerint ez csapatjátékról szól, és bizony a rossz csapatban vagy cseszheted a játékot.
    TDM: 5 perc alatt felidegesíted magad (10×10es pályán), mert messze nem olyan direkt a találat mint a cod-nál. Ennél rosszabb un. hitboxot még nem láttam. Rég fal mögött vagy és bizony beadja neki a találatot. Ezek után lehet h te is úgy fogsz tenni ahogy én, nem mész fel tdm-re. :)

    Két játék között jó eséllyel kifagy a játék. Nálam UPnP hibával kidobál disconnected szöveggel...

    Nem írtam le mindent, majd kiegészítik a többiek, de remélem nem vettem el a kedved a játéktól. Ugyanis a háború érzet az nagyon ott van! :K
    Jó játékot! Ne idegeskedj! Vagy leszarom tabletta 5 dobozzal! :)

    [ Szerkesztve ]

    A sütiknek is szükségük van szeretetre.

Aktív témák