Aktív témák
-
ProciVettel
tag
Origin csak nekem szált el?
-
SVLaller
senior tag
válasz ProciVettel #43701 üzenetére
nekem is, most akartam kérdezni
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
Laraxior
titán
nehogy rá tudjak joinolni valakire
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
becsitibi
senior tag
Origin fail??
Akkor igen....
[ Szerkesztve ]
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
olvastam egy-két bejegyzést, hogy van valamiféle hang bug, ami nálam is jelentkezik. Mit lehet ezzel tenni? Néha elmegy egy sáv (mondjuk a tank motorjának a hangja, vagy a foglalás hangja, stb) és csak amolyan háttérhangokat lehet hallani.
Válaszokat előre is köszi"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
asuspc96
őstag
Szerbusztok !
Ott megy az origin ?
Itt ismeretlen hiba és a szerver éppen valamit csinál (nem tudom pontosan) kérjük próbálkozzon újra...nem rég játszottam most mi is van ?
Egyszer a PH!-t veszik el egyszer a BF3-at ?
Ha így haladunk akkor jövő hét végén a diliházba ébredekasuspc96
-
bul07
nagyúr
Battlelogba van egy olyan rész hogy More Statistics és van Skill érték is
Skill az pontosan mi , meg hogy számolja , van jelentősége?
Meg van egy olyan is hogy Quits nekem annál 6% van. Ez is mi?[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
r-chee
őstag
Gondoltam benézek ide, hogy megnyugodjak, nem csak nekem nem csatlakozik az Origin
Toltam egy kis SP-t, mármint Single-t .[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
RockHaRD
addikt
akkor most mindenkinek szar?
-
-
HollyBoni
veterán
Rohadjon meg a hülye dice ezzel a szar játékával,hogy sosem lehet játszani. Megyek inkább játszok MW3-al,az úgyis sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
hmb
aktív tag
Akkor megnyugodtam, hétvégén ez mág nem fordult elő...azt hittem lenyúlták az accountom:-)))) csába' lenne időm játszani, erre szarakodik megint.Remélem a patch hibáit patcholják, az utólsó óta nekem sokszor lefagy....még 2 ilyen aztán visszarakom az arma2-őt...komolyan a bf2-őt megcsinálják jobb fizikával és tarolnak!De nem ma csilivili grafika kell ,kit érdekel nem lehet játszani?Eljutottunk oda hogy rég nem az számít mennyire játszható egy játék hanem hogy hogy néz ki....majd vár a sok paraszt hátha egyszer lesz normális patch hozzá:-)
[ Szerkesztve ]
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
r-chee
őstag
Most néztem meg Battlelog-on a kedvenc szeróimat, amiken sok európai országból vannak ált. játékosok, s 64-ből csak 6-12-en vannak. Nemrég pedig fullon voltak. Ez a probléma.
Origin meg azt írja, hogy a hitelesítő szerverek leálltak....[ Akiket sokszor kidob, nem ártana néha PB-t frissíteni. Minap engem is kirakott párszor, s megnéztem, hoppá, van új PB frissítés.... ]
Def26: BF4-et már az utcán vívjuk majd....
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
madgie
titán
válasz r-chee #43718 üzenetére
Szombat este van, mindenki alapozzon az esti ivászatra, ne kockuljon
Def26: nekem az asszony továbbképzésen van Pesten, csak azért jár a szám no jó, néha befigyel egy-egy ivászat, de az is inkább itthon, vagy a haveroknál. De most irány a kocsma, mint régen, megboldogult ifjúkoromban
[ Szerkesztve ]
-
-
Cybertrone
veterán
Most az ciki hogy nekem meg Góliátnak megy? (Húztunk gamelni )
Ló*aszt... nekünk is szar...-_-[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Góliát
őstag
-
becsitibi
senior tag
válasz Cybertrone #43730 üzenetére
-
r-chee
őstag
Jól van, most már egyik fav. szerón sem játszanak. A ma estéről ennyit. Szerencsére délelőtt és délután is toltam, így megvan már többnapi adagom
-
Gyula84
veterán
mivel van a gond mert én most áltam neki a gamenek
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
r-chee
őstag
válasz RockHaRD #43736 üzenetére
Télleg . Durca. Lehet, hogy ettől az ölés-halál egyenlőségtől állt be a rendszer .
[ Szerkesztve ]
-
planbmokus
senior tag
Még szerencse, hogy beteg vagyok és nem tudok játszani.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #43730 üzenetére
hang ember vagy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Karajev7
tag
Rosszul irtam be 1x a jelszavamat, azóta [ezt] csinálja. Tud valaki segiteni?
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
barack1997
senior tag
Nekem is szar, kénytelen vagyok a szar CoD-al játszani..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Cybertrone
veterán
Nem kellet volna lelépnünk az uccsó szerverről... addig minket nem dobott le... kár hogy csak 6-an maradtunk... és úgy kicsit uncsi volt... tessék erre megfő!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Def26
félisten
válasz barack1997 #43744 üzenetére
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest