Aktív témák
-
bognar110
őstag
válasz Gyusza91 #44348 üzenetére
B*szok én rá engemet nem érdekel a K/D.Elkezdek játszani legjobb tudásom szerint a végére meg lesz ami lesz aztán ennyi csak időtöltés.. ...de amikor normálisan le írom hogy miért lehet ilyen a pontosságom erre ő rávágja hogy ő neki ugyan ezzel a játékstílussal 2 x akkora még oda biggyeszt egy ilyet akkor had írjam már meg mi akkor jöhetnék én is a kd val meg skillel. Neked biztos jó lehet akkor a skilled grat hozzá... Aztán részemről be fejeztem mert egy sz*ros játék miatt nem fogok itt veszekedni.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Ha újrarakom a gépet, újra le kell töltenem a bf3-at, vagy van valami mód, hogy ne kelljen és ha igen mi lenne az?
Más: Milyen fülest használtok? Razer Barracuda hp-1-t esetleg használ valaki? 5.1-es füles mennyire jó játékokhoz?
Előre is köszönöm!
-
Erdei88
veterán
válasz FuRiONight #44355 üzenetére
Nekem igaz "csak" virtuális 7.1, de szerintem sokkal jobban lehet hallani mindent, mint sztereoban. A járműveket mindenképpen
[ Szerkesztve ]
-
gergo0328
senior tag
mazsinak az van és dicséri. azt mondta levédte a hátsó zajokat és így jobban hallja a lépéseket.
-
Bazzzs
senior tag
Nem kell újra letöltened. Ha a rendszerpartíción van a játék, akkor a gép újrarakása előtt másold ki egy másik meghajtóra vagy partícióra, majd ha a Windows újratelepítése után feltetted az Origint, akkor állítsd be, hogy hova telepítse a játékot, majd másold vissza oda a Battlefield 3 könyvtárát.
Ha alapból másik partíción vagy meghajtón van a játék, mint az operiációs rendszer, akkor másolgatnod sem kell semmit. Simán a Windows újratelepítése után "megmutatod" az Originnek, hogy hol találja a játékot.
Én Roccat Kave 5.1-es fülest használok. Igaz, hogy mást nem próbáltam ezen kívül, de meg vagyok vele elégedve. Bár szerintem az előző BF-ben (Bad Company 2) jobban kijött a térhatás. Ott simán lehetett például az ellenfél lépteit hallani, és az épületeken belül is be tudtam nagyjából lőni, hogy merről várhatom a támadást. A BF3-ban a lépteket valamiért egyáltalán nem lehet hallani, de még így is segít egy 5.1-es füles abban, hogy belődd a hangok forrását (pl. helikopter/tank merre található).
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
balcsy
aktív tag
Én Barracuda-val játszom nincs vele probléma, igaz hangkártya nélkül nyomatom. Szóval ha van hangkarid akkor az élmény valószínűleg jobb.
Más: Ha alt-tabzol/elmegy a net és kifagy a játék megkapod a pontokat amiket a játékban szereztél?Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
kissadam22
tag
sziasztok hogy lehet spot assists növelni vagy mit kell csinálni(adjak lőszert a spiner-nek vagymit,) mert már csak az L96 fegyó kell abbol is a spot assists (11/50-de nem tudom hogy növeltem )köszi
-
Bazzzs
senior tag
válasz dilipok #44361 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy melyik hangzást használod? Én a Home Cinema-t állítottam be, de azzal egyáltalán nem hallom a lépéseket, csak a sajátomat A Bad Company 2-ben tisztán hallottam én is, hogy ki merre trappol, de valamiért itt nem.
kissadam22: Nem teljesen értem a kérdést, de spot assist akkor jár, ha belejölsz valakit a Q betűvel, majd az illetőt/járművet valaki más a csapatodból lelövi. Simán csak spottolj ezerrel mindent amit látsz és jönni fog az assist.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
BandiHUN
veterán
válasz Bazzzs #44363 üzenetére
A hang ebben nekem se mond sokat...a BC2-t játszottam fülhallgatóval sokat,itt egyszerűen nem dob annyit,hogy szorítsam a fejem vele,nem adott különösebben nagy pluszt.Jó hangzás meg minden,de olyan kicsinek tűnik a tér,nem tudja az ember annyira belőni az irányokat,de szerintem ez lett is annyival árkádosabb,hogy ne is legyen annyira fontos taktikázni.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
SVLaller
senior tag
válasz kissadam22 #44362 üzenetére
MAV, T-UGS, vagy simán Q betű nyomogatással spotolod az ellenséget, és ha a spotolás alatt megöli a csapatod, akkor kapsz pontot. ezt 50x, egy kör alatt meg is van.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
Laraxior
titán
válasz kissadam22 #44362 üzenetére
Recon kasztnál használd a T-UGS nevű kütyüt. Amit az bespotol és meg is hal, akkor kapsz érte pontot. Nah ilyenből kell 50
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kissadam22
tag
áhháá köszi mindenkinek...
-
Laraxior
titán
válasz balcsy #44368 üzenetére
annyit könnyít, hogy automata a spotolás. Métron leteszi valaki a sarokba, meg is van egy kör alatt a surveillance medál
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
VW
aktív tag
egy i3, HD5830, 4Gb ram, Win7 gépem van. + 4Gb ram javítana a játék és a betöltés sebességén?
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
boogie84
veterán
SSD, amire te gondolsz. Az növeli a betöltési sebességet, viszont annyit érsz el vele, h 25mp-ig nézed ahogy spawnolnak a többiek.
Rendszernek plusz egy, esetleg két játéknak elég egy 60GB körüli.. (nem tudom megéri e)[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
balcsy
aktív tag
-
dilipok
veterán
válasz balcsy #44378 üzenetére
Nekem is volt ilyen, de foleg amig a regi X-Fi-t hasznaltam. Miota megvan a Platinum, azota tokeltes (azota a fulessel is sokkal szebbek a hangok, 5.1en nem tapasztaltam akkora valtoztast a hangkiesesen kivul)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
A napokban elkezdte a következő hibát dobálni a játék: "Game disconnected: could not join server"
2-3 meccset hibátlanul lejátszok, majd ha másik szerverre megyek elkezd tölteni, és mikor bedobna a pályára, elszáll.
Furcsa, hogy töltés közben sötét a kép, csak a loading szöveg jelenik meg animálva.
Valami megoldás?
-
Zoli1222
addikt
válasz Mythsardan #44380 üzenetére
Ez nem bug. Próbáld ki. Kérd meg vmelyik haverodat, h úgy Istenesen vágjon fülön...
-
-
Gyula84
veterán
válasz redingitell #44329 üzenetére
de pár óra alatt szerintem aimmal se hoz össze 10ezer kill-t akkor egyértelmü hogy elnézte :de majd megmodja Zk
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
balcsy
aktív tag
válasz Mythsardan #44380 üzenetére
Hát nem tudom hogy ez csak hatás akart lenni vagy sem. Mert azt megcsinálhatták volna kicsit vaddisznósabbra is mint hogy nem hallasz semmit csak a lövéseket.
Zoli1222: Jah vagy kúrjon melléd egy RPG-t mi?
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
nepszter1
addikt
Az fps-em egyszer csak lemegy 20ra majd vissza 60ra rohadt idegesítő.. esetleg valaki tapasztalt már ilyet?
-
ZozzHUN
addikt
Istenem, mindjárt kiakadok, eddig ultra-n nyomtam fullhd-ban, csak textúrát levettem, mert ram használat 94-96-99%-on van, erre szép lassan visszakúszik, aztán meg meg akad, akkor leugrik a ram 85%-ra aztán megint szép lassan kúszik fel, windows-ban kikapcsoltam az aerot meg a nyalánkságokat, +300 mega szabad ram, de a játék így is megeszi
-
Def26
félisten
válasz Mythsardan #44396 üzenetére
Írtam a múltkor. De csak a Wake islandon van.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nepszter1
addikt
Egy baj van , hogy fogok én leérettségizni a játék mellett ?
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest