Aktív témák
-
Karajev7
tag
Ezt miért kaphattam?
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'norbee7' (for 1 minute) ... Prior Kick/BanMa végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
belaazallat
addikt
válasz Karajev7 #44051 üzenetére
Túl jó voltál biztos! Vagy nem az admint kellett volna lelőni...
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
psg5
veterán
Back to Karkand-ot vennénk meg neten/originen keresztül maestro kártyával a batlelog-on keresztül, de idáig minden tranzakciót meghiúsított. (rendszeresen vásárolunk így vagyis a beállítások rendben és csak a visszaigazolásnál jelzi, hogy valamilyen tranzakciót megszakítottam, pedig nem.
Valakinek ilyen tapasztalat?
Természetesen az alap játék eredeti.Vagy az originen is először le kell vegyen valami előleg címén összeget, mint az android markt-nál?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Karajev7
tag
válasz belaazallat #44052 üzenetére
alig h beléptem a játékba. Beultem a helikopterbe lotem egy tankot, aztán kick. LOL
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
Karajev7
tag
Nem értem. Másik szerverekrol is kidobál.
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'norbee7' (for 2 minutes) ... ViolationMa végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
ProEvoFan
nagyúr
-
avisti
csendes tag
hogy állnak a bf3 csapatok vannak már egyáltalán ??? vagy esetleg valami war mod vagy ilyesmi ?
-
capafog23
őstag
Nekem map töltés első alkalommal szokott sok idő lenni, (gépem látható a profilomba) utána gyorsan betölt a többi map amikor váltás van, kör végén amikor mutatja a statokat én mindig windows gombot nyomok és netezek, és ilyenkor ilyen kis ablakba fut a bf3 kb a kép 1/3-a (1920*1080) képernyő másik felén meg megy a net amikor látom hogy betöltött a map visszakattintok bele és megy rendesen tovább.
Volna pár kédésem, vagy inkább közvélemény-kutatás.
M416-ba más is bele van szeretve? milyen kiegészítőket használtok hozzá?
Nekem idáig a foregrip+reflex párosítás tetszik csak, kipróbáltam az összes scope-ot de csak ezzel tudok jól játszani.SV98-at milyen kiegészítőkkel használjátok?
G36C még nincs meg mert kb 70%-ba assault vagyok 30%-ba recon, ezért az volna a kérdésem, hogy itt is olyan jó fegyver mint bf2-be volt? Ott kedvencem volt.
-
nepszter1
addikt
Na megvan a játék , holnap jövök hozzátok játszani mert sajnos csak 600kb/s tudok tölteni és elég sok idő 15giga letöltése.
-
Laraxior
titán
295.73 WHQL
Battlefield 3:
Fixes instances of texture corruption/artifacts in Battlefield 3 when memory constrained (typically 1GB or less graphics cards running Ultra settings and high resolutions)."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bundilolo
tag
válasz ProEvoFan #44021 üzenetére
A tegnapi napig még csak 4 giga ramom volt. Egy bizonyos idő után nem volt jó dolog az alt+tab, mert nemcsak a játék fagyott ki, hanem iszonyat mód belassult a gép. Kellett neki egy jó perc, mire összeszedte magát. Most 8 gigával simán megcsinálom, nincsenek problémák. Itt nem az 1 gigás videókártya a gond, mint azt sokan gondolják. AMD-vel meg elvileg kicsit gyorsabban kellene betöltenie a játéknak. Szívesebben váltanék NV-re, mert ők legalább tudnak drivert írni!
-
LLD
aktív tag
válasz HollyBoni #44068 üzenetére
Te kis humorherold!!
Én special fagyás,fekete háromszögek stb. ilyenekre gondoltam!!!
Mert a BF3 nál nem lehet tudni!!! Ritka egy jószág!!![ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Laraxior
titán
Nem tudok semmit. Én nem frissítek sosem. Ami működik, azt nem szabad elrontani. Márpedig az enyém hiba nélkül végzi a dolgát
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LLD
aktív tag
válasz HollyBoni #44075 üzenetére
Én a karidhoz ezt ajánlanám [ezzel hasítani fog]!!!
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
- = Zk = -
félisten
válasz ZozzHUN #44020 üzenetére
engem nem dob ki már, hoyg külön SSD-n van a lapozófájl.....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dantenero72
aktív tag
válasz Laraxior #44065 üzenetére
Nah takarodjanak a büdös fenébe már!!!! Nem szakad le a pofájuk a mocsadékoknak?!?!?!?! 5hónap utan kiadnak egy WHQL-es drivert amivel ugyanugy elcsuszik a kép DX11es jatekok alatt?!?!?!?!?! Szánalmas hogy egy 6éves beta driver az egyetlen stabil driver amit kiadtak. Elmehetnek a fenébe máris cserélem ezt a fos nvidiat atira ,szorakozzanak az édes anyukkal retkek!!!
-
madgie
titán
válasz Dantenero72 #44080 üzenetére
No majd ott megtudod, mi az igazi drivercumi
- = Zk = -: nekem lapozófájlom sincs, mégis hót f*s. Ez már csak ilyen válogatós játék, valakinek csont nélkül megy, valakinek meg óránként fagy.
HollyBoni: addig jó, míg nálad jó. Én évekig szívtam vele. Mondjuk egy ideje az nV-vel is, ezek már csak ilyenek, szerintem direkt lökdösik az embert a konzolok felé.
[ Szerkesztve ]
-
kissadam22
tag
sziasztok, a Bf 3 az Origin-ba a gmail.com-os címmel regiltem be, de töröltem a gmail fiókot. így tudok e majd játszani mert elindult a játék. vagy ilyenkor semmi változás....köszi
-
dilipok
veterán
válasz Dantenero72 #44080 üzenetére
nem is ertem mirol beszelsz amugy, de csak szidjad oket, attol majd megjavul (volt ati meg nvidia kartyam is mar par, de soha semmilyen driver hibat nem tapasztaltam... biztos nekem van szerencsem )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
- = Zk = -
félisten
válasz madgie #44082 üzenetére
hát nagyon kiv leszek, nekem mit fog művelni, ha majd végre átállok AM3+ -ra.
minima 8GB. de erősen hajazok a 12/16-ra....
de az SSd-t mindenképp megtartom. egyet majd később rendszervinyónak, másikat pagefile-nak. legyen akármennyi ramom a közeljövőben.(#44087) madgie
nálam meg majd az ára fogja meghatározni a memória nagyságát[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
madgie
titán
válasz - = Zk = - #44086 üzenetére
16 gigát nem bírt nekem még semmi betölteni, Full HD videóvágás már közel jár hozzá
-
bognar110
őstag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Bognar1' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
Már mindent próbáltam
-
SipiBcs
őstag
válasz bognar110 #44088 üzenetére
Szedd le teljesen, Takarítsd a regeditet és rakd fel újra a PB könyvtárba, mint rendszergizda. Restart után jó lesz. Valószínűleg fogja a win tűzfala a PB A-t.
Mármint a PB-t takarítsd!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
- = Zk = -
félisten
válasz bognar110 #44088 üzenetére
mikor dob ki?
azonnal, betöltés után pár pillanat stb." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bognar110
őstag
válasz - = Zk = - #44092 üzenetére
Amikor belépek egyből.
-
H.Ezredes
őstag
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
bognar110
őstag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: Your IP Address or Subnet has been banned from this server by Fasza egyre jobb...
[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Hali...
Originen valamelyik nap láttam hogy az éppen játékban lévő emberek nevénél volt egy ilyen kis emberke és hogy rá lehetett kapcsolodni a játékához ahol éppen játszik..
Viszont most nem látom hogy lenne ott ilyen kis funkció..
Miért van ez? -
pityaa23
senior tag
Most TDM-eztem egyet, nem volt megengedett a mav, rpg, és az m320 sem. Siene crossingon 2 marha úgy bekempelte magát az egyik épület tetejébe, hogy sehogy sem tudtam a béna csapatommal kiszedni őket onnan, de ők meg rögtön lelőttek amint kiléptél valamerre. Jól felidegesítettek és el is búcsúztam egy jól célzott RPG-vel. Kick.. de legalább megdöglöttek a szemetek!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest