Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz polonic #43501 üzenetére
Ez csak egy. Van még egy pár.
Külön kiemelném a punkbusteres részből ezt. "Punkbuster Screenshot Cleaner" Beszarok, hogy mire nem képesek.
Én igazából a jetes/helis csalásra akadtam ki. Ma ez a csávó lőtt szarrá jettel mindenkit. [link] Szinre simán elismerte, hogy van segítsége...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
akkor válasszunk valamit
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
-
HollyBoni
veterán
A soflam-nál hogy a francba lehet elérni,hogy spotoljon magától?
Csomó vidiben látom,hogy lerakják forog és beméri az ellent. Én már mindent csináltam,megkértem szépen de nem akarja az igazságot.
[ Szerkesztve ]
-
believil
tag
Feltenném a kérdést: Van olyan videokártya, amin ez a csoda tisztességesen, röccenésmentesen elfut?
Elvileg a kiírt FPS-em szerint folyamatos képet kéne kapjak, de valahogy nem olyan folyékony a kép. Gondolom már sokat futott ez a téma, de engem most kezd idegesíteni. -
believil
tag
válasz lama_lamm #43507 üzenetére
Én most ezeken gondolkozom (HD5850, HD5870, gtx460).
Nagyon sok tesztet láttam, olvastam, de egyik sem túl meggyőző.
Ez a három kártya az, ami a megfizethető kategórián belül értelmes megoldásnak tűnik... már csak az a kérdés, hogy fog-e annyit ugrani a teljesítményem, ha leváltom a mostani 4870-esemet, vagy csak pénzt dobok ki, és várjak szépen míg a HD7xxx széria letolja a 6xxx széria árait... nemtom. -
HollyBoni
veterán
válasz believil #43506 üzenetére
Én is ezzel a problémával küzdök. Nekem 5850-em van,medium beállításokon tudom futtatni FHD-ban,de sok helyen procilmites vagyok. Ha 60fps-el megy,még akkor is olyan mintha nem lenne folyamatos. A motion blur csúszka maxra húzása nagyon sokat segít rajta,de rendesen megkajálja a kártyát is.
Más: Melyik pályán van little bird CQ-ban?
[ Szerkesztve ]
-
-
HollyBoni
veterán
Xaels,kutkut: Én is erre a pályára tippeltem. Sajna CQ Large-ban nincs Noshair-en.
-
petymeg
addikt
a back to karkand kb mennyi adatot tölt le meg milyen sebességgel?
mert a frissítés kínosan lassan jött le (nem az én hibámból, a szerver nem volt jó vsz)Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
- = Zk = -
félisten
nah, olyan köll nekem is. de mesterlövész fegyó. ide a falra, ágyam fölé.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
petymeg
addikt
válasz believil #43506 üzenetére
nekem 6870-el 1680x1050 felbontással high beállításokkal folyamatos 30-60 fps 64-es szerón is. ultrán már beszaggat elég durván, mikor "képváltás" van pl. ha lelőnek és átvált az ellensére aki kinyírt, de nem tudom ez gpu vagy cpu limit... elég ősi a processzorom. vagy a ram kevés ki tudja?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
- = Zk = -
félisten
válasz HollyBoni #43521 üzenetére
és ezt hogyan/miként/miből? bővebben pls, mert ..mert pls
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HollyBoni
veterán
válasz - = Zk = - #43524 üzenetére
Letőtöd mindkét progit,legfrisebb verziókat. Ha lehet ne free verziót! Bemész AIDA64 beállításokba,külső alkalmazások,ott bepipálod a rivatuner akármi dolgot,beállítod mit szeretnél monitorozni és már megy is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz HollyBoni #43525 üzenetére
ha ne free-t, akkor milyet? fizetni nem fogok érte, mert annyira nem lételemem
am van Aidám és MSI AB-m is, de mire gondolsz konkrétan? játék közben monitorozok, de FPS és hűtési sz.rságokat...
-
HollyBoni
veterán
válasz - = Zk = - #43526 üzenetére
Hogyhogy mire gondolok? Te kérdezted hogy kell megcsinálni,nem? Beállítod,hogy monitorozza a GPU és CPU kihasználtságot és ennyi. Akkor észre fogod venni mi limites..
Szerk.: Ja,az más. Azt hittem ez alap. Ha 70%-on pörög a CPU,99%-on a GPU és szaggat akkor valószínűleg nem gépház limites az illető. Szóval ebből mindenképp kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz HollyBoni #43527 üzenetére
Beállítod,hogy monitorozza a GPU és CPU kihasználtságot és ennyi. Akkor észre fogod venni mi limites..
nah, ezt a mondatot vártam. köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
Üdv !
Kellene néhány hasznos infó a következő probléma megoldásához. Az elmúlt két hetet kórházi ágyon töltöttem, onnan spotoltam az ápolónőket. Miután hazajöttem, lazítás képpen próbáltam egy két kört lenyomni. Az Originbe símán beléptem,
de a játéknál az elmúlt időszakban valami frissítés lehetett, mert felajánlotta a rendszer ennek letöltését, és itt lőn a probléma, ugyanis amikor indítanám, a következő hibaüzenetet kapom: váratlan hiba történt, 114-es hiba, próbáljam később. Nos, már vagy tízszer nekifutottam, az eredmény mindig ugyanez. A Battlelogot is el tudom érni, de ha onnan indítom akkor is ugyan ide jutok, vagyis egyetlen szerverre sem tudok felcsatlakozni a frissítési gondok miatt. Érdekes, hogy a letöltésnél 16,6 GB látszik mint letöltésre váró cucc, de ez szerintem a teljes játék a Karkandos kiegészítővel együtt.
Egyébként ha az Originnél a telepítés kijavítását próbálom indítani, ott is a 114-es hibakódót kapom.
Kérdésem, ha törlőm a gépről az Origint és a játékot, majd újra telepítem, mekkora az esélye annak, hogy ha az újonnan telepített Originbe a jelenlegi email címemmel, nevemmel és jelszavammal akarok belépni, azt kapom vissza, hogy ez már használatban van, vagyis a játék mehet a kukába, én pedig mégegyszer nem fogok tizenezer forintot kiadni egy új játékért.
Előrere köszönök minden hasznos tanácsot ezzel kapcsolatban."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
őstag
Sziasztok!
Ma BF3 tulaj lettem (jeeeeeee ).
Neten vettem a kulcsot, originbe beírtam, elfogadta, most töltögeti lefelé. Orosz, majd angolosítani kell, de azt már csináltam, viszont lenne egy kérdésem, ami nagyon foglalkoztat, ugyanis szinte biztos, hogy be fog következni: Szeretném majd másik gépre is feltenni a BF3-mat, azonban ugye lemez nincsen. Originről most oké, hogy letölti és feltelepíti, már Bétát így raktam fel, de ha másik gépen bejelentkezek, arra is le tudom tölteni? Ergo a cd-kulcs beírása után annyiszor töltöm le ahányszor akarom? Nem értem én ezt a részét a dolognak, úgyhogy kéretik szájbarágósan elmesélni. Nagyon megköszönném!(most olvasom pendre54 hsz-ét, és nagyjából ugyan arra a kérdésre szeretnénk választ kapni)
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
hát nem sok van na ma felmentem azért egy metrora m320 mehet probálkoztam egyet, de én a medic tatyóval többre jutottam ez volt az a kör ez a thomas, spuervlummi, meg kain egy klánba vannak az egész klán m320-t tolt, ha azt nézed a 70es elveszik a 600 csillagos mellett, persze az is már durva
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
- = Zk = -
félisten
gyorstalpalóban (modik ne figyeljenek)
az otthoni géped az X, másik az Y.
X-re felheggeszted a játékot. átmész Y-ra, origin fel, és letöltöd oda is+feltelepíted.
DE 2 origin nem futhat egy időben egy ugyan azzal a névvel (tudtommal)én ezt úgy oldottam meg, hoyg letörlöttem az orosz full játékot, kiírtam, és mikor felkell tenni, erről felteszem neki. és nem zabálja a netemet feleslegesen....
-
maskimx
senior tag
válasz - = Zk = - #43535 üzenetére
Figyelhetnek a modik, mivel az origin és hasonló szolgáltatások(pl steam) egyik legnagyobb előnye ez, hogy a saját accountoddal bárhonnan bejelentkezve tudsz játszani az általad megvásárolt játékokkal. Ez nem csak teljesen legális, de gyakran ezzel is reklámozzák az ilyen rendszereket.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
csibe1
addikt
válasz pendre54 #43530 üzenetére
Egyelőre ne töröld le,bár nem tudom milyen neted van.
Nézd meg,hogy mi van telepítési mappának megadva az Originben,és hogy az egyezik-e a játék mappájával,hátha ez a gond."Kérdésem, ha törlőm a gépről az Origint és a játékot, majd újra telepítem, mekkora az esélye annak, hogy ha az újonnan telepített Originbe a jelenlegi email címemmel, nevemmel és jelszavammal akarok belépni, azt kapom vissza, hogy ez már használatban van, vagyis a játék mehet a kukába, én pedig mégegyszer nem fogok tizenezer forintot kiadni egy új játékért."
A játék nem megy ettől a kukába,mert ugyanúgy megmarad az accodhoz kapcsolva,max nem tudsz belépni.Kérhetsz új jelszót az Originhez ha semmiképpen se tudsz belépni,
végső esetben meg ott az EA support.(#43535) - = Zk =
Jó tipp,mert nem mindenkinek van 120-as netje otthon,meg ha van is, de a szerver le van terhelve szintén várhatsz akár órákat is.
Kiírom vagy átmásolom másik partícióra,és akkor max a PB-t,DirectX-et kell újrarakni telepítés után.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Mythsardan
aktív tag
Egy kis OFF:
GFACE Closed beta elindult
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
válasz csibe1 #43537 üzenetére
"Nézd meg,hogy mi van telepítési mappának megadva az Originben,és hogy az egyezik-e a játék mappájával,hátha ez a gond."
Már a játék telepítésekor ügyeltem arra,( itt a fórumon hívták fel a figyelmet) hogy mind az Origint, mind a játékot egy külön erre a célra létrehozott mappába telepítsem.
Olvasva itt egy-két hozászólást, nekem az jött le, hogy elég az is, ha csak az Origint törlöm és telepítem újra, a játékot meg nem piszkálom, ez így működhet?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Rico45
őstag
-
Def26
félisten
Prohardver szerveren játszik egyáltalán még valaki? [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mythsardan
aktív tag
Még nem, ez igaz, addig is, amíg nem indul el az online játék össze lehet gyűjteni 1-2 magyar-t, hogy mikor játszani szeretnénk ne keljen egyedül
A GFACE egy cloud alapú alkalmazás, amelyel játékokat futtathatsz, chatelhetsz, videókat nézhetsz böngészőben, olyasmi mint az OnLive, a Facebook meg a Google+ egybegyúrva. (Ha minden igaz, akkor mikor eléri a "Game Beta" státuszt, akkor játszható lesz rajta a Warface béta is, ami ugye a Crytek egyik új játéka lesz.)
További infó itt.
De nem is OFFolok tovább, mert nem szeretném magamra haragítani a Moderátorokat
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
Cybertrone
veterán
Cyber szarik rá... le lettem ugatva, ki lettem kiálltva királynak, köcsögnek stb stb stb... Kezelje aki akarja
Utolsó beállításaimat ott láthatjátok... only B2K rush... Ha valakinek ez fura, hát akkor az még nem látott ilyen szervert, és most lát!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
SVLaller
senior tag
válasz Cybertrone #43549 üzenetére
hagyhattad volna Metro 5000 ticket-en is
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest