Hirdetés

Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz Laraxior #40807 üzenetére

    Félreértettél, baromira leszarom, hogy gránáttal rakétával vagy gl-el csinálsz 8-as kd-t. Csak furcsának tartom a gránát spammal hencegést. Semmi tudás nem kell hozzá csak megállni a lépcső alján és eldobni az ammo boxot aztán szórni az áldást. még célozni se kell vele, szóval nem értem, hogy mi az ami azon a battle reporton megtapsolásra érdemes.

    Azt nem tudom, hogy melyikből szűrted le, hogy "hiszen tudom" a 70 GL killemből vagy a 100 gránátból, de végülis nem is számít, gránátot hajigálni valóban nagyon veszélyes.

    Ha M240B-vel csinálsz ilyen statot, és az 1000 ticketes metrón nem 10 perc alatt van vége az adott körnek (ami nagyjából azt jelenti, hogy az ellenfél kijött a kezdőről hátat fordított nektek és hagyta magát lelőni) akkor őszintén gratulálni fogok, talán még tapsolni is, mert az azt jelenti, hogy olyan teljesítményt nyújtottál amit nem tud egy 2 éves egy normális csapattal bármikor utánad csinálni.

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Aktív témák