- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Socket A
aktív tag
A G18 neke még egy kicsit odébb van 19es vagyok
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
- = Zk = -
félisten
válasz SVLaller #41099 üzenetére
szeretnék egy normális 5.1es fülest hosszútávra, szal....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Föcsök
aktív tag
Jaja vegyél sima csiptethető mikrofont, én is jól rábaktam, vettem egy "húdenagyonjó" fejhallgatót (superlux hmd660e) aztán nem dob annyit az egészen, arról nem is beszélve, hogy a mikrofonja nálam fail. Fel kell vinni +20dB-vel akkor hallanak tisztán, de akkor én meg egy fülsiketítő zúgást kapok cserébe, meg recsegést.
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #41103 üzenetére
inkább vegyél egy normális sztereó fülest...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Madn!ght
addikt
válasz Föcsök #41104 üzenetére
Nekem is a kis zalman csiptethető mikrofonom van, és teljesen elégedett vagyok vele. Rácsiptettem a sennheiser fejesem kábelére, ami betonstabilan tartja.
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Berosálok... 30 perce várok a BF.HU Metrós szerverére..Ez vicc emberek!!! Nem lehet bejutni (főleg egy magyarnak)
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
-
Zoli1222
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz execute93 #41107 üzenetére
Majd,ha rájössz,milyenek a magyar szerók a multi játékokban,nem vágysz oda...én semmiben nem megyek fel,és sokszor ég a pofám külföldin is,amikor hazánkfia jön be,és anyázni kezd...
És sok esetben meg is van a vélemény rólunk...jogosan.Menj szépen külföldire,úgyis mind1,hisz nem Magyarországon van az sem...hacsak nem vágysz némi csípőből családtag és extrémebb szexuális szokások emlegetésére pl.állatokkal[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
- = Zk = -
félisten
5.1-est szeretnék....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
RichieTri
senior tag
bocs ,hogy nem "úgy" linkelem...
http://www.youtube.com/watch?v=rOs5EMMFi7w&list=UUlMXf2oP5UiW_V4dwHxY0Mg&index=1&feature=plcpaz új patchról és DLC-ről szól
[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #41113 üzenetére
mire fel?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
- = Zk = -
félisten
öcsémmel vagyok egy szobába, ezért szeretnék fülest. ha már lúd, legyen 5.1-es....
-
Paul119
addikt
válasz KingKress79 #41087 üzenetére
én world of tanks meg wow még
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
TGaben
tag
válasz KingKress79 #41087 üzenetére
Igen
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
Madn!ght
addikt
válasz - = Zk = - #41116 üzenetére
Ha már lúd, legyen 7.1 Esetleg egy G35?
-
Laraxior
titán
AQUA vs V8
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bati0501
őstag
Az én Sennheiser hd 555-öm úgy szól,h bekakkantol és nem 5.1-s "hiperszupercsicsás gémör"fejes...hanem egy "sima" fejes.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bati0501 #41123 üzenetére
most erre mit mondjak?!....
(#41120) Madn!ght
annyira azért nem kell az a kövér lúd[ Szerkesztve ]
-
TGaben
tag
válasz KingKress79 #41124 üzenetére
Azt hittem, észre veszed az aláírásomnál , de azokon kívül még: Men of War: Assault Squad, Dirt 2, AvP, Supreme Commander (szigorúan csak az első része ), Skyirm, BF BC2 néha.
[ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
pohár
félisten
ha lúd, akkor Sennheiser HD595, de legalább 555, nem ilyen retek 5.1-ek...
-
Scholes9
nagyúr
válasz - = Zk = - #41113 üzenetére
G35-öt én csak ajánlani tudom, épp most játszottam a játékkal vele és eléggé ott van a szeren Tény, h nincs igazából viszonyítási alapom, ja és a G35 virtuális 7.1-es
Cyber: nekem semmi bajom nincs vele
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Socket A
aktív tag
jézusom karkandon kátszom conquestet és kb annyiból áll a játék hogy nem tudok repairolni mert rohadtul nem várnak meg a csapattársak valamint a csipák a hotel tetejéről kempelve lövik a népet... ez játék?
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Mi5i
aktív tag
válasz BandiHUN #41112 üzenetére
Pont tegnap volt ilyen élményem, de mondom á, nem sírom itt nektek tele a topikot. Viszont mégis kapok most az alkalmon.
Felmentem, gondoltam megnézem ha már van ilyen is, tök jó lesz honfitársakkal együtt menetelni.. de szörnyű élmény volt.. Önző, öngyilkos rambójelölt bunkókkal volt tele. - Kiszállok a tankból javítani, erre arra fut egy kolléga, beszáll majd elhúz. Én meg futok utána, csak minek. - Deployment-ben épp futottunk kifelé, egy közelebbi gyerek beugrik a járműbe, majd úgy elsöpör, hogy szerintem biztonság kedvéért a jobb shift-et is nyomta még pluszban - Ismét tank, ketten, bokorból lőnek ránk rpg-vel, mondom kiszállok meglepem, majd vissza.. Megtörtént - nézte is meg kereste még kicsit ő is, hogy hol lehet - kiszedem, rohannék vissza, erre... a többit már tudjátok. -- És ehhez hasonlók. 1,5 kört bírtam ki, 500 tickettel.
Ekkor mondtam én is, hogy na először, és utoljára.Ki kellett írni magamból
-
Laraxior
titán
nem tudom... Ő VÉNY-es... Rájuk is kíváncsi leszek.
ez a mostani war nagyon kemény. Az a kamikaze akció volt a legütősebb
Kíváncsi lennék, hogy az AQUA légierő hol van[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
forol
tag
válasz Cybertrone #41122 üzenetére
volt már a fejeden G35?
-
-
pohár
félisten
kis agressive recon (többek közt) Metron, hát tényleg sok a bamba ember
-
HollyBoni
veterán
Kéne egy kis segítség az FXAA témában. Ki szeretnék kapcsolni minden teljesítmény rontó funkciót,csak a color correction kéne.
#define USE_ANTI_ALIASING
Elvileg elé kéne írni,hogy //,de úgy nem lép be a BF. Bárkinek bármi tipp? Illetve ha bekapcsolom akkor az MSI Afterburner OSD nem működik,ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nem vagyok tagja egyik teamnek se, szívesen háborúznék, de sajna túl önálló vagyok, hogy tudjam teljesíteni a feljebbvalóm parancsait
Azért az nem volt szar hogy a "C" ponton a tank kapott 4 Javelint, és továbbment gondolom az egy ember aki meghalt ő volt a repair-man
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #41142 üzenetére
azt szép látni mikor tényleg van teamplay pubon, és látom hogy megindul a heli, és egyszerre 4 Javelin repül rá
-
Def26
félisten
válasz Laraxior #41142 üzenetére
Az 2db tank volt, nem?
Egyébként én is makacs vagyok. No meg van amikor nagyon megy, van amikor meg nagyon szarul.
Biztos meghülyülnék, és összevesznék, ha éppen nagyon megy a dolog és mások töketlenkednek a csapatból. Üvöltöznék a mikrofonban, mint egy focimeccsen, hogy "mennyé' má' vazzeg!!!!"[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
Megfordult az én fejemben is
-
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest