- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
r.laci38
tag
CO-OP Drop'em like liquid pályán, hogy a viharba kell a buszos szakaszon túljutni? Leszedem a rossz fiúk közül az egyiket a buszban, a másikba meg belelövök 3-at, de mission failed, mert meghól az egyik túsz. Nem a túszt lövöm!!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz F e Z o #41499 üzenetére
tegnap a 4000-es Métro tartott 3ó 2p-ig. úgy, hogy 3200 nál csatlakoztam
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sittes79
addikt
Ez ugye nem komoly már mint a FLARE cucc.
"Emellett tovább finomítanak a játékmeneten: mostantól nem lehet a mortart az indulási helyeken elhelyezni, a FLARE használata után a repülők és helikopterek továbbra is befogott célpontok maradnak"
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz sittes79 #41511 üzenetére
mostantól nem lehet a mortart az indulási helyeken elhelyezni,
mindent a baserape-ért! f.sza....
(#41514) Xaels
ok, akkor mit csináljak BR ellen? én már nagyon unom, hogy nincs egy épkézláb szeró, ahol normálisan lehet BR nélkül játszani...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz - = Zk = - #41513 üzenetére
Na. Nincs gusztustalanabb mint amikor basen lerakja a gyökér a mortart és onnan lődöz kifelé majd amikor kilővöd sír Baserape miatt...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Cybertrone
veterán
válasz sittes79 #41511 üzenetére
A ferrel egyet értek... az igla, és a stinger olyan mint ha nem is lenne a gameben... semmi értelmük nincs, lehet adni kéne nekik értelmet szerintem!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
r.laci38
tag
Arra is kitalálhatnának valamit, hogy az elvileg bázist védő légvédelmi apparát lássa is azt a francos repteret rendesen. Pl. a Kharg Island RU indulónál, ha egy gyökér megkerüli a hegyet és onnan folyamatosan leszedi a még felszállni sem tudó heliket, meg jetet, azt pl. nem látni a Pantsirból, mert takarja a hegy. Akkor meg mi a csudának oda a légvédelem? Hogy legyen mivel leszedni a tartályokat a pálya túlfelén?
-
válasz - = Zk = - #41513 üzenetére
Vagy lépj le vagy törj ki. M320-ra csináld meg a füstöt, jó szolgálatot tud tenni 2-3 jól elpukkantott füst gránát ezt még BC2-ben megtanultam.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
- = Zk = -
félisten
egyetértek veled, de egymagam nem sokat érek. hiába sikítozom, hogy füst van nálam, és nem félek használni...sz.rnak ezek rá(m)...
-
Gonz0
tag
válasz - = Zk = - #41522 üzenetére
És mit gondolsz ha baserape van és leállsz mortározni akkor majd el fog múlni? Nem hinném, hogy segít..
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
execute93
őstag
válasz ProEvoFan #41504 üzenetére
Hello. Nekem i3-2100 + gtx 460 hawk tfii kombóm van 4 gb ddr3-mal és tökéletesen megy. +2 virtuális magot is remekül kihasználja. Nekem nem laggol, tök simán megy. Szóval csak ajánlani tudom. Néztem teszteket is, i3-i5-i7 közel ugyanolyan fps mértékeket mutatnak bf3-om alatt (azonos konfiggal). Nekem a "kis" i3-2100 bevált. Később pedig még bővíthetem is. Szóval szerintem jó. FX-4100-at meg inkább hagyjuk
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
- = Zk = -
félisten
nem áll le, de örömömet lelem abban, hoyg szóróm nekik az égi áldást... ha már az én örömömet elcseszték...
-
Scholes9
nagyúr
Az mitől van, h nem írja ki a pingemet sem a browserben, sem a játékban Csak egy - van a ping helyén...
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
válasz - = Zk = - #41525 üzenetére
Amíg nem megy vissza az égi áldás. Ugye nem szabad megfeledkezni arról, hogy miután lősz a mortarral megjelensz a minimapon kis bomba ikonnal.
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #41515 üzenetére
Én azért tudtam így is használni őket. Nem panaszkodom. Ez viszont nem lesz jó,h megy egy jet vagy a heli és lock-olják 2-3-an és 1 FLARE-e van... ami elég soká töltődik vissza JET-el még csak-csak elrepülsz helivel rohadt nehéz lesz majd. De majd kiderül
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
-
ricsy888
senior tag
Nem sok értelmét látom ennek a flare dolognak. Eddig sem nyomtad el, amíg ki nem lőtték rád a rakétát. Az meg, h továbbra is bemérve marad szart sem ér hiszen úgy is újra kell töltsön az újabb tüzeléshez. Ha meg többen mérnek be, akkor ugyan ott vagy mint most.
Vagy csak én nem értem
Meg amúgy is ott van az ECM, a gunnernek meg a flare.[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
Köszönöm ismerem a játékot Használtam pár légi járművet Amikor fölmész egy szerverre ritkán tudsz összedolgozni jól egy vadidegennek akivel még csak beszélni se tudsz csak chat-en írogatni... Nehezebb lesz az biztos és a JET-ben továbbra se lesz 2 FLARE...
(#41531) ricsy888
Arról van szó,hogy bemérnek de valaki előbb mérte be mint te és lőtt rá rakétát vagy csak kinyomta a FLARE-t akkor újból kell LOCK-olnod.Így meg majd nem kell
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Cybertrone
veterán
válasz H.Ezredes #41529 üzenetére
Jetnél mire betárazta a 2. rakétát már volt flerje a pilótának... helinél ott a zavaró a pilótának és ott a fler a gunnernek... a zavaró hamar töltődik, és nem olyan egyszerű!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Töki bácsi
aktív tag
M4A1 és M4 illetve M16A3 és M16A4 között csak annyi a különbség, hogy az M4 és M16A4 nem tud sorozatot lőni?
osu-no seishin
-
Cybertrone
veterán
válasz Töki bácsi #41534 üzenetére
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #41533 üzenetére
"Jetnél mire betárazta a 2. rakétát már volt flerje a pilótának..." Az,hogy te ,hogy játszod ki a 2 rakétád az a te dolgod de 2 rakivel 1 FLARE kijátszható első mellé másodikkal kiszedem...
Másik kinyomod a FLARE-t mondjuk a JET-nek aki jön mögötted közben mérnek a földről nem kell újra LOCK-olni ezért kifognak szedni mint a szart De majd kiderül. Fölösleges ennyit beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
igen, ált 1-3 lövés után szedem a motyómat. néha bejön.. néha nem!
-
Cybertrone
veterán
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #41539 üzenetére
Most engem akarsz ezzel kioktatni ? De ne mond már ezt a baromságot... te mentél JET-el összesen 35 Kill-t én 223-at. Kicsit többet repültem órában is.... Valahogy úgy érzem jobban átlátom ( Saját magamból kiindulva. Nem nagyképűségből írtam ezt az összehasonlítást mert ahhoz édes kevés ) Mert amikor bemérnek te annyira PRO vagy,hogy tudod ,hogy lentről heliből jet-ből tankból LAV-ból mérnek be. Valamikor 3mp-alatt ott a rakéta valamikor 15... + valamikor kinyomod a FLARE-t és mögötted robban és ugyan úgy eltalál...Na de mind1 Tényleg fölösleges vitázni majd kiderül mi lesz
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szíjjelcsapják őket remélem. Mármint nem a magyarokat hanem ők az enemyt.
Live-Die-Respawn
-
ProciVettel
tag
Battlefield.hu [RANKED][HUN] 4000tickets / Metro 24/7 NON STOP BASERAPE
ki kellene írni a végére
-
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest