- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz - = Zk = - #40589 üzenetére
Most meg kezdek romlani... Asszem, visszakapcsolom a csítet!
RAM rémára: Sikerült rendelnem abból a 8gigás ramból, amit kb. egy hete linkelt valaki. Még mindig olcsó, de a raktárfigyelő e-mail megérkezése után 10 perccel már el is fogyott. Szóval, a lényeg, hogy most egy pillanat alatt lép ki a játékból. Eddig ha sokat játszottam, utána kellett legalább fél perc, mire úgy helyrerázódik a rendszer/böngésző. 4-ről váltottam 2*4-re. Persze előtte is elvoltam, de ramból sosem elég.
Meizu MX3 32GB
-
Viper26
nagyúr
-
XP NINJA
őstag
Hello valaki le írná a jet és a helikopterek fejlesztéseinek jelentését? meg magyarázatot mert nem tudom a felét hogy mire jó.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz BandiHUN #40591 üzenetére
"A hitbox maga nem annyira rossz"
Igen, nem rossz, hanem botrányosan, borzalmasan szar!"országokban,ahol van szerver,szerintem ezt nem különösebben érzékelik...Mi irtó nagy hátránnyal indulunk és kés"
Sajnos ez így nem igaz.London mellett lakik az egyik steam haver.Tehát Anglia.A kaki hitbox miatt hagyta abba a játékot.Megunta hogy fedezékbe lelövik.Megunta hogy nem a szerver számolja ki a lövéseket/találatokat.Az győz, akinek überszar gépe van.Mert Ő még ott lát, ahol Te a gépeden már rég nem vagy ott.Szerinte ilyen nem volt a BC2-ben.Megpróbálta magát hozzászoktatni a BF3-hoz, de a sok bug/hitbox...stb miatt, sírás helyett visszament BC2-vel játszani.(#40597) Matthisa
Talán ha 4 magos cpu-d lenne, akkor nem szaggatna.Vga az kb 4850 szint, de 1GB-os, ezért low-medium, és szűrök lekapcsolásával el kellene hogy menjen.Processzorod gyenge a BF3-hoz.[ Szerkesztve ]
-
válasz BandiHUN #40588 üzenetére
Hát vannak helyek, jellemzően ilyenek Seine-n az épületek lépcsőfordulói és az ajtók ahol esélyed nincs észre venni őket, mert sötétek és takarásban vannak. Ezek azok a helyek ahol képesek végigkempelni egyesek egy-egy kört.
Általában dupla "frag" van beállítva nálam és ezekre a helyekre mindig előre dobok 1-1 gránátot és rendszerint 1-2 claymore/c4 elpukkan, de amikor 2-3an rakják tele az épületet akkor ez sem segít mindig és arról nem is beszélve, hogy a robbanást észlelve már rád is készülnek így nehéz életben maradni.
Van egy Infantry Only szerver ahova rendszerint már komolyabb képességű ellenfelek járnak fel, elég durva körök szoktak menni, de tegnap Seine-n meguntam a sok kempert a házban és előkerült az USAS alap lőszerrel. Meg is kaptam, hogy USAS Noob vagyok amire válaszoltam, hogy nem kéne kempelni. 31-35 lett a KD-m, de a többszöri pucolás hatására emellett 3 Nemesis Ribbon-t kaptam.
(#40608) ProEvoFan: Sajnos szerver és játékos függő a dolog. Van 1-2 kedvenc szerverem amire már azért nem megyek mert hihetetlenül késik hiába kicsi a pingem, de este felmentünk 2-3 körre még máshova és ott meg nagyon jól adta. Jó lenne, ha sikerülne egy szintet átlagban hozni, de ez sajnos nem biztos, hogy valaha is megvalósul de meg kell tanulni alkalmazkodni, meg kell találni azokat a szervereket ahol jól megy.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
veterán
válasz madgie #40611 üzenetére
Ha szinte mindent a játékosok PC-i számolnak, akkor ezen ha akarnának sem tudnának már segíteni, nyilván nem fogják már az egész engine-t újraírni. Nem megoldható, hogy a 100-as pinggel és 20FPS-el játszó csávó ugyan azt lássa, mint aki 20-as pinggel meg 60FPS-el tolja.
Ez akkor fog javulni, ha majd nem számít magasnak a BF3 gépigénye és a többségnek meglesz a 30-60FPS. Ha úgy írták volna meg az engine-t, hogy a szerveren fusson szinte minden kivéve a grafika, akkor meg egy csomó más probléma merült volna fel.
Az viszont nekem feltűnt, hogy a B2K-s patch előtt nem tűnt ilyen rossznak a szinkronizáció, sőt én úgy emlékszem, hogy nem volt semmi gond a "hitboxszal" ... -
Paul119
addikt
válasz ProEvoFan #40608 üzenetére
attól függ milyen fedezék mögött lövik pl ha a metronál bal oldalt lévő ajtó mögött volt és ott lövik ki az nem a hit box hibája ,azt simán át lehet lőni , de a vékonyabb fém házak oldalát is lazán
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Matthisa
tag
(#40608) ProEvoFan Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Matthisa
tag
(#40608) ProEvoFan Csak még low szinten is szaggat 1024x768 ban! Létezik h ennyire gyenge lenne a proci?Nézem Utube-on a videókat ott szépen fut a 260as athlonnal!
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre több cheaterrel találkozom?!
Szombat óta 3x voltam játszani, minden napra jutott egy szarházi, aki elrontotta a többiek játékát.Előzőleg egyik szériában sem találkoztam ennyi gyökérrel.
Rohadt mérges vagyok az ilyen gyíkokra.
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem is vannak kedvenc szervereim, de azok is megbolondultak.
(#40610) Muerte75
Nálam jobban hozzáértő emberek szerint, újra kellene írni az egész net kódot.Ebből kiindulva ez ilyen marad.(#40614) boogie84
Kb az, ahogy (#40613) Loha leírta.(#40615) Paul119
Konténer, tégla ház mögött is meghalok, kb úgy 5 méret fedezékbe futás után.Tudom hogy át lehet lőni elég sok mindent, na de ezeket még a játékban sem.A hitbox probléma legjobban a TDM pörgés alatt jön ki.(#40617) Matthisa
Én még mindig azt mondom; cpu a kevés. -
CrazyMax
tag
Sziasztok!
1000 Bocsi, hogy itt írok, de már más ötletem nincs (és Nem tudok angolul sem)
Kérdésem lenne:
a service stars-oknak van valami előnyük a játékban?
Ez alatt a fegyverek service stars-ra gondolok nem a kasztra.
Meg hogy lehet az, hogy egy 10 szintű játékos kettő lövéssel (RPG) szemből kiszed egy olyan tankot amiben űl egy 8-as és egy 3 szintű SAS?Köszönöm a válaszokat előre is!
PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
-
kapeti07
senior tag
válasz Muerte #40610 üzenetére
Igen ez a sarkon-befordulok és meghalok nekem is ismerős. Csak azt remélem, hogy akit én is leszedek még a fedezék előtt az is meghal a fedezékben. A szabályok nagyjából egyenlően vonatkoznak mindenkire szerintem a játékban. Így ami neked is rossz az az ellenfélnek is rossz. Szerintem nincs miért bosszankodni ezen.
Ez olyan mint egy-egy foci meccs végén nyilatkoznak a játékosok miután jól kikaptak, hogy nem volt jó a pálya talaja vagy nem volt jó az időjárás. Könyörgöm... A másik csapat is azon a pályán játszott vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
TDM = hulladék... Már megint olyan szervert sikerült kifogni ahol vegyes játékmód volt. Kharg-on lelőttem valakit és közben másik 3 született a hátamba
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
boogie84
veterán
Spawnrendszer ugyan olyan f.o.s. mint az MW2-ben, BO-ban. Azt hittem egy ilyen csapat alapú játék komolyabbra lesz készítve. Tévedtem. BC2-ben vagy MoH-ban jobb?
(#40629) bul07: Az h a 2. embert is lelőtted az azért lehetett mert a spawn-olás megint csak szar. Havert lövik, én még csak fel sem eszmélek h lőnek, de már hulla vagyok. Az is el van cseszve de rendesen.
Lehet h nagy baromság amit írok, de sztem az ember teste előbb kerül a pályára mint maga a kép. Amint megéledek egy tank vagy valami mellett már halott vagyok. Voltam a tankos helyzetében is, de a pén...z másik oldalán is.
Van valami realitás alapja h valamivel előbb spawnol a testünk mint h a képet megkapnánk? Vagy ezt is a laggnak tudhatjuk be?[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
bul07
nagyúr
válasz kapeti07 #40625 üzenetére
Én simán falon keresztül lőttem le valakit , futott az épület mögé és tüzeltem rá és nem csak őt hanem egy társát is lelőttem akit nem is láttam a faltól
De ugyanez megvolt nekem is már, kifordultam megy sarkon, sok ellenséges játékost megláttam visszafordultam a fal mögé, ők elkezdtek rám lőni és sebeződtem majd ki is nyiffantamMásik kedvencem vadászok valami páncélos járműre, és megyek a hang után(ugye HC-n nincs legális WH), ekkor szembe találom magam valakivel , nálam RPG van nem tehetek mást elé lövöm, az meg simán átjön rajta és lelő
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz boogie84 #40628 üzenetére
BC2-ben csak SquadDM van. Ez csak amolyan nesztek még egy csont játékmód. Igazából nekem meg nagyon sokaknak egyáltalán nem hiányzik. Most sem hiányzott, de mondom jó a szerver, nekem is jó köröm van most. Hát hamar fel is kúrta az agyam az első kör TDM. A másodikban széjjel kaptam a spawnpontokat
(#40630) G4ula84: sajnos olyan fegyver volt nálam amit sokszor kell újratölteni így nem maradt sok esélyem. Extended magos PKP-t kellett volna vinnem.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Gyula84 #40630 üzenetére
(#40630) G4ula84
Még jó(#40631) sith7
biztos ő is ezt gondoltaAmúgy tényleg vannak olyan körök mintha a szerver csak nekem dolgozna , én lövöm le előbb, hiába ő kezdet el hamarabb lőni, vagy csak elmennek mellettem mintha láthatatlan lennék
Kérdés nem lehetne megnézni valahol az összes saját Battle Reports-ot?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz HollyBoni #40633 üzenetére
No igen, meg a TANK területi sebzését is meg kéne növelni úgy 2000%-al.... áll a csóka hátal a tanknak, picit mellé lövök és minden tereptárgy szanaszét repül, a csávó megfordul és látom a képén hogy röhög... ha konkrétan nem találom el a gyalogost hanem mellé lövök, akkor kibír 3-4 lövést is....
-
killer095
őstag
Kész az új Videóm
Lehet LikeolniORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
-
execute93
őstag
Hellotok.
B2K-t hol kell aktiválni?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
-
kutkut
addikt
Lenne egy hülye kérdésem... A soflammal direkt csak lassan lehet forogni/nézelődni?
Meizu MX3 32GB
-
Laraxior
titán
válasz kutkut #40645 üzenetére
Egy kis WD40 segít neki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
chabeee
aktív tag
sziasztok,
felmerült bennem hogy megveszem ezt a játékot, eddig cod2-ztem 6 évig és már váltani szeretnék, mennyire érdemes megvenni?
klánozás téren warokat (pl cb, kupákat) mennyire oldották meg? gondolok itt valami modra ami szabályozza a játékot?+ játszható lenne a konfigurációmmal amit az adatlapomon megtaláltok?
bf3 és mw3 között vacilálok, ezért kérdeztem,
csabi
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest