- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Sabre
őstag
válasz Chabe89 #40100 üzenetére
Nem értetted meg a lényeget. Úgy játszik mindenki - ahogy szeretne, ebbe én nem is szóltam illetve szólok bele!
Arra irányult az észrevételem, mikor egy klán több embere van egy oldalon - akkor miután lement a map ne verje már a mellét battlelog kiséretében hogy leverték a bénákat, ENNYI, OFF TOPIK VÉGE.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz HollyBoni #40110 üzenetére
Hát igen,itt is vannak kis éretlenek...csak a modern világban már nem a házfalra pingálnak,meg padba vésnek,hogy Hüjje Pisti,hanem így Kialakult az e-dedó
Egyébként aknával csinálták,a múltkori patch óta már eltűnnek,annó végtelen számban lehetett lerakni.
Volt valami másik videó is,ahol nagyban megy a harc,robbanások,stb,erre fordulás oldalra,és idióták írogatnak közben a betonra repair toollal...a felvevő rajzolt azoknak is egy fütyit melléEz viszont jó kis videó
[link][ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Battlefield 3 alá melyik drivert javasoljátok? (ati 4850)
12.1 jó vagy régebbit? 11.11a,b,c ezeket érdemes felrakni vagy csak elkúrja?
Játék megjelenésekor sokkal jobban futott a játék, szaggatás nélkül most már ez közel sem mondható el.
Választ előre is köszi!!!
-
stoon
addikt
kössz skacok! már fel tudok "szálni" csak miközben gyakoroltam a pályán megjelentek ezren és küldték nekem az olmot!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
HollyBoni
veterán
Ha egy 5400rpm fordulatú HDD-ről átraknám a BF3-at egy 7200rpm-es HDD-re,akkor sokat javulna a pályabetöltési idő?
-
H.Ezredes
őstag
Istenem ez vicc ami itt ment dél környékén Iyet tényleg nem csinál egy felnőtt ember
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
kmisi99
addikt
már csak egy perc a Sharqi Peninsula-n és megvan az utolsó assigmentem is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz X Factor #40042 üzenetére
felírjuk
(#40052) Baboka
7köznap ahogy hazaérek melóból/egyéb dolgomból... ez olyan 16ó tól este 11ig.
7végén 0-24ben[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kmisi99
addikt
Na ez az "űrshoti" egy szar szerintem az usas közelébe se ér.
-
-
BandiHUN
veterán
Én szivesen összeakadok bármilyen usas-ossal 1100 MK3A1 és 140 usas killem ürügyén...
Bár pap-papné effektus,de tény,hogy egyáltalán nem egyforma a 2 cuccos.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Laraxior
titán
válasz HollyBoni #40131 üzenetére
Akkor hamar meglesz a Suppresson medálod
nah meg a millió assist[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kely1988
aktív tag
válasz Cybertrone #40132 üzenetére
Azért az túlzás, hogy semmit sem ér, amíg le nem gyengítették nagyon OP volt, most azt mondom, hogy pont jó ahogy van!
Livin' in the UK :)
-
-
Laraxior
titán
válasz HollyBoni #40137 üzenetére
TV missile, vagy Guided missile? Mindkettő más
Most megyek fel Meatgrinderre... supporthoz teszem be a shotit, hogy legyen bőven lőszer, tolom vaktába*suppression.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Norb3rto #40139 üzenetére
Érdekes... vártam vagy 10 percet mire bejutottam, kb 3 tárat lőhettem el a JackHammerrel, persze kill az nulla... kickelnek Pedig ezen a szerveren mindent lehet
-
BandiHUN
veterán
válasz HollyBoni #40131 üzenetére
Van frag ammo...és technikásan,de remekül használható,napi tapasztalat
Igaz én nem éltem ezekkel a gyengítés előtt,de most is kiszedem robbanóval a metró nagycsarnok túlvégén is a snipert,lehet,hogy elmegy a 11-es tár rá,de nem is az a fontos
Csak figyelembe kell venni,hogy a lövés robbanó része egy kis bogyócska formájában külön,és sokkal lassabban távozik,amikor lő az ember,vagyis mozgó ellenfélnél kalkulálni kell.
Nomeg ha akár fal,akár csapattárs(!!!!) van előtted,magad robbantod fel seperc alatt
Metrószerelvényeket takarítani is remek,saroknál, a falnak lőve fedezék ellen is jó,folyosón szintén gyilkos tud lenni,ha nem tiszta a célpont,padlóra lőve szintén nem egyszerű fedezékbe menni előle.DE ott van a lassúság,ha az ember kiugrik és lőni kezd,99%,hogy leszedik,mielőtt bármit érne....szóval rá kell érezni ezekre is.Egyébként aki közelharcol,annak rossz döntés a frag.Alegjobb a normál buckshot,magadban se teszel kárt,erősebb is közelre,úgy jó Rambózni.DE a távoliak ellen védtelen leszel.
Egyébként élményshotira,normál,főleg TDM meccsre,épületharcra nagyon jó az M26 Mass próbálgatni,nem főfegyó,hanem a gyógyláda,M320 helyére tehető Assault kasztnál,így megmarad az embernek a rendes főfegyó,de helységben,folyosókon,stb. instant 1lövéseseket lehet osztani,hátulról meg 2puff 2 ellenség,azt se tudják,mi van.Ideális eszköz valakivel "összefutni"...TDM-ben 120-at öltem vele kábé 2 óra alatt jobb távoli fegyóval,pl.AEK-971 kombinálva univerzális "túlélőkészlet" infantry pályákon.De Metrón is jó,lépcsőn fel/le kinézegetve lehet a bátrakat csipegetni,lépcsőnél is a "bátor" medikeket
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/2a235e16-ca41-446f-94f7-2ac3114304f4/ThC-NL-24-7-Operation-Metro-1000-Tickets/
Kedvenc szerverem,itt szabad,DE tiltott az M320/RPG,autokick...szóval lmg és shoti paradicsom
Általában vannak adminok is...Noobozás irtó ritka,nekem a 107 killes MVP körömért se szólt be a kutya se.Igaz az USAS-osokat néha azért megszólják[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Laraxior #40134 üzenetére
Avagy a nem tudok célozni medál?!
Suppresson érdekes egy állat faj.Hiszen akkor kapod meg, ha lösz valakire, de nem találod el, viszont közben a csapattársad lelövi helyetted.
Úgy is felfoghatjuk hogy sakkban tartottad az ellenfelet(#40143) Lorenzo9
USAS-osokat néha azért megszólják
Azokat mindig megszólják[ Szerkesztve ]
-
TGaben
tag
válasz dilipok #40136 üzenetére
Mielőtt besokalltam és letöröltem a játékot 7200-es vinyón volt, de mondjuk eléggé "kerregő" hangot adott ki töltéskor, és lassú is volt, szal nem lehet túl jó állapotban "szektorok" terén, bár a HDD Sentinel szerint semmi baja.
De most,h újra fölraktam SSD-re telepítettem. Ég és föld. Sokkal gyorsabb, semmi hangja nincs, és a játék által automatikusan beállított grafikával (1920x1080 high) 40-60 fps között ingadozik. Nem gondoltam volna,h ennyit számít, és de.Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
Cybertrone
veterán
válasz TGaben #40147 üzenetére
2TB-os igáslóról tolom Mire kezdődik a kör bent vagyok, minek előbb? Bár most kicsit megkönnyebült a szentem... kb 190 giga felesleget dobtam le róla
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BandiHUN
veterán
válasz Cybertrone #40148 üzenetére
Ócska 640gigás teljesen normál winyón van a gém,95%-ban mindenki más rám spawnol a squadban,az első betöltés nem túl gyors,de az első körre nem is kezdésre érkezik az ember...És ramom is csak 4 giga van.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest