- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Socket A
aktív tag
volt 4200 pontom és elszürkült a képernyő majd disconnected
mondjátok hogy nem veszett el mert ha igen kettéfejelem a képernyőt"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
kmisi99
addikt
Szerintem én ezt az FXAA cuccot törlöm. Rohadt gyönyörű meg minden de valahogy nagyon fos tőle a játék nagyon zavaró ahol elnyúlnak tőle a dolgok meg minden. Talán majd egy új vga val egyszer. Vagy nem tudom.
-
-
HollyBoni
veterán
Valaki próbálja már meg FXAA-nál,hogy az infjFX_Settings fájlban
#define USE_ANTI_ALIASING ezt átírja
//#define USE_ANTI_ALIASING erre,és megy e úgy a game.
[ Szerkesztve ]
-
Socket A
aktív tag
válasz jaffa 2843 #41906 üzenetére
elszürkült a képernyő ilyen felhős lett
erre leállt magától a bf3 és a battlelogon megjelent hogy disconnected
de battle report nem jött és ugye a kill/death ratiom se változott"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Laraxior
titán
válasz gergo0328 #41899 üzenetére
miért nem tesznek le spawn beacont? Nem hinném, hogy az összes squad használva lenne... akkor nem kéne futkároznia akkor se ha megölik neadjisten.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
execute93
őstag
Gyerekek! Nem tudtok valami ingyenes tárhelyet? Google egy kuka..
atw-t pedig nem akarok használni mert sz.r. Aki tud az dobjon már egy PM-et. Köszi!!!MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
-
kmisi99
addikt
válasz Socket A #41912 üzenetére
Ismerős az érzés A bad company 2 nél voltam így hogy az első napokban örültem ha öltem 1-2 embert egy menet alatt.
Amúgy rohadt fura dolog történt most velem TDM en. Fellépek egy szeróra lelövöm az áldozatom kiírja hogy 100 pont +10pont avenger. De hát az avenger az bosszúálló épphogy pár másodperce voltam fenn senki se ölt meg hát miért álljak bosszút?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
SVLaller
senior tag
válasz Socket A #41915 üzenetére
hát én így tudom, ha mégsem akkor majd kijavítanak. tényleg, azért vajon hol lehet lobbizni, hogy a szerverkeresőben kiírja azt is, hogy az adott szerveren hol tart az adott kör? elég bosszantó amikor belépek természetes a vesztes oldalra és 5mp. múlva vége a körnek és persze vesztettem anélkül, hogy bármihez tevékenyen hozzájárultam volna.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
kmisi99
addikt
Mi lehet a gyenge a gépembe? Letöröltem az FXAA bigyót. Alig nőtt az fps em max vagy 5 öt és mégis sokkal sokkal jobban fut érezni hogy tök simán megy minden nincs az a fura lassúság. Ez minek a gyengesége okozhatja? Mert fps az szinte ugyan annyi volt.
-
- = Zk = -
félisten
qrva élet, de rohadt lusta csapatom volt 3 körig metron... B pontnál gránátharcoltak
a scope-ot nem tudtam normálisan belőni, mert folyamatosan "remegett"... kérdezem, menni kéne. semmi válasz. leugattam őket, hogy lusták. mindkét oldal... semmi megerőltetés, hogy kicsit push hard vagy valami....
kell egy fejhallgató és TS.... nagyobb pályára sem tudok menni ezek nélkül sajnos...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #41920 üzenetére
Grand Bazaar, Seine Crossing, Sharqi Peninsula, Strike at Karkand mapokon tudsz egyedül is gamelni. Márhogy viszonylag jól elboldogulhatsz így is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #41921 üzenetére
nem úgy van az Lara
az első oké, a másodiktól már neccesen.... én kétlábon járó vagyok. járgányba is csak akkor ülök, ha menni kell A-B pontba
Seine-én elmegyek egy Antennához, két perc és 3 tank jön oda... esélytelen vagyok.. de még 1 ellen is. sajnos... én sniperesnek vagyok a legjobb[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HollyBoni
veterán
válasz - = Zk = - #41920 üzenetére
Én mindenhol elvagyok egyedül.
-
- = Zk = -
félisten
válasz HollyBoni #41923 üzenetére
nyah, oké. erre mit mondjak?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HollyBoni
veterán
válasz - = Zk = - #41924 üzenetére
Hát mondjuk "TANÍTS MESTER!" vagy valami ilyesmit vártam.
-
HollyBoni
veterán
Ha nem is GPU és nem is CPU limites vagyok,akkor mi? Ram limites?
-
Laraxior
titán
szereztem 160 pontot jettel 0/10.
Sikerült valahogy leszednem az ellenfél bázisán levő repcsit, 10 pontot nem tudom mire adott. Még jó hogy összevissza 3 enemy volt, és levegőben senki. Reménytelen nekem a Jet."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
irányítani tudom, addig nincsen gond amíg repkedni kell, hanem ha már célba is kell venni valamit... Akkor már túl sok mindenre kellene figyelni... mint a helinél, csak az ugye lassabban mozog több idő van reagálni, nem kell kapkodni.
pohár: csak billentyűzettel repülök, és helinél azzal is lövök, váltom a fegyvert, stb.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz HollyBoni #41925 üzenetére
hát hóóógyne!
Lara:
én még odáig sem jutok el... kirepülök a zónából simán..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #41929 üzenetére
gyakorolni gyakorolni gyakorolni
a kurzornyilakkal egész jól lehet célozni ám
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
chabeee
aktív tag
hali, tudja valaki hogyan tudom megnézni a guidomat pb_myguid nem müxik
-
killer095
őstag
Felmentem egy sniper szerverre és láss csodát a világ legnagyobb noobja is ott játszott
Állandóan lelőttem és ez volt a véleménye : kép1 kép2 kép3
Srác profiljaORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
kutkut
addikt
válasz Laraxior #41931 üzenetére
Én is mostanában kezdtem el jetezni... Gyakorolj. Eleinte én is csak estem keltem, helit is csak billentyűzettel (bill) irányítottam, aztán átszoktam a "félegér" kombóra, azaz billel odarepülök, gyorsan átfogok az egérre, célzok, lövök, vissza billre, tipli. Ma viszont "CSAK" egérrel irányítottam a helit, szerintem nem is rosszul.
A repcsi csak úgy megy, hogy félig bill, félig egér, de ha követni kell az ellenfelet, aki úgy akar meglógni, hogy tesz 3 kört... azt nem is lehet megcsinálni egérrel. Ha viszont épp nem kanyarog össze-vissza, akkor egérrel szét tudod kapni. Tankokra rocket pods-al megyek, amiből sajna 1 tár csak disabled-re elég. Ha tudsz, repülj rá messzebről, hogy a második 14 rakétából is tudj bele lőni egy párat. Közben ugye nyomd az "S-t", hogy lassabban érj oda. Meg ugye figyelni kell, hogy ne nyomd el túl korán a csalit, ecm jammert stb. Ennyi. Szerintem kezdd a helivel, az könnyebb, és közben ráérzel az egészre. Ja, a kedvencem littlebird-del lőni a gyalogosokat. És mától már egérrel irányítva.Meizu MX3 32GB
-
siriq
őstag
Szerintem ez egy korrekt gyozelem volt HC serveren [link]
1001 a tickettek szama.[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
HollyBoni
veterán
Kharg Island CQ-ban toltam,felmentem construction site-nál az épülő épület tetejére,kimentem egyet hugyozni. Mire visszajöttem,3 pontot foglalt be ott az ellenség. Lenéztem a tetőről,tele volt katonákkal,elkezdtem darálni.. Kb 10 embert lőttem le egyhuzamban.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Csak, h el ne felejtsem! B@szódjon meg az EA, dice, origin!
Az előbb volt 1 qrva jó köröm. Minden bejött. kb 50/10 körül álltam, amikor 1x csak bezárt a program. 650/450 körül voltak még a tiketek. Nekem meg kb 10K pontom volt...[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz Zoli1222 #41941 üzenetére
ha nagyon pontos akarok lenni...-->[link]
(#41942) HollyBoni : nem azzal lett volna a bajom, h elvesztek a pontjaim... Hanem, h nem lehet 1 jót játszani, mert bármikor elszállhat ez a fos rendszer...
(#41944) kutkut: hova gunner-nek? co-op?
Tudom, h nem vesznek el a pontok... ahogy mondod, a játékélmény....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz killer095 #41936 üzenetére
miféle távcső az sniperre...?! megölöd a fegyót azzal, komám ...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield 3: Black Hawk Down
Live-Die-Respawn
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest