- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
madgie
titán
Longest HS: 392, de szerintem az jettel volt Csipával nem vagyok ilyen ügyes, bár a beta-ban összejött egy ötszázvalamennyi.
-
-
ludsimon
veterán
Kezdőként húúú de sokat revive-ztem metro-n.
Kb level 50-ig azt toltam.Soflam a legkirályabb dolog az egész játékban!
Nem spotol, hanem lockolja az enemy járműveket és nagyon durva milyen hatásos lesz tőle a javelin.Remélem nem olvassa fél ezer játékos a fórumot, úgyhogy belinkelem mire gondolok.
[link]Tank azonnal disabled 1 javelinnel, 2 azonnali halál.
Heli 1 elég és annyi neki. Jetnek is.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Mappa
addikt
na ez is újdonság akkor.....látszik, hogy qurva sok időm van játszani
nem kötelező megadni
-
ZozzHUN
addikt
Én most SOFLAM-oztam meg védtem egy bázist, közben sikerült lőni egy 899 métereset, aztán lekaptak egy 1200m-es HS-el xD
-
[link] na ma is volt egy kis szabad időm amíg nem mentek a szerverek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Edem05 #41718 üzenetére
Meg sokan nem tudják, hogy az a bádog rész átlőhető. Elég sok kill-t be szoktam onnan zsebelni.
(#41720) madgie: de elég durva van neki csak ellentartok sokszor meg van az a bug is, hogy néha eltűnik a recoil csak a golyók repkednek össze-vissza.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
BandiHUN
veterán
válasz madgie #41720 üzenetére
MG36 sokkal jobb,és pontos,de szerintem az alapok közül az M249 is...lőttem mindegyikkel jópár killt...az MG36 tűzgyorsasága remek,mellé hasonlóan pontos,mint a többi,ha van Karkandod,feltétenül azt javaslom!
A foregrip egyébként tényleg elég drasztikusan javít minden fegyón,csak mellé alapszabály,távolra szigorúan pötyögtetés....ha valamit tűz alatt kell tartani,szintén úgy javasolt,pötyögtetni fejmagasságban,és 10 killből 99%,hogy meg is lesz az accuracy ribbon.Nagyobb távról is.
Az M249 és az MG36 ráadásul remekül használható carbine-ok,stb.helyett is,simán van olyan,mint pl.egy SCAR,csak nagyobb tárral,nem lassítanak le és gyorsan lőnek,az MG36 lényegében amúgyis egy erős átmenetnek tekinthető.Lehet te mondtad,sajna ennyire nem jó a memóriám,de szerint bevált
Tárazási reflexre meg megoldás a gyors fegyóváltás,akkor megszakad a mozdulat,vagy a lőszeres,medices táska ledobása,ami szintén megállítja a dolgot.Én is szoktam néha killenként tárazni,pedig a 101 lőszer sokmindenre elég[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
madgie
titán
válasz BandiHUN #41723 üzenetére
Az MG36-ot még én javasoltam neked, de köszi Ebben a pecsenyében az a durva, hogyextended maggal 200-as a tár és elég jól sebez. Az MG36 is jó természetesen, de azzal ötpercenként tárazni kell, a Pecheneg-gel meg fél körönként. Bár ez nálam nem téma, reflexből újratárazok sokszor akkor is, mikor nem kéne
ADAM1337: minden fegyverrel pötyögtetek, sajnos BC2-es berögzültség
[ Szerkesztve ]
-
válasz BandiHUN #41723 üzenetére
Én M240B-t szeretem a legjobban. A pecsenyével csak az 500Kill-re meg a dögcetlire hajtok azért játszom vele. MG36 pontos és gyors is csak sajnos extended mag-al van 100skuló a tárban, ott nem lehet ennyire pazarolni
-
bul07
nagyúr
Na megkaptam hogy csaló vagyok, mert bugos a játék, és kilógó lábra lőve is meg lehet valakit ölni
1kép hogy kit lőttem le, 2kép látszik hogy a kilógó lábra lőttem , 3kép mikkor le csalózik
,[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BandiHUN
veterán
Hát ja,pont ezért ilyen átmeneti fegyó,de a tűzgyorsasága elég carbine-ok ellen,stb.is,szóval bocsánatos bűn.Ideális tunkfegyó,nem túl lassú a reload,de sima körülmények között extendeddel ha sose tárazol,akkoris megvan 3-4es k/d,ez legalábbis számomra tökéletes,jobbakat ritkán lövök nagyon...átlagos élettel nem kell a reloaddal törődni.
Ami szörnyű,az az M60,no az az igazi mackós nehéztüzérség,megőszül az ember,mire 1 tár kiürül,de olyan lassú,hogy max metrón jó a lépcsőt folyamatosan lőni...esetleg normálban taktikázni,ha pl.élesített bombát véd az ember amolyan zárótűzzel,mert kibírja,mire robban az m-comSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
madgie
titán
válasz BandiHUN #41728 üzenetére
Én bizony felmegyek a hátsó lépcsőn Metro-n az M60-nal, olyan lassú, hogy nyugodtan folyamatosan nyomhatod a gombot, nem jön olyan könnyen elő vele az "elvesző golyó" bug.
Skill se kell hozzá, ha felértél, csak menni kell az ellenfél felé és hullanak. Ideális meditációs fegyver, semmire sem kell gondolni közben, ásíthatsz, vakarózhatsz fél kézzel, ilyesmi -
válasz BandiHUN #41728 üzenetére
M60-ra meglett az 500. kill már dobtam is el. Iszonyatos volt hányszor feküdtem 1 vs 1-ben mert az a sz@r tetű lassú.
MG36-al nincs semmi baj. Csak mint a videóban is látszik szeretem a 200skulót kiüríteni sokszor úgy, hogy csak átfutó helyeket lövök vagy suppression-re megyek, ha nem látok rá rendesen a célpontra, valaki csak leszedi.
-
törölt tag
-
pohár
félisten
jól mondod, pedig BC2-ben szinte csak azzal mentem, iszonyú darát lehetett vele rendezni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ludsimon
veterán
válasz gergo0328 #41733 üzenetére
Tegnap egy hülyegyerek nagyon rámkattant, pedig még nem is volt olyan jó arányom, 35/25 vagy hasonló és nekem ugatott, hogy aimbotter meg ilyenek.
De a mostani karg-os map jóra sikerült 24/5 barettel a kémény, antenna vagy mi tetejéről. Lehet zúzni 1200-as mapon rendesen, itt senki se pofázott, elfogadta, hogy van aki jó.
A tegnapi gyerek meg nem tudta elviselni, hogy valaki jobb volt nála jelent meg minden és ugyan úgy sas 16-os volt a hülye gyerek. Vannak ilyen csírák...[ Szerkesztve ]
undefined
-
tkesy
őstag
válasz ludsimon #41707 üzenetére
Azon a videon egyszer sem használtak ECM jammert... Füstöt is csak tankos használt, látszott is az eredménye, kb 6.-7. lövésre sikerült csak kiszedniük...
Amúgy tényleg hatásos a Javelin, de szerencsére megvan az ellenszere is... Az meg a játék hibája, hogy a korlát úgy védte őket, illetve nem lehet kilőni a tornyot...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
bul07
nagyúr
válasz #21346560 #41731 üzenetére
Igen én nem is szoktam sarokba feküdni hanem a falaktól kicsit távolabb leguggolok, mert nem csak a láb lóghat ki hanem a hát meg a kar is
Ilyen ez mondjuk ha csak ennyi hibája lenne a játéknak senki nem szólna egy rossz szót se( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ludsimon
veterán
Várjatok, olyat mutatok, hogy beszartok.
Tegnap metro-n nyomtam a változatosság kedvéért és ezzel az üzenettel kidobott:
Tartalmas reason.
Mondom, jól van admin, hát akkor mire való ez a game csak futkározni vagy mi?undefined
-
Laraxior
titán
válasz ludsimon #41738 üzenetére
gondolom olyannal öltél, amivel nem szabadna...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Erdei88 #41741 üzenetére
jah... akkor nem is értem mi a gondja... én se problémáztam hogy kibannolták a nikkem egy no explosive szerverről, mert trükköztem az M320al...
most is olyanon gamelek, amin az usas tiltva van, mentem JackHammerrel, de inkább kimaxoltam az m1014et, és azzal tolom, nehogy ban legyen"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
válasz Laraxior #41742 üzenetére
Hát jaja,az űrshotit nem nagyon tiltják....szerencsére
Mondjuk én nem fajulok még az alap shotikig,de mostanában viszek másféle fegyókat is metróra,mellé azért természetesen M26 Mass azért befigyel,csak a fíling miatt
Bár tegnap TDM-ben rosszalkodtam azzal is,ha kijön a lépés,az ember 6-7 embert simán lekap,nem HC szerón is 1 lövés elég fejmagasságban(öltem vele 100%-ost úgy,hogy nem fejesnek írta,többször is,normál szeró volt pedig),gonosz cucc,ha csak szédeleg az enemy,egyedüli ellennek max szintén shotival van esélye...viszont így main-nak lehet távolsági fegyót vinni,és váltogatni helyettől függően.Mégsem sokan használják...
Pedig átlagos szerón egy M320-szal közel sem lehet annyit ölni,mint ezzel.
Mindig röhögök a hülyéken,amikor még a tankot is képesek M320-szal lődözni Én inkább nem macerálom a járgányokat,cserébe instant KO,aki elém kerül,és közel van Jó csere...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
HollyBoni
veterán
Shotikat milyen ammo-val használjátok?
-
Laraxior
titán
válasz HollyBoni #41746 üzenetére
Fraggel. Nem az emberre kell lőni, hanem fölé a plafonra, vagy mellé a falra Hatásos technika
Persze csak tömegben... 1v1 ellen nem is használok shotit, mert szart sem ér, max sima alaplövedékkel.Lorenzo9: Tankos, járművel mapra nem is viszek shotit engineer-rel inkább G36C, meg a hátamra valami kályhacső... tökmindegy mi a neve ( RPG, Stinger, Javelin )
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
válasz Laraxior #41747 üzenetére
Na ja,kis kiegészítés,hogy a félautomata shotikat cseszheted a fraggal...azok egyszerűen túl lassúak ehhez.Ráadásul közelről meg téged öl le.
Én inkább mondanám úgy,hogy auto shotival/gyors félautomatával,pl.a saiga,jó a robbanó,középtávra,a többihez meg az alap buck,és le kell dugni az ellen torkán
És pont hogy marha sokat ér,olyan helyen,ahol 5-6m-en belül tudsz ellenféllel összeakadni,zegzugos részen,épületek között,pár m-ről 1 puffantás,lényegében akkor sem tudnak veled mit kezdeni,ha géppityuval hamarabb kezdenek lőni...1 puffantás,és fekszik a nép.
Persze pont ezért mondom,hogy medices kaszt,valami jó main fegyóval,ami mellé felmegy az M26 Mass,az az eszményi infantry felszerelés,pl.kombinálva M4A3-al középtávig minden helyzetben halálos az ember.
Cseine crossingon a konténerek között simán legyaksz 5-6 embert sorban a mass-al,ha szemből jön,ha oldalról,akárhonnan,ha nem kap hátba.Utána a konténereken kívülről meg lehet az M4A3-al csipegetni,ha nincs távoli,akkor irány vissza a shotival a konténerek közé
De ezaonkak is jó kombó,akik szeretnek romok között kolbászolni,max nem kell elfelejteni,hogy az ember ide-oda időben átváltson,és nem éri meglepi.
Viszont sima pubra szerintem a auto shoti nem igazán jó...elveszi a main helyet,és az ember hajlamos messziről,több lövéssel támadni,ami már 2 ellenfélnél is könnyen halálhoz vezet.De felesleges is,hogyha amúgy meg a Mass-al kis cserkészés és 1 puff,ha nem éri utol az ember,akkor meg ott a main fegyó.Egyébként jaja,engi kaszthoz tilos a shoti...de városiasabb járműves mapon azért el lehet lenni az épületekben,fedezékben medic kaszttal is.Persze helyzetfüggő,ha jól kezeli az ellen a járgányokat,akkor engi,ha ülni akarok valamibe,akkor szintén engi,de ha csak lézengenek a tankok,akkor inkább megyek harcolni,sikátort túrni,pontozni.Main shotival nem túl rózsás a helyzet semmikor...bár városi terepen az ember megél belőle,de akkor már inkább jobb kombinálni.Jobb,mint abba futni,hogy mindig ilyen 10m-en kell pl.harcolni,és nem hatékony a shoti.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gergo0328
senior tag
Valaki szenved még abban a problémában, hogy az Origin nem engedi be? Azt írja nem elérhető az Origin hálózata nézzem meg az internetkapcsolatomat... Ez így hihetetlenül jó war előtt másfél órával...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest