Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrlujoak

    veterán

    válasz Loretto #5316 üzenetére

    Szia!

    Én kb egy hónapja vittem át az egyik Vodafone Vitamaxos számom a T-Mobile-hoz.

    1. Vitamaxot hordoztam át, T-Mobile Domino csomagba, így saját tapasztalat, hogy lehet.
    2. Igen, ilyenkor új SIM-et kapsz, pontosabban veszel a T-Mobile-tól.
    3. Ezt a kérdést nem pontosan értem, mert a váltáskor standard Domino csomagba kerülsz, amit aztán Te a 1777-en megváltoztathatsz.
    4. A költség csak a T-Mobile-os oldalon jelenik meg, mert egy SIM-et kell vásárolnod. Magáért a számhordozásért, mint procedúráért sem a Vodafone-nál, sem a T-Mobile-nál nem kell fizetned.
    A T-Mobile-os SIM díja: 3990 HUF, melyből 2700 HUF lesz a lebeszélhető egyenleged.

    A számhordozás pedig a következőképp alakul:
    1.a) Bemész a Vodafone-hoz, ahol jelzed a szándékod, hogy a megadott számot átvinnéd a T-Mobile-hoz. Ekkor a Vodafone-tól kapsz egy papírt, illetve utadra bocsájtanak, hogy
    1. b) 48 órán belül kapsz egy általad megadott telefonszámra - vagy postán - egy üzeneted, hogy a kérésed elfogadták, fáradj be ismét egy Vodafone boltba.
    2.) Akkor kapsz ismét egy papírt, amivel már mehetsz a T-Mobile-ba, és a 3990 HUF leszurkolása után kapsz egy SIM-et, és egy rekesz papírt.
    3.) Az egyik papíron megadnak egy időablakot, (nekem 2008.02.11. 18:00:00-2008.02.11. 22:00:00) amikor is a Vodafone ledobja a hordozni kívánt számot a hálózatról - ekkor a még telefonban lévő Vodafone SIM az operátorlogó helyére Hibás SIM-et írt ki - majd a T-Mobile-os SIM beaktiválódik, és kapsz egy rakat SMS-t MMS-t, hogy üdvözölnek a T-Mobile-nál.

    Gyakorlatilag így néz ki a folyamat. Ja, én 2008.02.05-én voltam a Vodafone-nál, hogy jelezzem számhordozási szándékom...

    mrlujoak

    Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák