- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz quailstorm #43049 üzenetére
Valószínűleg nem csak reflexből írt rá valamit.
Let the Zone take me if I am.
-
dvdbackuper
őstag
válasz quailstorm #43049 üzenetére
ami nekem volt, annak mindnek kitörtek a kis pinek, igaz iPhone-hoz használtam
-
waithEard
őstag
válasz Pardise #43053 üzenetére
Másik: nagyon hasonló kivitelű tartóval próbálkoztam, és rettentően mozgott, lobogott az autóban.
Engem ez idegesített, bár nem esett le, nem engedte el a telefont."The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
whited
addikt
Sziasztok
Használt Galaxy a5 2017 vagy Xiaomi mi 1a (új) ajánlott inkább megvásárlásra ebben a 60-70k körüli árszegmensben ?
Esetleg más, hasonló alternatíva ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
senior tag
Tudnátok nekem ajánlani Huawei p10re valami jó minőségű üvegfóliát? Olyan kellene ami a teljes képernyőt védi. Nézegettem 3D üvegfóliákat. Ti mit ajánlanátok?
Your car, your life ;)
-
core i7
addikt
Sziasztok Lumia 710 nél van olyan lehetőség ,hogy vakut betudom kapcsolni csak úgy Másik kérdésem Zune-n kívül ,hogy tudom PC-re átvinni adatokat?
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok !
HTC, Lenovo, Asus hány év garit ad és van e nekik Budapesten márka szerviz ?Ryzen 5600//TUF gaming B550M WIFI II//NITRO RX 580 4GB// G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz//Samsung 980 1TB M.2 PCIe//RM550X 550W 80 Plus// LG 27MP59G-P
-
nemtommi
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Samsung Xcover2 telekomos mobilnet beállításához. (Galaxy Xcover 3-am beázott, és most ezt használnám, amíg azt gariztatják).
Amit jó lenne elérnem: Gmail, meg esetleg Facebook. Mióta nem látom a hivatali levelezésemet sokkal nyugodtabb vagyok
Köszi előre is. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
valószínűleg venni fogok egy telefont az edigitálban vagy hasonló boltban. Utólag tudok valahol venni biztosítást törésre?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
nemtommi
senior tag
válasz quailstorm #43064 üzenetére
Szia!
Köszönöm, de sajnos ez nem segített, mivel a telefonomon auth typera a lehetséges beállítások: Normal, Secure, None. PAP véletlenül sincs, de ha ez megfelel valamelyiknek a háromból, akkor elnézést.
Automata SMS-t hogyan csiholjak? Az eddigi telefonomat informatikusaink állították be, de erre most nincs két hetem
Üdv.:
nemtommi -
Golyobis
aktív tag
Sziasztok, még soha sem volt olyan telefonom ami a telefonáláson és sms-en kívül másra is alkalmas lett volna.
Tudnátok segíteni? Nem igazán tudom hogy mi a különbség a tabletek az iphonok meg az okostelefonok meg miegyebek között...
Esetleg hogy ezek közül melyiket kellene vennem ha elsősorban csak telefonálni, és internetezni, google térképet nézni, vagy valami hasonló programot futtani szeretnék.
Esetleg az sem árt, ha a személyes információim, a beszélgetések, tartózkodási helyem meg ilyenek nem streamelődnek kitudja milyen cég, vagy ügynökséghez.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Golyobis #43068 üzenetére
Utóbbit csak úgy tudod elkerülni, ha egyáltalán nem használsz ilyet és bezárkózol egy barlangba. Az adatból élnek ezek a cégek.
Valószínűleg neked most egy alsó-középkategóriás droid elég lenne kezdésnek, jó GPS-szel.
A mostani tabletek felhizlalt okostelefonok, általában nincs GPS és gyakran SIM kártyahely se. Az operációsrendszer közös. Amúgy a tabletpiac megdöglött, nem nagyon van jó vétel, csak occószar van meg prémium.Telefonpiacon meg mára két szereplő van. Ha nem vagy benne az Apple ökoszisztémában akkor szerintem ne most ugorj bele, bár lehet könnyű lenne, ezt nem tudom megmondani. Szifonból 5s-nél régebbit biztosan ne, az garantált.
-
Golyobis
aktív tag
válasz quailstorm #43069 üzenetére
Ha nem tudom elkerülni a modern telefonokkal, akkor egyszerűen csak két telefont fogok magamnál tartani, az egyiket telefonálásra, ami mindig be van kapcsolva, és egyet, (ami a személyes szférámat továbbítja másoknak) google térképet nézni de ezt csak akkor kapcsolom be ha éppen használni kell.
Amúgy GPS annyira nem lenne fontos talán, inkább csak google térkép, ha például megnézném hogy hol van a közelben étterem meg ilyesmi, de tudom éppen hogy hol vagyok.
Mi is az a Szifon? Bocsi annyira nem vagyok képben.
-
quailstorm
nagyúr
-
joecontra
addikt
Sziasztok!
Úgy jártam, hogy az Alcatel OneTouch 1016G telefonom billentyűzárja kioldódott a zsebemben miközben egy szűk helyen karbantartottam. Hallottam, hogy többször is ki-be kapcsol.
Mire odajutottam, hogy megnézem kéri a PIN kódot. Jó. Ezután valami "hálózati PIN nyitókódot" kér. Fogalmam sincs mit akar, a PUK és PUK2 nem jó neki.Aki tud, kérem segítsen.
Köszönöm előre is!Üdv,
J -
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok!
A két kamerás mobiloknál olvastam több tesztben is, h hiányolták a raw formátum mentést. Ez mire jó, és kell egy átlag fotósnak ?
Ryzen 5600//TUF gaming B550M WIFI II//NITRO RX 580 4GB// G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz//Samsung 980 1TB M.2 PCIe//RM550X 550W 80 Plus// LG 27MP59G-P
-
Bozek
nagyúr
válasz BorsóKorsodi #43073 üzenetére
Átlag fotósnak nem nagyon, a RAW fotók még utólagos feldolgozást igényelnek. Igaz, ha értesz hozzá, akkor többet ki lehet hozni belőle, mint a JPEG-ből.
Idézet egy cikkből:
"A gép nem dolgozza fel a szenzor kimenetét (legfeljebb mellékesen az LCD-n való megjelenítéshez), hanem a teljes képadatot kimenti a memóriakártyára egy RAW állományba. Az ebben az állományban lévő képen nincs linearizáció, szín interpoláció, kontrasz, színtelítettség vagy fényerő állítás. Nem élesített és nem tömörített veszteségesen, valamint 16 bites, színtér levágások nélkül. (Természetesen egy kevés feldolgozást minden fényképezőgép végez, hiszen a szenzor kimenete analóg és ezeket az analóg jeleket digitális állománnyá kell alakítani.)" -
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Kb. 3 és fél éves a Samsung Galaxy S4-es készülékem, kb. 3 hete elkezdett olyat produkálni, hogy újraindul, kikapcsol, illetve hívás kezdeményezéskor, fogadáskor kihangosítva veszi fel alapból, pedig a kihangosítási funkció inaktív. Ötletek? Akksit cseréltem benne.''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
krisztianAMG
senior tag
Gépre kötve véletlenül sikerült törölni egy mappát a telefonról. Az enter után azonnal nyomtam az ESC-t, szerintem nem is futott le a törlés, de a mappa eltűnt és a kukában sincs, a szabad tárhelyhez viszont hozzáadta a mappa méretét. Meg tudnám valahogy menteni a mappát?
-
Prowler
senior tag
válasz krisztianAMG #43076 üzenetére
EaseUs Data Recovery-vel próbáld meg, hátha vissza tudja állítani neked a törölt fájlokat.
Veremivadék Undorkutya
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Huawei P8 lite. Fejhallgató kihúzása után nincs hang a telón és a fejhallgató ikon is kint van. Úgy érzékeli mintha be lenne dugva. Ez ellen lehet valamit tenni vagy hardveres hiba lesz?
-
Prowler
senior tag
válasz krisztianAMG #43078 üzenetére
Hmm, USB debugging módot ha engedélyezed úgy sem látja?
Veremivadék Undorkutya
-
Lecs@
addikt
Szevasztok ! Létezik az, hogy J3 2016 - ban nincs olyan szenzor, ami érzékelné a lument ( fényerőt ) ? Lux Meter app telepítése után, azt írja nem található szenzor. Régebbi samukban is volt. Lehet, hogy valahol ki van kapcsolva ?
512 GB
-
Fiddy
tag
Sziasztok!
Először is bocsi a láma kérdésért, de nem tudtam hirtelen melyik topicban kellene feltennem.
Adott egy Nokia 8 (android 7.1.1) típusú telefon és egyes alkalmazásoknál, amikor értesítések vagy üzenetek jönnek akkor felvillan a képernyő, más alkalmazások értesítéseinél pedig nem, csak hangot ad. A beállítások megegyeznek az alkalmazások között. Ez mitől lehet?
Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.
-
eboostr
aktív tag
Hello, nem tudom ez a megfelelő topik de lenne egy kérdéseim. Milyen pontos lehet egy akku mérés netbook segítségével (usb) ha alvó állapotban tölti a telefonom? Tervem a következő volt: samsung telefonom semmilyen módon nem hívható le a mah értéke, rádugtam a laptopra alvó állapotban majd megnéztem hogy hány mWh fogyasztott a laptop akkuról. Előzetesen lemértem hány mWh fogyaszt alvó állapotban ha nincs rádugva semmi így ezt az értéket ki hozzá adtam az eredményhez. 1631mah kaptam a gyárilag 2500mah akkutól, az akku kb. 5 éves, romolhatott ennyit?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
Huawei P8 Lite
Másolgatom az appokat a belső tárhelyről az SD kártyára, de csak nem szabadul fel hely. Majdnem 2 GB-ot átraktam, de mikor PC-re csatlakoztatom csak 2-300 MB-al lett több szabad hely a belső tárolón.
itt mi a trükk, hogy tudnék helyet csinálni?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz quailstorm #43088 üzenetére
hmmm, telefonon belül alkalmazások és az egyes appokon belül Tárhely / módosítás --> SD-kártya, de hogy ez ténylegesen mit tesz.... azt gondoltam ezzel átszórja az SD-re, értelemszerűen
Aurea mediocritas
-
quailstorm
nagyúr
válasz AXisBOLD #43089 üzenetére
Hát nem. Igazából én arról most meg se tudom mondani mit csinál. Nagyon leragadtam a 4-es droidnál, 1 hónapja váltottam 6.0-ra...
SD kártya androidban 1db lehet. A belső tárhely vs emulált SD dolognak meg a mozgó partícióhatár és a virtuális partíció óta nincs értelme.
Szóval amit te SD-nek látsz az valójában a telefonon FAT32 SDCARD-ot emuláló virtuális izé, ami a belső memórián van.
Ahhoz hogy a tényleges SD-re tegyél appot vagy meg kell cserélni a két tárhelyet (elsődleges tárhely módosítása), vagy talán a tároló/adatok átvitele megoldja.
Régen meg root kellett és szenvedés... vagy mount point csere.Itt le van írva konkrétan a te telefonodhoz.
Sajnos a készülékedben le van tiltva az adoptable storage menü, pedig az OS-ben benne van a funkció... Más telón ez felugrik ahogy beteszed az SD-t.
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz quailstorm #43090 üzenetére
azt hittem az újabb droidokkal ez már csak pár lépés... ez most csalódás a Huawei-től
ezt nem igazán értem --> "vagy meg kell cserélni a két tárhelyet vagy talán a tároló/adatok átvitele megoldja" --> ehhez is root kell? nem találtam ilyen menüket.
a linket köszi, olvasom
Aurea mediocritas
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Nagyszüleim vettek maguknak két huawei y6 2017-et. Eddig két igen régi telefont használtak Sony Ericsson c510et illetve j105-öt. Új sim is járt nyilván a telefonokhoz. Kérdés az lenne, hogy hogyan lehetne a legegyszerűbb módon átrakni a régi telefonokról a számokat az újra?
Előre is kösziGalaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
quailstorm
nagyúr
válasz balintXD #43092 üzenetére
Mindkettő fastportos. C510 biztos szereti a PC-t de szerintem a J105 is. Igen az is, mindkettő kiváló Sony.
Ugye első opció a SIM, de a droidok nem biztos, hogy még kezelik.
Másik opció a Bluetoothon átküldöd az egészet. Összes névjegy kijelölése opcióval.Harmadik a számítógép.
Driverek. Win8-10 alatt már ki kell hozzá kapcsolni az aláírás megkövetelését.Ezzel mindent le tudsz húzni a telóról. VCF-ben kiexportálni. Aztán át droidra.
Sőt, az MPE eleve az összes droidos telóval is kompatibilis.(#43091) AXisBOLD:
Az SD mindig fekete bárány volt, 4.4 óta még inkább szigorítottak rajta...Amit küldtem link, az a pár lépéses gyári megoldás, az van alapból tiltva a telódon.
Ahhoz root nem kell.[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
-
milan18
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 6 32gb és Iphone SE közt kellene döntenem Se most akciósan 98k a 6-os pedig 110k.
A 6-os jobban tetszik külsőre! De nem értek hozzá ez lesz az első Ios telóm! Szerintetek melyik lenne jobb választás? -
grandegamer
csendes tag
Sziasztok lenne 2 kérdésem az első ,hogy van e olyan xiaomi teló amiben van nfc és b20 is?
2. Xiaomi Redmi 4x-nél (40e Ft) árkategóriájában van e jobb képet készítő mobil (min 2GB Rammal)?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
opzozi
tag
Sziasztok!
Elromlott az androidos telefonom és van egy tartalék független készülékem, ami viszont nem androidos, hanem csak egy egyszerű sima hagyományos samsung.
A google-re mentett telefonszámokat (android) van lehetőség simán sim-re menteni? Vagy legalább pc-re?Xiaomi Poco X3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vírusirtó topic
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest