- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz_1
csendes tag
válasz kiskaktusz #28636 üzenetére
igen jópárat javítottam már meg házilag és semmi baj nem vol...:S jol raktam visza...
-
fuximaxi
senior tag
válasz krisz_1 #28652 üzenetére
Legközelebb használd a szerkesztés gombot. Egy hsz.-be is beleírhatod.
hentes555: itt a megoldás a problémádra.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Desire S-en hogy lehet beállítani, hogy google naptárban szereplő esemény jelzése ne csak egy rövid hangjelzes legyen, hanem olyan mint az ébresztő pl? szóval addig jelezze, amíg nem nyomom ki
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
krisz_1
csendes tag
válasz kiskaktusz #28653 üzenetére
Hát a fene se tudja az tudom hogy kínai de az LG felirat is ott volt meg minden szal nem hiszem hogy valami nagyon fos lenne de kitudja...xD
-
hentes555
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz hentes555 #28661 üzenetére
Azért nem jeleníti meg, mert nem kompatibilis a készülékeddel. Warez itt nem téma, szóval szerintem ne ragozd tovább, mert sérti az alapelveket.
kiskaktusz: ezen kívül lehet más inkompatibilitás (de szép magyar szó ) is
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
hentes555
senior tag
válasz kiskaktusz #28666 üzenetére
A smart II-n van ez a probléma, a Blademen pedig tökéletesen megy.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
kiskaktusz
addikt
válasz fuximaxi #28668 üzenetére
Javítsd a nagy kép linkjét
Szerk.:hentes555 Nem tudom mit is vártál egy ilyen broadcom-tól, amiben nincs GPU Az MSM7227 ARM11-es magja mellett ott van a 205-ös adreno..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
fuximaxi
senior tag
válasz kiskaktusz #28669 üzenetére
Ki cseréltem a képet, mert bizalmas információt tartalmazott. Gondolom pont akkor akartad megnézni
hentes555: valószínűleg igen, nem állítom 100%-os biztonsággal, de 98%
Nekem ilyen jelenik meg:
[ Szerkesztve ]
-
imi290
aktív tag
visszaraktam a régi kijelzőt,az meg megy,csak ugye az ketté van törve.addig addig cseszekedtem vele míg ripityára törtem az új de rossz kijelzőt ( az én hibám volt,legközelebb óvatosabb leszek.
-
sonaj0203
aktív tag
Hello!
Nem tudom jó helyre írok é, de sürgősen segítségre van szükségem. egyszerűen nem tudok telefonálni. a telefonszám beütése után vagy a hívás után rögtön ezt a hibaüzenetet adja ki: android process.acore. váratlanul leállt kérem próbálja meg újrami lehet a probléma?
kösziLg p350, rootolt, de gyári rom,
eddig működött és nem módosítottam semmi ilyesmit
Amit eddig próbáltam:
Többször ki kapcsoltam, majd vissza, de nem segített.
Kikapcsoltam ki vettem az elemet vártam, ki vettem az sd kártyát vissza tettem, ki vettem a sim kártyát majd vissza, de ez sem hozott megoldást.
Minden app működik, csak telefonálni nem tudokKérlek segítsetek mi lehet a probléma
[ Szerkesztve ]
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz kaller1 #28677 üzenetére
Köszi erre én is gondoltam, de csak ha nincs más lehetőség.
Mérges vagyok erre a telóra, meg az androidra
Vazzee még egy hete sincs, hogy csináltam resetet, mert a hülye market és gmail nem akart szinkronizálni frissíteni. végre elhelyeztem az appokat, widgeteket stb. erre se szó se beszéd csak úgy egyszer csak nem hajlandó a legalapvetőbb mobilos feladatraHá miért van ez?
[ Szerkesztve ]
-
sonaj0203
aktív tag
válasz kiskaktusz #28679 üzenetére
Haragszom én arra is, meg mindenre, mert nem tudom mi okozta a bajt
Mondjuk még garis, lehet és érdemes ezért reklamálni a vásárlás helyén?
[ Szerkesztve ]
-
sonaj0203
aktív tag
válasz #40993792 #28682 üzenetére
"A készülék képességeiről előre szokás érdeklődni"
Most komolyan? én kis naiv azt hittem, hogy még egy belépő szintű androidos telefonnak is kell annyit tudnia, hogy a megfelelő telszámot felhívja és hang alapú információ cserét biztosít. Még akkor is, ha már két hónapja a tulajdonomban van és ráadásul semmilyen durva, erőszakos külső behatás nem érte, sem olyan szoftveres aminek az alap funkciót akadályoznia kellene. Meg kellett volna kérdeznem az eladótól, oké oké, hogy okos meg LG, meg android, de telefonálni lehet-e vele 2 hónap múltán is?Csak nekem van itt LG P350?
Csak velem fordult elő ez a probléma?[ Szerkesztve ]
-
sonaj0203
aktív tag
válasz kaller1 #28684 üzenetére
Garid a rootolás pillanatában megszűnt.
Igen? És ha vissza állítom ki mondja meg, hogy rootolva volt?
Melyik app csinálhat ilyen csúnyaságot? Szerintem tök általános, szinte mindenki által használt app-okat használok abból se sokat, ráadásul azok most is működnek pl: total commander, titanium backup, barcode, angry birds space, shazam, stb.
Jó lenne tudni, hogy többet ne fordulhasson elő.
Jó lenne tudni, hogy hol hibáztam?Köszi zsolt72 tudom és hidd el érdeklődöm is a telefonok képességéről, tisztába vagyok azzal, hogy e fölött az LG fölött is eljárt már az idő, de én egy samsung sgh-e250-es ről váltottam Szóval nekem nagy ugrás és tökre örültem, hogy mennyi mindent tud ez a kis okos, de már másodjára kéne resetelnem, pedig nem csináltam véle semmi kriminálist.
[ Szerkesztve ]
-
Qwertz_
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lumia 610-m. Letöltöttem a Nokia Autóval nevű alkalmazáshoz egy térképet és egy hangot. Ez ingyenes vagy ráterhelik a számlámra? Ha már itt tartunk: a Piactérről letöltött alkalmazások fizetősek, belekerülnek bármilyen extra pénzbe? -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Valaki erre tudna válaszolni? link
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
sonaj0203
aktív tag
válasz kaller1 #28690 üzenetére
De valószínű az lesz , írtam is, hogy én is erre gondoltam csak
Jó lenne tudni, hogy ha a telefon hibája.
Jó lenne tudni, hogy melyik app hibája lehet?
Jó lenne tudni, hogy többet ne fordulhasson elő.
Jó lenne tudni, hogy hol hibáztam?
Jó lenne tudni, hogy van-e más javítási módszer?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Moonwolf #28688 üzenetére
FS MAIN CUSTPACK
FAR manager
tutorial
tutorial magyarul
egér felejtős FAR managerben, kurzorbillentyűk, tab, space, enter
(#28689) Qwertz_ : ez nem valószínű, a firmware-k sebessége nem változik általában. A J2ME appok, és a nagy M2, MSproduo, meg médiafájlok lassítanak. De csak indításnál.[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok a minap vettem egy galaxy s2-t
és nekem ez az android valahogy nem egy egyszerű dolog.
A kérdésem csak annyi lenne hogy, hogy tudok egy teljes rendszer visszállítást csinálni hogy teljesen a gyári állapotába legyen téve a telefon?
Ja és milyen szoftver kell a gépre hozzá?
Ezt úgy értem mint (Apple iphone <--> Itunes)
Válaszokat köszi előre is -
fuximaxi
senior tag
válasz Tompo92 #28695 üzenetére
Beállítások/mentés és visszaállítás/gyári adatok visszaállítása vagy tárcsázóba *2767*3855# - azonnal csinál egy factory formatot, de a tárhelyet nem bántja. Kies a gyári progija. Amúgy S2 topik, olvasd el az 1. hsz.-t!
hentes555 (28672): a kép pc-n készült, az eszközök listáját direkt nem nyitottam ki.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Sziasztok! kis problémám akadt a kereséssel, gondoltam beírom ide, hátha tudtok segíteni.
Olyan kábel elosztót keresek, ami pl egy android vezetékes headset jackdugóját szétosztja sztereora, és mikrofonra, hogy azt tudjam használni pl notebookkal.
Remélem érthető a kérdés. Előre is köszi!ui: alakul: 0 már cska magyarul kéne
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Tompo92
senior tag
válasz fuximaxi #28696 üzenetére
Köszönöm
Még annyi lenne a kerdesem lehet kicsit hülyén fog hangzani szóval ha feltöltöm a kártyámat es ugy internetezek a telefonon es pl ha haza jovok es csatlakozok a wifi hálózatra akkor honnan tudom hogy most nem fog penzt levenni a kartyamrol hanem a wifi halozatot használom?
-
fuximaxi
senior tag
válasz joergie #28697 üzenetére
Tompo92: ha wifi-t használ a telefon akkor a lenti képen piros keretben lévő ikonnak kell megjelennie:
[ Szerkesztve ]
-
Qwertz_
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lumia 610-m. Letöltöttem a Nokia Autóval nevű alkalmazáshoz egy térképet és egy hangot. Ez ingyenes vagy ráterhelik a számlámra? Ha már itt tartunk: a Piactérről letöltött alkalmazások fizetősek, belekerülnek bármilyen extra pénzbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest