Új hozzászólás Aktív témák
-
siebener
aktív tag
Sziasztok.
Tanácsot kérnék: szükségem lenne egy telefonra, maximum 35.000 ft-ig, és az alábbiakat kellene tudnia: HSDPA, wi-fi, GPS, android. Függetlenül, tehát a szolgáltatós akciók most nem érdekelnek.
Köszönöm. -
fuximaxi
senior tag
válasz King Unique #29202 üzenetére
Jó esetben annyiból meg is csinálja, mint amennyiért te meg tudnád venni a gigatelben az átvezetőt.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
W1
senior tag
válasz quailstorm #29204 üzenetére
Gondolkodom, hogy mi fontosabb, a magyar nyelv (2.3.3) vagy hogy tudjak húzni a procin (2.3.4).
-
quailstorm
nagyúr
Nekem az API level lenne a fontosabb. A 2.3.3 még API11, A 2.3.4 meg 12. Biztonsági javítások és új függvénykönyvtárak. Kvázi a 2.3.3 verzióval hamarabb ütközöl kompatibilitási problémába. Ez az idő elteltével fokozódni fog, amikor API 12 alatt nem fognak vele foglalkozni a fejlesztők, bár addigra lehet már telefont cserélsz. Nem tudom kb mennyi app van playen ami min 2.3.4-et kér, de biztos van pár.
Itt mobilarenán az Android fejlődéstörténetben benne van [link] de nagy különbség nincs benne felírva. -
W1
senior tag
válasz quailstorm #29206 üzenetére
Konkrétan jövő hét szerdán iPhone-t veszek, Viber miatt használom csak, de elég idegesítő, hogy pl Messagesból kilépek, és kell vagy fél perc, mire azt a nyomorult 8ikont, és két widgetet betöltse az indítóképernyőre.
szerk: plusz még sosem csináltam, és inkább ezt b'sszam el, mint valami komolyabb telefont, bár nem hiszem, hogy fejtörést okozna.
[ Szerkesztve ]
-
-
Janika!2
aktív tag
Sziasztok!A következő problémával fordulnék hozzátok.Vettem egy telefont ma. SE Xperia Tipo.Aktiválták az internetet.Sms-t is kaptam de sehogy sem tudom beállítani azt kiválasztom a hálozatot Vodafone 3g stb de nem akarja az igazságot.Valaki részletesen leírhatná hogyan is kell beállítani.Előre is köszönöm a választ!
-
fuximaxi
senior tag
válasz Janika!2 #29210 üzenetére
Le van írva elég sok helyen részletesen. Parancsolj.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
válasz Janika!2 #29212 üzenetére
Manuális beállítás vagy 1270 vagy tipo topic
-
flash-
veterán
sziasztok
megrepedt a telefonom(galaxy ace)kijezője.
amúgy érintő jól működik.ebayról érdemes rendelni kijelzőt?nagyon olcsón adják.vagy azok gagyik?
-
HellAbove
tag
válasz flash- #29214 üzenetére
Haveromnak ugyanez a problémája, én is ezért lennék itt. Csak a kijelző (műanyag/üveg/bármi is az) repedt meg. Az érintő működik, de egyre jobban potyog ki az üveg belőlle, tehát muszáj lecserélni. A kérdésem a következő: Teljes kijelzőt kell cserélni, vagy elég, ha csak üveget+előlapot vesz rá (ha igen, akkor hol lehet kapni)? Huawei g300-ról lenne szó, a válaszokat előre is köszi
"The quieter you become, the more you can hear."
-
fuximaxi
senior tag
válasz HellAbove #29219 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy lehet megoldani, mert sehogy nem találtam hozzá alkatrészt, pedig nyilván be lehet szerezni. A 20k amúgy normális abban az esetben, ha valóban kijelzőt és érintőt is cserélnek egyben, de szerintem meg lehet oldani a nélkül is. Youtube-on keress videót, g300 disassembly vagy touch change vagy hasonló címen. Ott látni fogod, hogy lehet megoldani. Sajnos most nincs több időm foglalkozni vele.
-
Lesbessino
csendes tag
Szia mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám,hogy van egy blackberry perarl 3g telóm ami egyik nap le merült utána már nem tudtam fel tölteni, nem hagyott ez engem nyugodni.. megpróbáltam frissíteni a szoftvert rajta nagyon nehezen sikerült is mert nem akarta mindig megállt a 3/4 énél. A probléma ugyan úgy fenn állt csak egyszer kapcsolt be. Olvasgattam utána olvastam olyan,hogy ha egyszer teljesen le merül már nem tudom feltölteni az akkumulátort. Rendeltem bele egy új aksit, amivel először azt írta ki,hogy nincs bele rakva a készülékbe az aksi de valahogy egy idő után rá állt hogy töltsön na és tölt ki írja de ennyi sehova tovább mutatja a töltés jelzést de nem kapcsol be az Istenért se.. Megpróbáltam ismét újra frissíteni újra rakni a telót eljut a feléig a telepítő és utána megint nem megy tovább.
Szóval azt mutatja a kijelzőn,hogy tölt és semmi másra nem képes se újra nem tudom telepíteni semmi más.. Légyszíves valaki segítsen már nagyon sokat olvastam róla de semmi és a környéken nem is nagyon foglalkoznak bb-kel a telefonos boltok.
Köszönöm. -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ötletes kérdéssel érkeztem e topicba!
Van-e stabilitás és megbízhatóság szempontjából különbség az alábbi 2 szituáció szerint:
1. Dual Core-s telcsi amihez főzött Android 4 van csak (tehát gyárilag nem jött ki)
2. Dual Core-s telcsi ami gyárilag Android 4-al jött ki.Előre is köszönöm!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
válasz quailstorm #29225 üzenetére
Samsung I9070 Galaxy S Advance pl. De még írok hozzá!
-
-
Morris
veterán
Sziasztok!
Van egy Telenoros előfizu és tartozik hozzá 7500pont. Mire lehetne ezt beváltani?
Az előfizetést ugyanis tervezem megszüntetni! -
Carasc0
őstag
válasz quailstorm #29227 üzenetére
Értem! mondjuk most kérdeztem meg egy Webshopba és Augusztustól már gyári Android 4.0-val jönnek az XPeria P telcsik. Tehát ha vennék is, azon már Andro 4 lenne. Amúgy N900-ra több szoftver van mint Androidra? Elvileg többnek kell lennie mivel Debian rendszer ha úgy vesszük! Arra meg kismillió app van. Andro is Debian alapú?
Ezek kapcsán eszembe jutott, hogy elvileg a telcsin tudok futtatni bármilyen terminálos linuxx appot nem? (Android meg N900)
-
FRENK1988
veterán
hali
Adott ismerős GT540-je. Nem lép be neki marketra. Már volt HR de semmi. Más mail cimmel is ugyanaz. Tesómnak is az van neki semmi gondjaNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
quailstorm
nagyúr
válasz Carasc0 #29229 üzenetére
Ha augusztusban akarsz venni telefont ne most kérdezősködj. Addig rengeteget változik a piac.
N900-as problémáid nem értem. Kb 500 hasznos natív app van, a debian backportot meg felejtsd el. Nyögvenyelős. Az egyetlen értelmes felhasználása az office.
Android az egy külön ág. Semmilyen linuxszal nem kompatibilis, csak néhány nagyon alap terminálos linux appot tud forrásból fordítva futtatni. (pl midnight commander)[ Szerkesztve ]
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Van egy galaxy acem ha semmit nem csinálok rajta minden ok de ha már egy fruit ninját vagy bármit elindítok kb 5 percen belül akkumulátor lemerült felirat jön fel mi lehet a gond ?
Az is fura hogy egy számológép alkalmazás is már picit megrántja.Mi lehet a gond kb egy hete van így a telefon. Task killert próbáltam semmi javulás.
Ez valami szoftveres probléma ? -
rebugra
aktív tag
Samsung Galaxy S3 bal alsó sarok, hívás ikon, kis 1-es ott van, pedig nincs semmi elmulasztott hívás, semmi. Töröltem az előzményeket ugyan ott van, újra is indítottam még mindig ott. Skypon sem, WhatsApp on sincs mulasztott hívás. Mit jelezhet? hívom magam, kinyomom, 1-es marad. hívom újra kinyomom, átvált 2-re. megnézem törlöm, marad az 1. Volt már ilyen valakinek? Lehet egy reset segít.
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
fuximaxi
senior tag
válasz quailstorm #29237 üzenetére
Miután írta, hogy Xperia P így nem értem mire gondolsz. Ha már az Xperia P-nél tartunk akkor pedig rögtön meg is van cáfolva az a kijelentésed, hogy egyik sem kapott frissítést.
Amúgy az eredeti kérdése nem erre az egy processzorra korlátozódott.
csabika0001: Gyanús, hogy kuka az aksid.
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Üdv, ha elvesztettem a HTC telefonomhoz tartozó garanciapapírt, hogyan tudom megnézni, hogy mennyi garancia van még rá? Imei alapján vagy valamilyen módszerrel esetleg nincs rá lehetőség?
-
törölt tag
Hali lehet, nem itt a helye a kérdésemnek de telós játékos topik nem nagyon van akkor bocsi, de nem tudtok ingyenes OFFLINE póker játékot androidra?
ha valaki segít köszi. nem tudok angolul ergo a playen se nagyon tudok bogarászni
és az ingyenest valóban legális ingyenesre gondoltam mielőtt warezzal vádolnának a modik
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Nemrég, két napja frissítettem 2.3.4-re a hivatalos Telenor által kiadott szoftverre a Samsung Galaxy S telefont. Nem szoktam kikapcsolni éjszakára sem. Ma reggel azt vettem észre, hogy a bekapcsológombra nem reagál a készülék, csak egyszer rezgett. Először azt hittem, hogy teljesen lemerült, és kikapcsolt, de töltőre rakva nem jelezte, hogy megindul a töltés. Kivettem a az akksit, és visszaraktam, ezután már be tudtam kapcsolni és az akkuhasználatot megnézve még 40 % töltöttség volt. Előző este a wifit be volt kapcsolva, illetve használok egy Timeriffic [link] nevű profil időzítő programot, ami éjszakára repülő módba kapcsolja a telefont. Eddig még nem volt ilyen jellegű fagyás, pedig már két éve megvan a telefon- A szofrverfrissítés utánelőfordulhat ilyen hiba, vagy profilidőzítő program okozhatta ezt? Repülőgép üzemmódban a wifi antenna nincs kikapcsolva ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest