Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
válasz Dexter-2000 #23750 üzenetére
java torch-ként guglizz rá, biztosan találsz
-
Dexter-2000
őstag
a vaku kivételével minden világít fehéren
de lehet rosszat töltöttem le konkrét linket kérhetek?[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
kaller1
veterán
válasz Dexter-2000 #23752 üzenetére
Ezek a javas appok csak ennyire képesek (fehéren világítani a kijelzőt), ha a ledet szeretnéd használni lámpaként, akkor válts okostelefonra.
.::> <::.
-
DigitalAngel
tag
amugy azokkal lehet altalaban amiknek pl kameranal is be lehet kapcsolni folyamatosra.
SonyEricssonoknál szinte mindnél meg lehet oldani, nokiábol még csak symbianon probáltam, de tedd fel hátha[ Szerkesztve ]
15 ève PH-n, adok-veszek
-
meroly
veterán
Nincs
Ezért vettem 3720-atDigitalAngel: This requires that your device’s screen has a backlight.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
kaller1
veterán
válasz Dexter-2000 #23754 üzenetére
Na ja, mivel rendszer szinten be volt építve a készülékbe, de attól még a c510-en sem fogsz ilyen programot futtatni, mivel nem fér hozzá a rendszer ezen részéhez.
-
andrás47
senior tag
Feltöltőkártyás telefonoknál mennyi a maximális rendelkezésre álló idő feltöltés után.Vodafone,Telenor,T-mobile?
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Adott egy Nokia 1616-os telefon, és kér egy biztonsági kódot a pin kód után, amit én nem tudok sajnos. Van erre valamilyen megoldás ? Vagy kuka a telefon ?
-
salgocomp
senior tag
Az ilyen egyszerűbbek nem mennek vele, mint pl. az 12345.0000,00000. Úgyhogy ezen már változtatva lett a gyári.
-
salgocomp
senior tag
Kb mibe fáj egy ilyen szervizes megoldás ? Mert 3-4-5 ezerért már lehet kapni ilyen telót...
Szerk.: Legközelebbi szerviz 3ezret mondott rá, szóval hagyom a fenébe...
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Sony ericsson Cedar-ra keresnék online rádiót.Lehetőleg legyen rajta Neo fm.Vagy esetleg egy link ami működik a telefonon.
Köszönöm előre isJó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
DigitalAngel
tag
Probáld ezt, de Edge a max amit visz a Cedar sztem ilyen szuper lefedettség mellett mint ami van a szolgáltatoknak szaggatni fog .
[ Szerkesztve ]
15 ève PH-n, adok-veszek
-
kaller1
veterán
válasz DigitalAngel #23766 üzenetére
meg Edge a max amit visz a Cedar
Kissé téves infó, többek között a 3G-t is tudja.
-
sdd2
veterán
válasz DigitalAngel #23766 üzenetére
A Cedar-ban van 3G és aT ezt biztosítja is.Találtam javára de nem volt benne a Neo FM.
kaller1:
Te tudsz esetleg?
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
DigitalAngel
tag
Elnézést hspa-nak van irva es atsiklottam felette. FM radio nem lesz ahhoz hardver kell, max olyan adot tudsz befogni aminek ugye van netes streamingje.
Ezt ha megnézed elég régi telokon is futott, hozzá kell adni a netradio IP-jét.(http://www.sztarnet.hu/NeoFM/96_kbs_mp3.m3u) kerdes hogy az m3u-t tamogatja-e a progi.
[ Szerkesztve ]
15 ève PH-n, adok-veszek
-
sdd2
veterán
-
SOAD19
addikt
Hali!
Nem rég vettem egy Nokia E52-est és olyan problémám lennevele, hogy sms írásnál, bizonyos karakterekre 30 karaktert számol el. Ékezetes betűknél vettem észre. Valamit át kellene állítanom? Meg olyan is lenne, hogy azt nem lehetne valahogy átállítani, hogy szintén sms-nél, mikor gépelek, akkor pl. a 8-as gombnál a sorrend ne "t,u,ú,ü,ű,v " legyen, hanem mint a jól megszokott sony ericson-omnál "t,u,v,ú,ű". Logikusabb is, hogy előbb a sima betűk vannak és utánuk a ritkábban használt ékezetesek. Vagy ez Nokia sajátosság és nem változtatható meg?
Köszi!
-
meroly
veterán
válasz SOAD19 #23771 üzenetére
Az elsőre az üzenetbeállításokban keress karaktertámogatást. Sima nokia menüben tudom pontosan, de symbianban nem. Ott állítsd át korlátozottra a teljesről. Akkor nem fog nagy ékezeteket küldeni pl ű, ő, de helyette ü, ö megy és cserébe nem 30 karakter hanem csak 1.
A második problémára nincs megoldás, ez ilyen.Impossible is nothing
-
Skillet01
csendes tag
És ha ugyan ez a problémám nekem is, csak androiddal és a Rádio1-et szeretném hallgatni online? Tud-e valaki rá valamilyen appot?
Soha nem másztam semmiféle szamárlétrán. Sikereimet pusztán a gravitációnak köszönhetem.
-
DigitalAngel
tag
válasz Skillet01 #23773 üzenetére
Androidra ez Class FM ment vele gondolom Radio1 is fog.
15 ève PH-n, adok-veszek
-
zazahoho
őstag
hali
samsung wave gt-s8500 telefon ki-be kapcsolása nem az igazi,ajándékba lesz ,de nekem nem tetszik ,hogy hiába nyomom meg a gombot a piktogramnál,nem mindig kapcsol sem ki sem be.
ill nagyon sokáig kell nyomva tartani,de nem a jelzett helyen hanem attól beljebb ill picit felfelé ,egyébként minden hibátlan rajta,de ez bosszantó lehet gyári hiba?típus hiba? mit tegyek?Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Ádám16
addikt
Sziasztok! Adott egy SGH U600 mobiltelefon, mely bekapcsol, gombjai kijelzője világít, csak képet nem ad. ( a kijelző feketén világít.) Szoft. friss. elég neki, v ne is próbáljam, mert más bajra jellemzők ezek a dolgok? Köszi előre is
-
Geri Bátyó
addikt
Sziasztok!
Van egy elég komoly problémám. Adott egy Samsung Wave 723, ami ugyebár Bada oprendszeres.
Nemrég elkezdtem törölni a kissé már túlburjánzott sms áradatot.
Bejövő üzenetnél ez így néz ki:Kimenő üzenetnél viszont be kell lépni a menübe és ott kell rányomni a bal felső "gombra".
Mivel eléggé reggel volt még, a nagy törölgetés közben egy bejövő üzenetnél is a fenti mozdulatsort hajtottam végre, de ott ez kissé mást jelent:
Sikeresen letiltottam az üzeneteket, így most sem fogadni, sem küldeni nem tudok az adott telefonszámra és nem tudom feloldani a tiltást. Nem találok semmi erre vonatkozó lehetőséget.
Nem vagyok egy telefonguru, így lehet, hogy csak a nyilvánvalót nem látom, úgyhogy ha van valakinek ötlete, akkor kérném, hogy szájbarágósan magyarázza el, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy feloldjam a tiltást.
Előre is köszönöm a segítséget!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
kaller1
veterán
válasz Geri Bátyó #23784 üzenetére
Ha máshogy nem megy, csinálj egy gyári beállítások visszaállítást, persze előtte csinálj egy mentést.
-
artiny
őstag
Valaki feltette már az androidot Samsung Jet s8000 -re?
Mekkora a legkisebb memoria kártya amire fellehet tenni?
MIcro SD HC -t irnak hogy kell neki - ez a HC mit jelol...van sima MICRO SD es MICRO SD HC? mi kulombseg van koztuk? -
Geri Bátyó
addikt
válasz kaller1 #23785 üzenetére
Próbáltam azt is. Elméletileg tegnap kaptam tőle egy sms-t. Ez, ha jól tudom 3 napig megőrződik a rendszerben és azon belül bármikor megkaphatom, de nem jött meg azóta sem (kb. 14 órája). Pár órája frissítettem a szoftvert is (időszerű volt már) és reméltem, hogy ettől minden visszaáll alapállapotra, de sajnos nem törlődött semmilyen beállítás. Ez amúgy pozitív, de jelen esetben nem jött jól.
Zsolt_72: Tényleg az lenne a logikus, de nem ezt ajánlja fel, csak kiírja, hogy a szám már tiltva van, de semmi opció, hogy visszaállíthassam.
Bármi más ötlet? Nekem már csak a szerviz jutott az eszembe, de nem szeretnék többezer Ft-ot erre költeni, ha nem szükséges.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
savanyaw
csendes tag
Sziasztok!
Van egy céges mobilom, osztrák t-mobil-os.
Le van tiltva a kimenő hívás, kimenő sms, az Fdn contacts-okat tudom hívni.
A telefon telefonszámát sem tudom.
Hogyan tudhatom meg a telefonszámot, hogy legalább fel tudjanak hívni a spanok?
Köszi!Szebb Jövőt!
-
savanyaw
csendes tag
kösz srácok!
kaller1 - amint szerzek set kiprobáom, amugy a telo samsung e1120, és van egy privát asus p535-ös pda-m.
meroly - csak az fdn-eket tudom hivni + segély hivóSzebb Jövőt!
-
Huroq
senior tag
Sziasztok
Kb 1 órája vettem meg a Luncher Pro Plus-t Marketen. És azt írja megrendelés folyamatban. Valaki meg tudja nekem mondani, mikor kapom meg az aktiváló kódot a plus-hoz?
Előre is köszi.
-
strongman1
csendes tag
Samsung i5800-ra hogy lehet a gyári üzenetjelző hangokon kívül más hangot beállítani?
-
Hixon
csendes tag
Üdv!
Van egy Samsung C5212-es Dual Simes csodám. A kérdésem: lehet-e varázsolni rá valamilyen szótárprogramot (angol-magyar, magyar-angol, de még az egynyelvű angol is jó lenne)? A gép és a mobil között bluetooth kommunikációt fel tudok állítani, mást nem nagyon. Esetleg valami konkrét öltet?
Köszi szépen előre is
-
OfficExtra
csendes tag
Szia(sztok)!
adott egy Acer DX900... sajna WM6.5 rommal
"USBDL none" hiba gyári WWE/553 kéne
tudna valaki vmi orvosságot erre a dologra!?
(telepítés elején készülék kikapcsol)
BootLoader mód el sem indulüdv.
[ Szerkesztve ]
Légyszíves privát üzenetet írjál, hozzászólást ritkán olvasok...
-
badd
tag
Sziasztok!
A következő problémám van. Van egy Samsung GT-S3550-es mobiltelefon, amiről az SMS üzeneteket szeretném lementeni. Ehhez le is töltöttem a Kies programot, de ott nem találok ilyen lehetőséget hogy üzenetek mentése, emellett olyat se hogy biztonsági mentés.
Van valami ötletek hogy hogy tudnám levarázsolni a telefonról az üzeneteket?
Előre is köszönöm!
-
brillians
csendes tag
Üdv!
HTC Sensation és a Sensation 4G egy és ugyanaz a készülék vagy van valami különbség köztük? Majd valószínűleg akkumulátor cserét fogok végrehajtani (ha meglesz a telefon, természetesen ), de több terméknél is láttam a "4G" feliratot, ami elbizonytalanított.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest