- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonylau53
csendes tag
Sziasztok. Teljesen luzer kérdés: Blacberry 9520-ra magyar nyelvet fellehet rakni? Ettől tenném függővé, a teló cserét. Köszi a segítséget
S8500 Wave Nexus XXLA'(Bada2.0), Samsung note 2 LTE
-
shaggy
aktív tag
sziasztok
Lg optimus black van megbizhato turbo sim?
Ami nem dobalja a halozatot es stabil?
A sajat topicjaban is kerdeztem mar ott mondtak itt probaljam -
superecneB
őstag
válasz superecneB #24748 üzenetére
Mennyire szabad megvenni E51-es nokiához utángyártott kijelzőt? Erre gondolok pontosan. Az original Nokia 7000ft, gondolom annyit már nem érdemes egy ilyen régi telefonra költeni + készülékházat is vennem kell.
-
ikiviki
aktív tag
válasz kalmancsehi #24741 üzenetére
Szalagkábel elromlott benne ,ez tuti..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Ramius
őstag
Üdv. Van-e rá lehetőség, hogy egy symbianos nokiáról átmásoljam a névjegyeim egy samu b2100-ba? Ha lehet, nem írogatnám át egyesével
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
betegphiu
senior tag
válasz Ramius #24758 üzenetére
sziasztok!
ma vettem egy Nokia c5-03-at!
konkrétan az a gáz,hogy hülye vagyok hozzá!
lenne párkérdésem,többek között,hogy a galériában miért ömlesztve mutatja a képeket és videókat,mikor én mappákba rendeztem.(az előző telóból tettem át).
akkor olyan,hogy átküldtem a képeket a páromnak (szintén nokia c503).
meg is érkezett mind a 70 db kép,az üzenetek közé.de onnan nem tudom átmásolni memóriakártyára,csak egyesével.
továbbá a GPS elvileg ingyenes ezen ugye?
tovbbá a facebook-hoz és egyéb netes dolgokhoz melyik kapcsolatot kell beállítani?
(gprs,vagy t-mobile net??? )szóval ez a teló okosabb mint én ?!?!?!
ha valaki tudna segíteni,azt nagyon megköszönném,mert így 3 óra küzdelem után sodródom a falhoz baszás opcióhoz
előre is köszi!
üdv.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Ha egy fehér Nokia e71-re rárakom a csak szürke és fekete variánsra kiadott szoftot, akkor mi történik?meg
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
blade topikban különböző rom-okra hokizás megy, szóval inkább itt kérdezek rá:
a blade-emnek valami általan ismeretlen okból megrepedt a burkolata a kijelző bal alsó sarkánál. a kérdésem az lenne, hogy ezt vajon javítják/cserélik-e gariban (voda garanciás), vagy ha nem, akkor tudok-e hozzá venni csere burkolatot. az érdekes a dologban, hogy nem dobáltam, vigyáztam rá, amióta megvan csak tokban hordtam...steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
kaller1
veterán
-
apaftorm
csendes tag
Üdv mindenki!
Motorola wilder-em (ex-130) van, de nem tudok kapcsolatot teremteni a teló és a pc között.
A gép üres meghajtót lát (ha éppen látja), a telefon meg ezt írja ki: "adattároló kiválasztva" és a választási lehetőség: "mégse". Tud valaki valamilyen szoftvert ami segít?
Ja, persze USB-ről van szó.[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
az android 2.2 támogatja a 2 magos telefonokat?
Szép napot!
-
mocsanisi
senior tag
Sziasztok!
Újabban éjfél-fél1 fele hívogat valami hülye p***a rejtett számról. Nem csak engem, egyik haveromat is. Legalábbis 1-ről tudok. Hogy tudom letiltani egy nem okostelefonon, hanem egy sima mezei Nokia 6303 classicon hogy rejtett számról ne tudjanak hívni? Illetve ha nem lehet megoldani, akkor gondolom S60-as telókra már van valami hívásszűrő ami a rejtett számokat automata elutasítja. Igazából kezd baromi idegesítő lenni, mert soha nem szoktam kikapcsolni a mobilt, de így estére muszáj, mert mást nem tudok csinálni. Feljelentés szerintem nem járható út, mert fenyegetés nem történik, csak mindig mindenre azt mondja hogy "nem beszélhetnénk meg ezt személyesen?". Full mindegy hogy mit mondasz ez a válasz. Szóval várom a javaslatokat."Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
mocsanisi
senior tag
válasz mocsanisi #24770 üzenetére
Jah igen, annyi is elég lenne ha azt be tudnám állítani hogy csak a telefonkönyvbe szereplő számokról fogadjak hívást. Hiába bújtam át a menüpontokat, ilyen lehetőséget nem találtam.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Dexter-2000
őstag
és akkor az lg optimus 2x el mi a helyzet? vagy az kicsit módosította a rajta lévő androidot ?
Szép napot!
-
wiggen123
senior tag
Van egy Motorola Defy-m. Este kint hagytam az autóban a telefont. Beálltam a garázsba. Volt vagy 5-10 fok biztosan. Reggelre mégis lemerült az akksi és nem volt jó az sd kártya
Most a teló nem is érzékeli a kártyát. Ennyitől meghalhat egy memóriakártya?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
doc
nagyúr
erdekes uzenetet kaptam a telefonomra...
a felado '1' a tartalom pedig 'Master Card', gondolom MMS mert a telefon kozolte hogy 'Message not downloaded' (kulfoldon vagyok, data roaming tiltva)valaki talalkozott mar ilyennel? mi a hoher ez?
-
doc
nagyúr
válasz DigitalAngel #24775 üzenetére
es spammelnek minden random kulfoldi szamot? vagy lehet mar beepultek az adotoronyba, ez a jovo spam-technologiaja
amugy van MasterCardom, de a telefonszammal tudtommal semmilyen kapcsolatban nincs, meg eddig nem kaptam ilyen uzenetet...[ Szerkesztve ]
-
bmollszeptim
aktív tag
sziasztok.van egy volt Tés Nokia E51-em.amin jelenleg 300.34.56 soft van /2008-12-11/ úgy olvastam hogy van újabb soft is a 400-as.hogyan tudnám ezt adatkábel segítségével felrakni win7 64 bit alatt. a nokia updater azt irja hogy a telómón lévő soft a lgfrisebb,pedig van újabb is.előre is köszi a segítséget.
üdv.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Ha veszek egy Like díjcsomagra egy HTC Sensation-t a T-mobilenál, akkor 2 év múlva, amikor lejár az előfizetés, mennyivel tudok olcsóbban venni kb telefont, egy 100 ezer körüli értékűt.(az előfizetést most nyitnám)
-
kaller1
veterán
válasz bmollszeptim #24778 üzenetére
A készülék lokalizálásától függ, melyik marad a legutolsó szoftver hozzá.
.::> <::.
-
ikiviki
aktív tag
válasz bmollszeptim #24778 üzenetére
Ovisuite ,de win7-tel is mennie kell..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
bsgy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy sony ericson W595 telefonom van és a munkahelyen a körülmények miatt meg tudják szerezni a készüléket kollegák és azon netezni a belegyezésem nélkül. A szolgáltató /vodafone/ csak azt tudja /akarja/ megmondani hogy azon a napon, órában mennyi volt az adatforgalom, de azt nem hogy milyen oldalakra látogatott a használó. Nyilván meg tudná mondani, csak nem akarja...
Engem érdekelne hogy ezt a készülékből ki lehet-e nyerni valamilyen szoftver segítségével, az előzményeket rögzíti a készülék, de én csak egy csupasz listát látok az oldalakról amiből törölhettek is, és nincs hozzá sem időpont, sem hogy hányszor jártak ott.Illetve valaki tud olyat aki a szolgáltatótól meg tudná szerezni ezeket az adatokat?
Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
-
addikt
"Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!"
Legyél vidám, semmi baj nem történt, a haverok egy kicsit interneteztek, ha szerencséd van, akkor van mobilinternet előfizetésed, akkor még anyagi kár sem történt.
Szerintem a te felelőtlenséged, hogy őrizetlenül hagytad a mobilod, még akkor is ha nagy bunkó kollégáid vannak.
Az előzményekből valóban le lehet vonni, hogy milyen oldalakon jártak, persze ha értenek hozzá, akár törölhették is az előzményeket."Illetve valaki tud olyat aki a szolgáltatótól meg tudná szerezni ezeket az adatokat?"
Szerintem a titkosszolgálat biztos ki tudná nyomozni. Nem hinném, hogy a szolgáltatódnak van erre kapacitása, hogy neked nyomozzon.
Tartsd magadnál a mobilt, vagy kapcsold ki, ha nem használod."Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
Én alapból szétkaptam volna a szájukat, de ha csak 160 cm magas és vasággyal 50 Kg vagy, akkor inkább kapcsold ki![ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Dávid98
csendes tag
Sziasztok. kaptam ajándékba egy sony ericcson aspen-t, de mivel angol nyelvű rajta a rendszer, nem igazán értek hozzá. az lenne a kérdésem, hogy hol kell beállítani hogy ne ismeretlen számként jelenjek meg a hívott félnél,
hanem írja ki a számom, vagy természetesen akinek megvan a számom, akkor a nevemet. előre is köszi! -
bsgy
csendes tag
Köszi a választ, nos akkora vagyok mint egy kétajtós szekrény, de szelíd...
A munkahely specialitásából adódik hogy kénytelen vagyok a telcsit otthagyni bekapcsolva, de ezt inkább nem részletezném. Kinyomozni valószínűleg nem tartana sokba mert a szolgáltató ezt naplózza és ha kell hivatalos szervnek akkor ők pld. szó nélkül megkapják, nekem az a problémám hogy szerintem ez egy szinten áll adatbiztonságilag azzal hogy pld. milyen számokat hívtam, azt megkapom, ezt, miért nem.Mondjuk ha valaki a mobilodról felmegy egy pedofil honlapra akkor azt utólag magyarázhatod a rácsos helyen, hogy nem te voltál és ez érvényes egy számítógépre is pld. egy koleszban...
Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
-
ELCLASSICOO
csendes tag
Sziasztok szeretnek veni egy Samsung S8000 JET telefont mit tudotok rola erdemest veni ojna telefont??Zenehalgatasra hasznalnam es film nezesere !!!
?? -
superecneB
őstag
Szabad venni után gyártott kijelzőt - megegyeznek a műszaki paraméterei? (Nokia)
-
Dexter-2000
őstag
-
olivera88
veterán
Üdv.
Ma leformáztam Nokia C5 mobilom memoriáját soft reset el, mivel már ideje volt. Viszont az lett a probléma h azótaa nem tudom a számitógéphez csatlakoztatni, mert nem ismeri fel a pc suite, hiába kerestetem külön vele nem találja. Valaki tudna seggiteni mi baj lehet??
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz kaller1 #24794 üzenetére
A Nokia connectivity cable drivert kell eltávoltani csak? Mert van itt még pár illesztőprogram Nokia modemhez, vagy ezeket nem kell bántani? Revot használok eltávolitónak.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz kaller1 #24797 üzenetére
Már müködik, kösz. Csak az uninstall után nem restartoltam gépet és ugy csatlakoztattam készüléket először. Restatoltam gépet, meg telót is és igy már egyből felismerte mikor csatlakoztattam. Csak az one touch acces nem müködik még USB vel. Avval mit kellene csinálni h müködjön? Nem talál semmit a listán mikor odakattintok. Ezt kellene letölteni nem? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest