Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz Zorallos #24655 üzenetére
nevezd át pl. a.apk-ra a fájlt, dobd be a memóriakártya gyökerébe, majd nyisd meg a böngészőt, és írd be ezt a címet: file:///sdcard/a.apk
ha nem lenne még beállítva, engedélyezd az ismeretlen forrásból való telepítést a menü/ beállítások/alkalmazások helyen.
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Nokia E51-hez lehet-e külön GPS vevőt vásárolni és ha igen akkor hol? Illetve mennyire használható ez a konstrukció a hétköznapokban?
Előre is köszönöm!Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
kaller1
veterán
válasz Zorallos #24664 üzenetére
Akkor keress másik fájlkezelőt, pl. ES, OI, vagy hasonlók, és kezd előröl.
viktorhmv olyan 4-5k körül tudsz venni használtan BT-s vevőket, amikkel teljesen jól használható a készülék. Annó nekem is volt, nem kocsiban használva(töltési lehetőség hiánya) bőven tovább használható, mint beépített gps esetén.
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
SOAD19
addikt
Erre valaki, szerintetek? [link]
-
Dominiator
aktív tag
hali, kellene egykis help, Van egy Nokia E71-es telefonom, feltelepítem a garmint, és mikor el akarom indítani azt irja ki hogy : A fájl nem használható biztonsági okok miatt., mit tudok csinálni hogy el tudjam indítani rendesen?
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Helló. Hogyan tudok felcsatlakoztatni egy Samsung Galaxy S gt-i9000 telót gépre úgy, hogy külön meghajtóként ismerje fel? AzUSB kapcsolatot is átállítottam mind a 3 fajtára(Samsung Kies, Médiatár, Háttértár), de egyiken sem külön meghajtóként ismerte fel a telefont a gép. Vagy hogyan tudok PC-ről játékokat leszedni rá úgy hogy működjön is rajta? Előre is köszi.
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Tucke
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet egy telefonszámot letiltani hogy ne tudjon fel hívni az illető akié a szám? A telefonom: samsung gts5260!
Nagyon fontos lenne! -
Geza74
tag
Üdv aki a Mobilarénától olvassa!
Mikor várható a Nokia 101 tesztje? Most hogy már hivatalosan is itthon is kapható, sokakat érdekelne.
Üdv:
Géza -
addikt
Általában a hívásszűrő alkalmazással, nem tudom, hogy a telódban ez a funkció mennyire fejlett. Az is lehetséges, hogy nincs is ilyen lehetőség.
Ha elviselhetetlen a zaklatás, akkor jogi út, de szerintem egyszerűbb, akkor a inkább SIM csere.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
whited
addikt
hy
ha választani kéne, zte skate vagy se live with walkman?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
addikt
válasz whited #24678 üzenetére
Ha összehasonlítod a két készülék specifikáció ( részletes leírását ) ZTE Skate Sony Ericsson Live with Walkman , akkor egyből fogod tudni, hogy neked melyikre van szükséged.
A neved alapján nem tudni biztosan, hogy fiú-e vagy lány, de nekem a Sony Ericsson Live with Walkman jobban tetszik. Hétköznapi használatra praktikusabb és gyorsabb lehet, mint a ZTE. Internetezésre a kijelző miatt, viszont ő a szerencsésebb választás.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
vinikorn
aktív tag
Samsung C3750 kamerájában van autófókusz? Milyen képeket készít?
-
szkriszta
csendes tag
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne,remélem tud valaki segíteni...Volt egy Nokia N8-asunk,amellyel le lett formázva és használva volt a 8GB-os micro SD kártyánk,majd eladtuk az N8-at és a 8GB-os micro SD kártyát úgy megformázta vagy lekódolta hogy nem tudjuk használni semmibe sem.
Nem tudjátok hogy lehetne újra használhatóvá tenni a kártyát?
Előre is köszönöm a segítséget...
Kriszta -
Domxc
senior tag
válasz szkriszta #24683 üzenetére
Fogod, átrakod a másik telóba, leformázod, visszarakod. Nincs jobb ötletem.
szerk.: esetleg még az, hogy elvileg kaptál mellé egy kis külső cuccot amivel kompaktibilis a géppel, és úgy is megpróbálhatod.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
domerator
veterán
válasz szkriszta #24688 üzenetére
Csak tipp: töltsétek le az SD Formatter programot és azzal, kártyaolvasóban próbáljátok meg formattálni (overwrite opcióval)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz szkriszta #24691 üzenetére
Próbáljátok meg az SD formattert, sokaknak segített már...
Ha felismeri a kártyát, akkor ez a program tuti, hogy gyári állapotba hozza a fájlrendszerét, csak full erase overwrite opciót válasszatok ki. Eltart egy darabig, de megéri.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
EczkE
veterán
Üdv!
Kérdésem a következő. Lenne egy LG KP502. Lehetséges házilag szoftvert frissíteni rajta és ha igen mivel, hogyan?
Asszem mindenféleképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest