- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gypiero
tag
Körülbelül mennyibe fáj egy töltőcsatlakozót kicseréltetni C905-ös SE telón? Sajnos házilag nem lehet, mert forrasztva van.
-
runner 125
nagyúr
-
koshmar
addikt
válasz meroly #21600 üzenetére
Gyanús is volt, hogy már évek óta nem hallottam ilyen akksikról.
Az én telefonomban is Li-ion van, de a T-Mobile-nál persze b*szták elmondani, hogy mit kell csinálni egy zsír új akksival.
Amikor vettem, még elég nyúl voltam az ilyen dolgokhoz, szóval fogalmam nem volt.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
meroly
veterán
válasz koshmar #21604 üzenetére
Semmi extrát nem kell, ez csak tapasztalat, hogy jót tesz neki. Mások pont az ellenkezőjét mondják. Neked kell eldönteni. A technológia bírja azt is ha meríted és töltöd, bírja az is ha nem foglalkozol vele és olykor-olykor csak fél órákra rakod töltőre.
Impossible is nothing
-
koshmar
addikt
válasz meroly #21605 üzenetére
Részemről:
-SOSEM hagytam lemerülni teljesen (alap egy akksinál).
A rekord az 12%, de szerencsére pont haveromék voltam, és gyorsan bedugtuk USB-ra, hogy töltse egy cseppet.
- Nagyrészt teljes ciklusban töltöttem.Eredmény: Az 5 éves akksi még mindig kibír 5-6 napot, ha teljesen békén van hagyva.
-
Fulmi
senior tag
Haliho!
tudja valaki, hogy hogyan lehet telefonmemoriaba (name Savelni szeretnem, nem a saved messagesben szeretnem nezegetni oket) masolni SIM kartyarol smseket blackberry curve 8900 OS 5.0 eseten?
mas: hogyan lehet telefonmemoriaba elmentett smseket nokia 3310-rol a sim kartyara masolni?
koszi: fulmi
-
koshmar
addikt
válasz meroly #21610 üzenetére
A PH!ene se tudta, hogy Ni-Mh volt benne.
De úgy látszik akkor, hogy a Ni-Mh akksik sz*rok. Mert tényleg meg volt halva.
Nekünk most van négy darab ilyen újratölthető elem, na azok NiMh-sak csak a házban.
Semmi más.
Ettől függetlenül r*hadt sokáig bírják. Távirányítókban pl. hónapokig.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
piqla
őstag
Sziasztok!
A nagymeretu klaviatura miatt szimpatizalok a Blackberry markaval.
A kerdesem az lenne, hogy "natur", gmailes levelezest es bongeszest sem tudok folytatni mindenfele plusz szolgaltatasra valo elofizetes nelkul? Ugy ertem, hogy en aztan kurva jol elvagyok anelkul, hogy nem kapom meg egybol a leveleimet, hanem csak gombnyomasra, wifi mellett.
Olvasgatom a leirasokat, de erre a kerdesre eddig nem nagyon sikerult biztosan valaszt talalnom.Elore is koszi!
Szereted az állatokat?
-
runner 125
nagyúr
Nem nagyon ismerem a BB készülékeket, ez által a kérdésed sem egyértelmű számomra.
Ha, eleve nem fizetsz elő mobilnetre, s le is tiltod a készüléken belül, h véletlenül se kapcsolódjon fel - szinkronizálja a fiókod, akkor nyilván csak akkor fog netre felmászni, ha aktiváltad a wifit."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zho-lee
addikt
Hi!
Itt is feltenném a kérdésem, hátha valaki járt már igy...
Androidos készülék bejövő hívás esetén azt írja ki, hogy a phone.android.apk leállt, azonnal pin kódot kér, és indul..
Kimenő hívásokkal viszont semmi gond!
A feleségem mobilja, és az itthoni vonalas készülék is tud hívni. Csak ez a kettő.Valami elállítódott? A névjegyekben annyit találtam, hogy egyesével a contact-okat a hangpostára tudnám irányítani, de ezt értelem szerűen nem tettem, kicsit nagy meló lett volna (és értelmetlen).
De ha ez lenne, akkor sem kéne "újra indulnia"..
Van valakinek 5lete?Egy márkatársamnak magától csinálja, nem függ a hívásoktól..
Előre is köszönöm a jótanácsokat, 5leteket!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
A fiam Nokia 2700 telefonján rosszul ütötte be a pin kódot, aztán beírtuk a puk kódot és a pin 2 kódot,de a gond az hogy a biztonsági kódot nem fogadja el! A kód biztos jó (felírtuk),csak a szervízben tudják feloldani vagy van "házi" megoldása is? Kb mennyibe kerül ha mégis a szerviz a megoldás?Kösz a segítséget.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Egy új,kicsi,keveset tudó mobiltelefont szeretnék,ami a hívás és SMS funkción kívül csupán egy BT vevőt és zenelejátszót kell tartalmazzon(ezáltal ugye microSD karifoglalata legyen).
A keret olyan 15K körüli.
Lehet független vagy T-s.Tudnátok ajánlani vmit?
Köszönöm!
Üdv, Balázs
-
meroly
veterán
-
krisi047
aktív tag
Üdv! Egy notebookon Windows 7 64 bit-es OS van, miként lehetne egy telefonon lejátszani a PC hangját, kvázi kihangosítóként? Elromlott a notebook hangkimeneti csatlakozója és a cél, hogy mobilon keresztül lehessen fülest használni. Köszi.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Mennyit hosszabbít az akku élettartamán, ha 3.5G-ről átváltok GSM-re?
Köszi előre is!Sic Parvis Magna
-
meroly
veterán
-
trebron86
tag
Sziasztok,
tudtok segíteni?
van egy sonyericsson v630i készülékem ami erős ütést kapott a gravitációtól a kezemtől és a velejáró együtt ható hatására...,
eggyetlen dolgot szeretnék még a telefonommal kezdeni a telefonszámokat ki nyerni belőle. valami megoldás van erre halott kijelzővel?
töltőt rádugva csak villan a felső led 1et pirosan de nem reagál még be sem kapcsol, mert akkor rezent előtte egyett de most azt se.fontos lenne a telefonszámokat lementenem, fizetek is érte ha valaki megtudja oldani vagy segít és persze sikerül is.
üdv Norbi
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
tkesy
őstag
Gyors kérdés:
N82-ről Ovi Suite 3.0-val szinkronizáltam a névjegyzéket és az üzeneteket, majd ment a teló a szervizbe. Ma kaptam vissza, a szervízben megkapta a legutolsó szoftvert, a kérdésem az lenne, hogy a ****** lehet visszatölteni a névjegyzéket és az üzeneteket, mert ha rányomok a szinkronizálás gombra az ovi-ban, akkor kár mp után közli hogy kész, de roh@dtul nem tölti vissza...
Előre is köszi a segítséget...[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
HXY
addikt
Vásárolt már valaki a Mobilfutár-tól?
Nagyon jó, szinte már hihetetlen áraik vannak: [link]
-
kaller1
veterán
"Adatvédelmi nyilatkozat:
Figyelem a megrendelt termékek kiszállítási ideje az átutalás megérkezésétől 3-5 munkanap, de cégünk fenttartja azt , hogy legkésőbb 60 napon bellül kiszálítja a vásárolni kívánt terméket."
Ezt a kis szösszenetet el kell fogadni a rendeléshez, amihez felesleges bármi kommentet fűzni...
Na de mint tudjuk, bátraké a szerencse.
.::> <::.
-
szami77
csendes tag
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne,ha valaki tudná rá a választ...
Adott egy Nokia 7020-as készülék,ami belecsúszott a csapba s azóta a kijelzője nem mutat semmit,csak világít persze hívni lehet csörög is csak semmi nem látszik a kijelzőn...valaki tudna segíteni,hogy mi lehet a baja??? Köszönöm -
koshmar
addikt
válasz szami77 #21645 üzenetére
Lehet, hogy dugig ment vízzel?
Csere szerintem, vagy ha szét tudod szedni- a maiakat sajnos nem igazán lehet-, akkor víztelenítés.
Bár az is lehet, hogy a kijelző megütöttem magát...az a kis vékonyka LCD---ejjhajj.[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz szami77 #21645 üzenetére
...ameddig van benne víz nem ajánlatos még az akkut sem beletenni... zárlatveszély!
Szedd, vagy szedesd szét a mobilt, az alkotókat szárítsd meg - ne közvetlen hővel! - az alaplapokat pedig pucold meg alkohollal, hogy a sima csapvízből kicsapódó, visszamaradó alkotókat eltávolítsd! Így sem tudod maximálisan megtisztítani, de nagy esély van a még pár hónapig tartó működőképesség fenntartására.
Egyszerűbb, ha elviszed egy szervizbe, hogy vízbe esett, tisztítsák ki...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
adott lenne, egy n97 klón
Cesim N97kérlek benneteket ne nagyon kövezzetek, de mennyi az esély rá, hogy egy ilyenhez találok valahol kijelzőt? hol lenne erre esély?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest