- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
értem én....de manapság tényleg nagy szo...s, hogy ha elállsz 1 vásárlástól szinte reményed sincs arra, hogy visszaküldd a terméket reális áron. és most nem a boltot bírálom, még csak magamat sem, mert ha egyszer megtehetem, hogy nem akarom, akkor miért ilyen nehéz elintézni ?
-
pjen
félisten
válasz #73959936 #35753 üzenetére
Olvasgassál a korona vírus topikban, pont az online vásárlást dicsőitették.Szerintem nem nehéz, csak sokba kerül.Gondolj bele, eljön egy teherautó csak a Te bringádért, aztán vissza viszi.240 km+költségek.A bolt viszon összegyűjti a rendeléseket és indít egy túra járatot.Egy bringa fuvar költsége csak egy töredék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Őőőő, csak 1 kérdés vissza. Mi van, ha a teherautó nem az én bringámért jön csak, hanem kifelé is szállít még ilyen iciri piciri településre is, mint ahol lakom...
találkoztam már több olyan futárral, aki hozta a tv-t és vitte a mikrót....
tudom: túlméretes csomag. de akkor is durva...legalábbis nekem. a gls futárt minden nap látom, simán el tudta volna vinni mind a 13 kilót....
még csak beszedendő érték sincs
[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
válasz #73959936 #35756 üzenetére
Mi van, ha a teherautó nem az én bringámért jön csak, hanem kifelé is szállít még ilyen iciri piciri településre is
Akkor nagyobb a nyereség a szállításon.
Adok az ilyen cégeknek egy ötletet... Sokan lennénk, akiknek nem fontos, hogy 1-3 napon belül odaérjen a küldemény. Ha olcsóbban meg lehetne úszni, akkor ráérne 8-10 nap alatt is ideérni. Szépen megvárják, amíg a türelmetlenek áruival megpakolják a kocsikat és maradék helyekre kellene ezeket besuvasztani, amikor befér...Üdv Inhouse
-
Met
nagyúr
Mit jelent (pszichés állapot, jellem) ha valaki indokolatlanul sok felkiáltó jelet használ?
Nagyjából minden második mondat végét azzal zárja."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Golden9
addikt
Filozófia, pszichológia topik.!
Mert a fe.!kiá.!tóje.! fa.!.!ikus je.!kép, és vizuá.!isan azza.! je.!ö.!i meg a terü.!etét.!
.!
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Eastman
addikt
válasz Golden9 #35762 üzenetére
Mert a fe.!kiá.!tóje.! fa.!.!ikus je.!kép...
Akkor a spanyol nyelvterületen is használt fordított felkiáltójel (¡) mit jelenthet? (Régóta érdekel!!!!!!)
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Golden9
addikt
válasz Eastman #35763 üzenetére
Impotenciát, ivarérettség hiányát.!
A "¿" azt jelenti, hogy akarom, de mégsem megy.Miért van fordított írásjel a spanyol mondatok elején?
Tanuljunk spanyolul! topik.[ Szeretkezve ]
-
coco2
őstag
Nézd meg azokat a felkiáltójeleket!!444!!4!!!4444!4!4!! Hátha a shift billentyűje ragad, mert olyan régi a billentyűzete, és akkor lehet, hogy a pont gombja már nem működik!!!!!! Azért használ mást helyette44!!4444 És attól ideges folyton
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Eastman
addikt
Anyám kapott egy ilyen sms-t a 06706180070-ről, de nem vár csomagot.
Az azonnali fáradt gőzös kérdésem; miért küldene egy indiai szoftvercég csomagot Bütykösre?
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! MI lehet a gond: Wint szeretnék telepíteni. Régebbi verzió volt pendrivon. Azt felismerte a bios. De azt marha sokáig kéne frissíteni. Ha viszont most csinálok egy friss letöltést és megcsináltatom vele az usb-t nem ismeri fel a bios, nem tud róla bootolni.
Itt csinálom.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Tegnap érkezett egy kézi gőzölőm, amit persze kötelező volt mindenen kipróbálnom. Tudtommal a bársonyt is lehet gőzölni, de a kézi gőzölőhöz adott speciális fejjel is nyomot hagyott a bársony fotelünkön. Csatolok 3 képet, hogy néz ki. Ha jól sejtem a nyomott mintát már elfelejthetem, de jó lenne, ha újra egységesen verné vissza a fényt és nem lenne ilyen foltos. Erre lenne valakinek esetleg ötlete, milyen megoldással lehetne ezt helyrehozni?
[kép]
[kép]
[kép]Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
EmberXY
veterán
Valóban nem, legalábbis telefonról semmiképpen, úgy tűnik, elég sokan kapnak ilyet, ma én is kaptam...
A police.hu-n is olvashatunk erről az új módszerről... [link]Engem viszont az is érdekelne, hogy a telefonszámokat honnan lopták el vagy vették meg...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
inf3rno
nagyúr
válasz philoxenia #35784 üzenetére
Az enyém 9-essel kezdődik, lehet, hogy sorban mennek, és azért nem kaptam még.
Buliban hasznos! =]
-
coco2
őstag
válasz EmberXY #35783 üzenetére
Én adó 1+1%-ának feljánlásáról kaptam levelet - maszek mentőszolgálatnak. Kicsi utánajárással annyit találtam, hogy az a cég a belügyminisztériumtól (!) kapta az adatokat. A belügminisztériumba meg a telefontársaságoktól érkeznek adatok, amiket a feltöltő kártyásoknak ki kell tölteniük, és kötelezően elfogadniuk az adataik reklámcélú felhasználását is. Hogy mi keresnivalója van egy civil kereskedelmi társaság adatainak a belügyminisztériumnál, és hogyan kerül onnét tovább újra civil szervezetekhez, na az magas nekem. Idegelni nem akartam magam a kérdéssel, inkább kukáztam azt a levelet, és hagytam a fenébe.
-
coco2
őstag
válasz EmberXY #35787 üzenetére
Nekiállhatsz hadakozni ellene, csak az a bibi, hogy az adatgyűjtési engedélyben átruházható jogot kell adnod, vagyis az egyik cég továbbadja a másiknak, az a harmadiknak, és hiába tiltottad meg az elsőnek, hogy az adataidat használja, jogilag a cég a másik cégtől is visszakaphatja azt, amit ő adott tovább, és az már egy újabb adat set, amiről megint csak külön nyilatkoznod kell. Gdpr ide vagy oda, viccet csináltak belőle mindenestül.
Egész erdőket vágnak ki hogy papírt gyártsanak belőle, ami végül csak a szemétbe kerül. Én nem tudom a mai digitális világban ugyan miért nem emeljük meg a papír árát mondjuk 1000x-esére egyik napról a másikra? Jót tenne a digitális fejlődésnek. Digitálisan sokkal könnyebb reklámot szűrni.
-
EmberXY
veterán
Én ilyesmibe nem is fognék, semmi értelme nem lenne, az a pár évenkénti 1-2 ilyen kamu betalálat nem ér meg ekkora tortúrát.
Annyit tudok tenni, hogy én nem osztogatom a számomat fűnek-fának, ha pedig hívásokkal találnak be, arra ott az automata hívástiltás, minden hasonló próbálkozónak 1 dobása van.Up the Irons!
-
C. s.
addikt
válasz Aaron14 #35781 üzenetére
Szia!
Nem tudom, mi történt vele pontosan, de a képen úgy néz ki, mintha „föltupíroztátok” volna. Nem lehet, hogy visszafelé (is) lett simítgatva a munkálatok közben? Ha igen, azt még megpróbálhatod, hogy az irányra figyelve lesimítjátok, hogy ne visszafelé „kócolódjon”. Lehet, hogy elég volna egy alig nedves körömkefével megfésülni. Én ezzel kezdeném, ha nem elég neki ennyi, jöhet a gőz.
Hajzselét ne rakj rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest