- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz philoxenia #36940 üzenetére
Ezért nem ajánlott a műanyag gönc tűzveszélyes munkákhoz. Volt akinek beleolvadt a bőrébe és vérmérgezésben elhalálozott.
Buliban hasznos! =]
-
w.miki
veterán
zár romlott el. Nem húzta vissza a nyelvet.
hevederek felé tolva az ajtót végül kinyílt.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MODERÁTOR
-
EmberXY
veterán
válasz Viktor0610 #36958 üzenetére
Bizony ciki, hogy nem érted a Colin McRae idézetben a "flat out" mint padlógáz "lakásból kijutsz" félrefordítását.
Up the Irons!
-
Golden9
addikt
válasz Viktor0610 #36958 üzenetére
Ott van a megoldás Met aláírásában, egy hsz-el előbb.
[ Szeretkezve ]
-
MODERÁTOR
Köszi, srácok!
Xiaomi 13T
-
-
C. s.
addikt
válasz Eastman #36932 üzenetére
Nem is rossz! Bár szerintem Slash is elég tűrhetően elő tudja adni. Az viszont igaz, hogy férfiszemmel kevesebb lehet rajta a látnivaló. Bár női szemmel is csak egy nagy szőrcsomó.
philoxenia:
Az durva! Máskor előtte tekerd magad körbe alufóliával. Ugye nem is a flex volt, csak tüsszentettél? A teknős jól mondta.
Még jó, hogy nem esett nagyobb bajod!
Top cat:
A koszt milyen a szállodában?
Aranyos volt az a videó, amit linkeltél!
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Feltettem egy kérdést de közben megtaláltam a fórumot hozzá !
Bocsi..lol
Üdv,[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz #90088192 #36970 üzenetére
Úgy értéttetem, hogy tokrögzítő csavarral.
Persze ha ilyen egyén valaki, akkor mindegy milyen az ajtaja.
-
donmackó
addikt
Üdv megint!
Nem tudja valaki hogy az egycseppetsem gyűjtőpontra csak szűrt étolajat lehet leadni, vagy mehet szűretlenül is?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
donmackó
addikt
-
w.miki
veterán
Ilyen rövid hegyű villát tartalmazó evőeszköz készletet hol lehet kapni?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Golden9
addikt
-
w.miki
veterán
Langelinie Scandia nagyon hasonló, de vajon az kapható még itthon?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Winne
nagyúr
Valaki tud olyan oldalt, ahol épkézláb áron lehet Szép kártyával pulóvert vásárolni?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz philoxenia #36989 üzenetére
Igen, egy tök átlag Nike vagy Adidas cipzáros pulcsit szeretnék venni ami nem kapucnis és van a Szépkártyán pénz, gondoltam veszek arról inkább most, hogy minden zsebet lehet használni. 20k alatt alig van ilyen pulcsi, több boltot megnéztem, ahol meg volt, ott meg nem reagálnak a rendelésemre. Rég nem vettem ilyet, ez normális ár egy pulcsiért rendes üzletekben?
-
Winne
nagyúr
válasz Golden9 #36991 üzenetére
Én már vagyok annyira öreg, hogy nálam még mindig ez a márka és ez is marad. Mondjuk ezek is biztos Megérnek egy használt autó árat.
Az a veszély nem fenyeget, hogy migransnak nézzenek, ruha nélkül fotoznanak egy fehér fal előtt messziről, kb nem látszanék a képen.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
SilverCrest STK 17 A1 csengője van valakinek?
Van vele olyan gond, hogy folyamatosan világít. Ez mitől lehet? Eddig csak akkor világított, ha csengettek.
Volt olyan hiba is, hogy folyamatosan villogott (arra azt olvastam, hogy gyenge az elem és azért csinálja)
Ez a folyamatos világítás eléggé gyorsan leszívja az elemeket...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Predator2
addikt
Helló
Járdalapokból szeretnék járdát építeni, és szeretném szakember segítségét kérni.
Kiket kell keresnem, kertépítők foglalkoznak ilyen munkával?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Predator2 #36997 üzenetére
Mi lenne a járdalapok alatt és mivel járnál rajta. Csak gyalog? Kertépítők biztosan, de nem feltétlenül kellene annyi pénzt kiadni rá, persze Te tudod. Még kőműves sem kell hozzá, ilyen munkában kis gyakorlattal rendelkező ember simán le tudja rakni, én magamnak szoktam. Ha száraz alapra rakod/rakatod, akkor bármikor javítható lesz.
-
Predator2
addikt
válasz philoxenia #36998 üzenetére
Feltettem egy fb csoportban, hogy hogyan csináljam, de még több kérdés merült fel bennem.
99%-ban gyalog és motorkerékpárral közlekednék rajta, sajna 1% egy kis traktor amikor a házi veteményt felszántja. RÁBA-15 kis traktor (ekével, vezetővel 1tonna)
Földre gondoltam első körben, de ajánlották a murvát alá.Ha az a fránya traktor nem lenne, már nekiálltam volna egyedül, de nem akarom hogy utána fel kelljen szedni, vagy ne adj isten összetörnek a gép alatt a lapok.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest