Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz AndrewBlase #36599 üzenetére
Most?
Maszkot meg fertőtlenítőtAmúgy csicso leírta a lényeget. Vagy pia, ha olyan buli lesz, de mellé még érdemes valami olyat, ami a lakáshoz kötődik, tudják majd használni. (nyilván nem egy 27. gyümölcsöstálról van szó)
-
Golden9
addikt
-
Eastman
addikt
válasz AndrewBlase #36599 üzenetére
Negatív tesztet és házipálinkát.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
válasz #90088192 #36609 üzenetére
Én anno véletlenül csöppentem egy házavatónak indult üvegpörgetésbe. (De ez még egy másik évezredben volt.) Rezgett a léc, mert rajtam kívül egy srác is ült a körben. És négy csaj, az egyik az akkori álmaim álma. Na, hát őt, és a havert nem pörgettem ki, de végül senkin sem maradt ruha. Aztán jöttek a feladatok... Tény, hogy később híre ment a faluban annak az estének. Jó, hát a lányok az édes bort szerették, mi is azt ittuk, az éjjel-nappali pedig pontosan a sarkon volt, kb. harminc lépésre, mint kiapadhatatlan forrása a másnapi megbánásoknak.
Fiatalság, bohóság.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
törölt tag
válasz Eastman #36611 üzenetére
Szintén zenész, az egyik kocsma kb 50m-re volt a hazunktol. Igaz onnan nagyon ritkán mentem egyenesen haza.
Sok hülyeséget csináltunk, pl 10-en mentünk FONYÓDRA egy autóval, ami egy Opel Van volt. Hátul ittuk a bort kannabol, elől meg barátom a csajaval.
Régen volt, talán igaz sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
Köszönöm az ötleteket Mindenkinek!
Miért mindig én???
-
Top cat
addikt
válasz AndrewBlase #36614 üzenetére
És melyik ötlet lesz a nyerő?
Remélem az enyém. Majd figyelem a híreket.
-
Eastman
addikt
válasz #90088192 #36612 üzenetére
Kannás bort én csak egyszer ittam, de annak a vége regénybe illő lett, nem is fér ide semmilyen szempontból sem.
Viszont egyszer elindultunk öten nem józanul "Pestről" Szentesre éjjel egy piros 1-2-es Zsigulival, és mikor a haver szólt, hogy; na, ébresztő, megjöttünk, a Balaton partján álltunk éppen. Uhh. "Szentest mondtál, nem Keszthelyet?" - kérdezte.
Úgyhogy kénytelenek voltunk hajnalban újra berúgni ott. Mivel a Zsiga forralta a vizet, max. fűtéssel jöttünk haza délután, öten, az ablakokon kilógva, gatyára vetkőzve. Nem józanul.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
+1 Met
Megjegyzem, ez valami "aláírás" szerű izé volt ismerősöm aki ilyeneket tolt ez a "TAG" vagy mifene de azt nem értettem akkor sem, hogy ha aláírás akkor gondolom én KELLENE valami alkotás amit aláír. Tehát csinál mondjuk egy nagy falfelületen egy ízléses, több színnel elkészített kompozíciót valamit amit egy átlag műértő is szépnek talál majd ez aláírja akkor azt mondom: oké. De ugye nem ez történik, hanem nulla alkotás csak simán az aláírását szórja.
Nem tudom ha ezt Picasso-nak elmondanánk, hogy vannak olyan "festők" akik nem alkotnak semmit csak a cikornyás aláírásukat rakják ki budiba meg hasonló helyeken lehet csóválná a fejét rendesen. Szerintem nem is értené, hogy valódi alkotás nélküli aláírásnak mi az értelme. -
BiP
nagyúr
Amúgy a tag az ilyen aáírásnak szánt firka. Attól még firka.
Azokat utálom a legjobban.Mondjuk ez is lehet akár aláírás/valakinek a logoja.
De lehet még valaki Honda motorrajongó, csak ilyen bénán tudja lerajzoldni.
Vagy még akár valamilyen gerilla kampány bevezetője is. Mindenhol ott a jel, beszélnek róla az emberek, hogy jaj, mi lehet, aztán nemsokára megjelenik a termék, és már mindenki tudja, hogy jaaaa, az az angyalszárnyas izé.[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Top cat #36615 üzenetére
Hát a TEK-et ráküldeni a tesómékra kicsit erős lett volna, így maradtam a védekezési vonalon. Kívül-belül fertőtlenítő (Valami fűszeres gin, alkoholos kézfertőtlenítő), ffp2-es maszk, meg némi csokoládé, boldogsághormont növelni, plusz kaptak védeccségi igazóványt.
Miért mindig én???
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Ajtózárral kapcsolatos kérdésem lenne. Ilyen zár van az ajtóban, a pontos típust nem tudom, de ugyanígy alul-felül 2-2 görgővel is záródik a kilincs felhúzásakor.
A zár rendeltetésszerűen működik, de az utóbbi időben azt kezdtem tapasztalni, hogy nyitáskor, vagyis a kilincs lenyomásakor horzsoló, dörzsölő érzetet kelt a kilincs, mintha ezek a görgők ki lennének kopva, vagy legalábbis súrlódnának abban a sínben ahol mozognak.
Lehet ezt valamivel olajozni, vagy kezelni? Kb. 2 éve van használatban, ilyesféle kopás életszerű lehet, vagy valami más hiba lehet a zárral? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata, ötlete?Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
FattyDove
őstag
A Vodafonnál mennyit kereshet egy értékesítő?
Leírásá alapján tök jófejnek tűnnek. Ingyenes RED csomag, céges mobil, 16 hét apasági szabadság (mondjuk ez engem pont nem érint) , cafetéria meg +4 nap szabadság ha önkénteskedsz
Hol a trükk?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
FattyDove
őstag
válasz Viktor0610 #36634 üzenetére
Akkor felteszem a trükkös kérdést, mennyit kereshetnek a telekomnál?
-
FattyDove
őstag
válasz EmberXY #36636 üzenetére
Egyenlőre csak nézelődök minden nagyobb cég weboldalán, mert a jelenlegi munkahelyemnél most lett elegem abból (szintén értékesítés, egész életemben ezt csináltam és ráadásul jól), hogy közel 4 éve viszem a hátamon az egész boltot aztán kb leszarnak. Pedig papíron ők aztán nagyon dolgozó barát cég
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz EmberXY #36638 üzenetére
Óó, ha tudnád milyen régóta próbálom én ezt. Mindig megy a hazudozás, hitegetés és semmi sem változik. Ilyen ez, amikor egy állítólag multinak full magyar a vezetése
Vicces sztori: A számlaellenőr picsa hetekig nem tudta értelmezni a szállítóleveleket, de nem csapták ki, mert a területi vezető éppen őt kúrja (gondolom már nem, mert kicsapták). Olyan (papíron)millás negatív készleteket csinált nekünk, hogy öröm volt nézni De persze itt is én voltam szerintük hetekig hülye, mert hát mit érthet ehhez egy kereskedő. Könyvet tudnék erről a cégről írni
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz EmberXY #36638 üzenetére
Főleg, hogy a juttatás lehet csalóka.
Multi mind a 3, tehát sok juttatást adnak, hiszen nekik az olcsóbb. Lehet, hogy emellett a fizetés meg tök kaka, és még a beled is kitapossák.
A jófejség meg lutri, előre nehéz megtippelni. Minden multiban vannak jó arcok meg vannak kötöttségek.
Amikor még sales/controllingon (nagynevű finn telefongyártó) voltam, volt kapcsolatom vodafone-nal, hááát, őket utáltam a legjobban.
Bürokrácia ésadócsalásadóoptimalizálás ezerrel, és ők voltak a legkarótnyeltebb társaság, nagyon kötöttek a folyamataik. Ettől persze a sales-ek lehetnek jó fejek, de tuti meg van kötve a kezük. -
FattyDove
őstag
Amúgy valójában nem kell. Ha valakit egyszer átkúrsz, az nem jön vissza. Ha nem kúrod át, akkor visszatérő lesz. Lehet adott pillanatban te most kevesebb lóvét termeltél, de pár hét alatt ez pont az ellenkezője lesz.
Rendeztem én már be lakást cirka 6 milláért egy embernek, pont emiatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest