- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz tal-garius #25351 üzenetére
Volt olyan webshop, ahol azt írták a szállítási feltételeknél, hogy a címre kiviszik, de a házba nem hozzák be, ezért nem is onnan rendeltem.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
inf3rno
nagyúr
válasz Shingen #25353 üzenetére
Attól tartok, hogyha nem tudod leszedni róla teljes mértékben, akkor az is nyomot hagyna. Ha gondolod egy kis részen próbáld megdörzsölni vele egy ronggyal, hátha valami olajos dolog folyt rá, és lejön a folt. Ha tényleg marásról van szó, akkor szerintem is csak annyit tehetsz, hogy lemész abba a rétegbe, és lecsiszolod azt a részt, ami nem oxid, hanem valamilyen más alumínium só lett a marás következtében. Esetleg még meg lehet próbálni lúggal oxiddá alakítani, ha sav folyt rá, de valszeg az eredmény matt lesz. Vízzel próbáltad lemosni már amúgy?
Ja csak hozzáteszem a biztonság kedvéért, hogy egyáltalán nem értek a polírozáshoz meg fémek megmunkálásához. A kémiához valamennyire igen.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Éjszakai fény kellene nekem olyan helyre, ahova nem tudok normál vagy lengő konnektort normálisan felszerelni, csak egy lengő izzó foglalatot. Létezik olyan kiképzésben éjszakai fény, amit közvetlenül egy villanykörte helyébe be tudok tekerni?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Hosssszu
őstag
Hirtelen ilyesmi jutott eszembe. Gondolom valamelyik biztos rendelkezik fényérzékelővel is.
-
Ryder62
őstag
Hali,
Arra lettem figyelmes, hogy az erkélyen levő, már elvetemedett aljzatú szekrényből fura kattanásos hangok jönnek ki. Biztos hogy valami állat fészkelte be magát és látszólag nagyon jól elvan. Elég hangosan kapirgálja vagy rágcsálja a fát, még fülelni sem kell. Szerintem a bútor alatt van (ugye hátul nyitott a lábánál a bútor, ott simán be tud menni a szekrény alá) Szerintetek milyen szörny lapulhat ott?
-
válasz tal-garius #25345 üzenetére
Mamáméknak rendeltem az emagról mosógépet, felhozták az első emeletre és még be is kötötték.
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Hétfőn kaptam egy tetanusz oltást, tegnap reggel óta szörnyen fáj, szinte sántítok azóta, kb mint egy gerincfájdalom. Ez mennyire normális? A helye alig látszik.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Met
nagyúr
válasz LilProphet90 #25364 üzenetére
Azt hiszem jegelés jó rá.
Egyszer kaptam régen, nem fájt utána pedig mondták hogy lehet fog majd."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Top cat
addikt
válasz customer114 #25363 üzenetére
Azt mondod egy ilyen kapirgál nála?
-
inf3rno
nagyúr
válasz LilProphet90 #25364 üzenetére
Nekem amikor beadták, akkor volt olyan, mint egy lórúgás, utána nem éreztem.
Buliban hasznos! =]
-
Ispy
veterán
válasz customer114 #25368 üzenetére
Az asszony biztos furán nézne, ha egy ilyen lenne a szekrényben.
"Én nem tudom mi ez szívem, tegnap még nem volt itt..."
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz customer114 #25372 üzenetére
Férfiaknak könnyebb, mert lehet vadászpuskájuk...
-
Sziasztok! Az OTP honlapján hol találom, az ATM-es készpénz felvétel díját? (ha már levettem 150 ezret)
-
válasz customer114 #25375 üzenetére
az ok, de nem ezt kérdeztem.
-
válasz customer114 #25377 üzenetére
Levettem ebben a hónapban az ingyen levehető 150 ezret, ha mondjuk még egyszer levennék 100 ezret, annak mennyi a költsége? (mert az már nem ingyenes)
-
-
Ispy
veterán
válasz Ryder62 #25382 üzenetére
FONTOS!
Ha többen mentek ki, szét ne váljatok!
Nekem is volt pár éve egy kapirgálós élményem, a hálóban a fejünknél lévő fal mögül jött, mint később kiderült egy egész darázskolónia költözött oda be, éjszaka meg hallgattad a darázsváros hangjait, annyira azért nem volt kellemes, mint így utólag tűnik.
Egy nyenyecnek jobban örültem volna....
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
Udv. Egy 100 literes villanybojlert mivel célszerű biztonságosan felrakni? Amit hozzá adtak L alakú kis csavart tiplivel elég abszurdnak tűnik. Mi arra gondoltunk, hogy a falat kéne átfúrni és a túloldalt lemezzel rögzíteni az átmenő csavart. Vagy dübellel?
-
donmackó
addikt
válasz tal-garius #25384 üzenetére
Én 30-as menetes szálat löktem át a falon, és a fal túloldalán egy keresztvassal rögzítettem. szerintem a 100 litereshez elég lesz vékonyabb menetes szál is.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
pjen
félisten
Attól függ, miből van a fal, és milyen vastag. Én anno fél. Olos csőből csináltam 20 centis dűbelt.
-
inf3rno
nagyúr
-
törölt tag
Jó lenne tudni miből van az a fal.
-
Tud valaki olyan Mekit Bp.-n ahol még adnak ilyen színes vb-s poharakat?
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
ArthurShelby
addikt
Mikor meg kell adni a bankkártya adatokat a dr hova megy (first name / last name)?
(Ezen a kártyán dr-rel szerepel a név)[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
válasz ArthurShelby #25393 üzenetére
Szigorúan a vezetéknévvel egybeírva, kisbetűvel (pl: drKovács, drBubó, drZebu). 2013 óta Facebookon is kötelező erre módosítani a nevet a cím megszerzése után 72 órán belül!
Ezek szerint nincs "title" vagy hasonló?
Azt gondolnám hogy akkor tényleg a vezetéknév elé beírva (nyilván normálisan) jó lehet.[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
coco2
őstag
Keresgélek youtube-on (bárhol máshol is jó) olyan jelenet után, amiben valakit előre megfontolt szándékkal telibe képen küldenek egy tortával. Egyenlőre nem találtam videót stílusos minőségű tortával (pici, lapos vacakokat vannak mindenütt, mint például itt ), meg valami életszerű előjátékkal, mint például várni a sarkon meglepetésnek, vagy hasonló. Aki ismer stílusos videót, segítsen ki egy linkkel, legyen szíves. Előre is köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest