Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Noha a PH fóruma igen szerteágazó, nekem mégis sikerült olyan témakört találnom, ami kilóg a sorból.
Gibi Gyöngy
Közben más forrásból biztató információhoz jutottam a céggel kapcsolatban. -
C. s.
addikt
Egy idős, beteg rokonom kérdezte tőlem, hogy ha átmeneti segélyt kér, akkor kimennek-e hozzá ellenőrizni az életkörülményeit. Nem szeret idegeneket beengedni, egyedül él. Valaki tudna rá válaszolni? (Akkor kérem, tegye is meg! Egy "Igen, tudnék!" nem elég! )
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Néhány éve már önkormányzati segély a neve összefoglalóan - több egyéb segéllyel együtt. Mindig az adott település vezetésétől függ, hogy kinek, milyen jogcímen, mekkora összeget, milyen időtartamra biztosítanak, (az adható maximális juttatás van csak fixálva).Ahogy az is, hogy ehhez milyen dokumentumokat kérnek, és hogy kimennek-e felmérni a kérvényező körülményeit.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Timyyy
őstag
Youtube-n hogyan tudom kilistázni a rám feliratkozókat?Csak be kellett írnom ide pár óra szenvedés után, meglett egyből.
Szerk2: azt viszont nem értem, hogy van olyan kiírás, hogy: Csak azok a feliratkozók jelennek meg, akik a feliratkozásaikat nyilvánossá tették. Azok a feliratkozók, akik privátra állították a feliratkozásaikat, akkor sem jelennek meg itt, ha a fiókjukkal feliratkoztak a csatornádra.
WTF?? Erre van megoldás, hogy azt az 1 titkosat is lássam?
Illetve letiltottam akit akartam, de továbbra is ott maradt a feliratkozóim között.[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
Ispy
veterán
LCD monitort mivel szoktatok tisztitani? Amitől tiszta is lesz, és foltok sem lesznek rajta...
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Volt már valaki innen Barcelonában?
Milyen árakkal számoljunk magyar viszonylathoz képest? Étkezésre gondolok....
Jobb azért mint Dánia meg Hollandia?Csak, hogy mennyi váltópénzt vigyünk.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
válasz marilllyo #24414 üzenetére
3 éve voltam, azóta elég sok minden történt arrafelé, így nem tudom, mennyire releváns a tapasztalatom, de akkoriban a hazai árakhoz képest nem volt nagy különbség kajában/piában. Finnországban jártam tavaly, ott minden sokkal drágább, főleg a pia.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Csak egy lezárt topicot dobott a google ezért itt kérdezekJövő héten nekiállnék egy falas projectnek amihez kb semmi közöm sincs, de próbálkozok
Állat ólat szeretnék vakolni de egyelőre csak olvasok róla
Kinéztem egy VakolóHabarcs nevű anyagot az obiban. Azt írják 1zsák 1m2 és csak víz kell hozzá és dolgozhatok vele.
Tudtok tippeket adni hogy a téglafal kicsit lepucolása után dobálhatom is fel a felvizezett vakolóhabarcsot a falra vagy esetleg kell más felület kezelés?
Nagyjából mennyi víz kell a zsákhoz (25kg)?Mivel egy ól s mivel ez annak belső fele így nagyon nem kell szépségdíjasnak lennie, ezért merészelnék magam nekiállni. Feldobálom, elsimítom azt' lesz amilyen lesz. Viszont fenn kell hogy maradjon a falon. Ezért a felület előkészítést nagyon fontosnak gondolom. A művelet során mivel lehet csúnyán elrontani?
Túl vastagon rajtahagyni a falon vagy nagyon vékonyra kenni?
Mennyi idő alatt szárad? Az állatokat visszatenném éjszakára.Ha van ennek topicja, bocsánat..nem találom.
Sziasztok
-
törölt tag
sziasztok
adott 1 pci-e kártya amit bedugtam volna a csatlakozójába win 10 alatt.
az eszközt nem jól ismeri fel a rendszer, mert illesztőprogramként nem azt rakja fel, amilyen a kártya...(hanem 1 párhuzamos és 2 soros porthoz valót) persze ez utóbbi azonnal hibaként meg is jelenik....
(sem a win sem a telepítő lemezről nem tudom megcsinálni, hogy másik illesztőt rakjon fel..)tud valaki segíteni mit csináljak, hogy életre keljen ?
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
válasz philoxenia #24425 üzenetére
Ha tiszta az aljzat,a lehullott maltert megin fel lehet csapni,csak kicsit át kell keverni.
-
Met
nagyúr
Az sg.hu mikor tűnt el legfelülről?
Nem olvadt össze a két "lapcsalád"?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tyúkól.... Zsákos anyaggal nem sz.nék, glettvassal felkenném és elhúznám. Simításról nem volt szó, gondolom nem lenne külön simítóvakolat. A lényeg, hogy pormentes legyen az aljzat és a laza részeket eltávolítsa. Első körben erős kefe, ecsettel lesöpörni, kicsit nedvesíteni. Gúzolással lehet próbálkozni, de vassal anélkül is fel lehet kenni a cuccost. Nyilván amúgy sem kel vastagon, nem is tudni mennyire egyenletes a fal, nyilván nem kell szintezni, nem csempe megy rá.
Ha így csinálod nem kell sok anyag egyszerre, ha nem elég veszel még egy-két zsákkal, folytatod, ahol abbahagytad. Eleve hajolva/féltérdre ereszkedve kell csinálni a belmagasság miatt... -
pjen
félisten
válasz philoxenia #24428 üzenetére
Végülis,mindegy.A tyúkok úgyis lecsipegetik ameddig elérik,a mész miatt.
-
inf3rno
nagyúr
-
törölt tag
válasz #73959936 #24432 üzenetére
A SuperIO vezérlőkben együtt van minden esetben a soros és párhuzamos port vezérlője. A kártyádon csak az LPT van kivezetve, ettől függetlenül ott van a chipben a másik két vezérlő is, a driver pedig a chiphez készült.
A kártya tetején egyébként ott vannak a forrpontok a soros portok csatlakozóinak is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz philoxenia #24439 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Nem tudom mikor használtam utoljára RS232 vagy LPT portot.
-
-
Armahun
addikt
Tudtok olyan gőzkieresztő fórumot, csevegőt ahol lehet egymást cifrán sértegetni meg elküldözni melegebb éghajlatra. ( a kocsma messze van)
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
válasz customer114 #24444 üzenetére
Ha mondasz egy helyet, ott elmagyarázom:
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
dfdfdf
őstag
Hali. Érdeklődnék hogy nem e tudja valaki hogy ha haver az udvarán nekem ad egy fát én azt hazavihetem utánfutóval? Mert nézegettem a netet és valami szállítási engedély kellene? Ezt ha egy papírra megírjuk a rendőr elfogadja?
-
inf3rno
nagyúr
válasz dfdfdf #24448 üzenetére
Mekkora a fa? Ha nem laksz messzebb 50km-nél, akkor lazán bepróbálkoznék vele, kutya se nézi. Amúgy nem tudom, hogy engedély köteles e, vagy kell e valami szállítólevél, de én még olyanról nem hallottam, hogy utánfutóhoz szállító kellene, ha magáncélra viszel ezt meg azt.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest