Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy én is megcsinálom ezt a DIY Smartphone projectort. Akinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy ott volt fizika órán az optika résznél, az tudna segíteni a nagyító lencse kiválasztásában? Mekkora átmérőjű és hányszoros nagyítású lencse a legideálisabb egy Huawei p8lite/Sony Z1C/iPhone 5C telefonhoz? A pontos típusokat csak a kijelző méretek miatt írtam (úgy tudom, ez is fontos!).
-
G@ben
addikt
Le tudná írni vagy akár fordítani valaki, hogy mit mond itt a nagyfőnök? Akárhogy fülelek, nem értem.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Willy_Billy
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátomnak van egy örökölt lakása, amit közös költség tartozással örökölt. Nyár végén kapott levelet egy végrehajtótól, be akarnák rajta hajtani a tartozást, de nem tudja kifizetni, és mivel nem dolgozik a fizetését sem tudják letiltani. Írt egy részletfizetési kérelmet a végrehajtónak, de az válaszra sem méltatta...
Tegnap a földhivataltól kapott egy egyszerűsített határozat - szemle nyomtatványt, amin szépen fel vannak sorolva, hogy mikor volt árverésre téve a ház, meg milyen adósságok terhelik. A végén ez áll:
14. bejegyző határozat: ügyszám/2016.09.08
Terhelés: Végrehajtási jog 490 386 FT ... főkövetelés és járulékai erejéig
Jogosult neve, címe meg alatta a végrehajtó adatai.
Nem érti, hogy miért küldte neki ezt a földhivatal, mert egyébként semmi konkrétumot nem tartalmaz a határozat.
Ha esetleg ti tudjátok mi lehet az, akkor megköszönném, ha felvilágosítanátok.[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
Hirdetek egy procit 19 félért. Rám [ír] egy lény, hogy őt nagyon érdekli, hogy odaadom e 20-ért. Mondom ha ragaszkodik hozzá oda. Aszondja erről még döntenie kell
Kérdésem kész van az a kerítés? Na, nem emeljük még egy kicsit?
íííííííííHardverlesen
-
customer114
őstag
Ez egy kínai chat bot egy fejlettebb változata, ami google fordítót használ. Te vagy a tesztalany: átmegy-e az AI a teszten, ergó képes-e vásárolni H.apron. Rengeteg ilyen regisztráció van manapság.. és jófogáson is látni ilyesmit, SŐT! néha hirdetnek is. Itt a topic, amiben gyűjtik az ilyen típusú hirdetéseket.
-
priti
addikt
-
ViZion
félisten
ehhh... Lehet ő lappal, rammal gondolta, és a postát is állod.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kenwood
veterán
Volt egy ficko,aki a 19.5-ot 20 ra kerekitette, mert nem szarakodott az aproval.
Vagy amikor mondtam,hogy 10-ert beszamolom a kartyat,azt mondta ra,h 8-ert odaadja.Mondjuk 2 meter,130 kilo,melle igencsak hirtelen haragu.
Kb. a hajamnal fogva tepte volna ki a gerincemet,ha lenynek,vagy chatbotnak csufolom nyilvanosan.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
rumos XIII
aktív tag
Kettő darab bakelit lemezt honnan lehetne szerezni? Felőlem lehet hibás, csak ne legyen törött, dekorálás célját képezné.
-
pikszel
addikt
válasz rumos XIII #19567 üzenetére
Esetleg egy antikvárium?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
nagyúr
Lomtalanításkor / bolhapiacon / garázsvásáron találhatsz, ha szeretsz turizni, de itt is van az apróban több helyen eladó lemez pár száz forintért.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Rivaul
addikt
Aprós oldalon pár forintért is adnak no name vagy tucat lemezeket, nem csak vagyonokért.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Vakegérke
félisten
Amennyiben hanglemezre gondolsz, adok én ajándékba kettőt. A poén az, hogy az Újhegyi lakótelepről egy busszal megközelíthető helyen kéne átvenned.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Willy_Billy
csendes tag
válasz Willy_Billy #19558 üzenetére
Erre senki nem tud választ adni?
-
Vakegérke
félisten
válasz Willy_Billy #19574 üzenetére
A jogászok valószínűleg tudnak válaszolni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
AlyrArkhon
senior tag
nem vagyok jogász, de JPÉ alapon azt mondanám, azért jött a papír, mert bejegyezték a jelzálogot. (vélhetően anélkül nem tudnék levenni az árverésen befolyt vételárból a követelést)
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Met
nagyúr
Szerintem ez az ügy olyan fázisban van amihez kevés egy fórum.
Keressetek ügyvédet."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ViZion
félisten
+1
instant ügyvéd és megegyezni mielőbb, mert hamar ott maradtok fillérekkel egy milliós lakás után...
És hivatalos ajánlott papírt azonnal a végrehajtónak, közös képviselőnek, és esetleg valamennyit befizetni is, h lássák, h nem akartok kibújni a fizetés alól. De majd elmondja az ügyvéd mit kell tenni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
aliquis
tag
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
lenne egy kis gondom!
Nem tudom jó helyre irok e...
cipőt akartam venni.. neten..emil 1
Üdvözöljük!
Köszönjük rendelését. Megkaptuk és el is kezdtük annak feldolgozását.
Utánvéttel fizetve
Itt nézheti meg a rendelése részleteit:
Rendelés száma: 1200075733
A kiválasztott kiszállítási mód: 850.00 Ft / GLS – utánvét
A termék mennyisége: 1
A termék értéke: 20 980,00 Ft
A teljes rendelés értéke: 21 830,00 Ft
A cég adatai:
A cég neve: eobuwie.pl S.A.
(korábbi elnevezése: Przedsiębiorstwo Handlowe „TRAF” K.Grzymkowska, K. Grzymkowski Spółka jawna)
Címe: ul. Dębowa 31, 65-124 Zielona Góra;
Adószáma: NIP 929-13-53-356, REGON 970569861Ügyfeleink minden pillanatban követhetik rendelésük állapotát. Ehhez elegendő bejelentkezni a saját fiókba a https://www.ecipo.hu/customer/account/login/ címen és ott tovább a megrendeléshez.
Az üzlet szabályzata, az adatvédelmi irányelvek illetve egyéb a szerződéstől való elállásra a hírek mellékletében illetve a következő oldalon elérhetők:
https://www.ecipo.hu/szabalyzat
Szép napot kívánunk
ecipo.hu online áruház
hétköznap 8-tól 16 óráig.
telefonszámunk: +36 1 900 9777
e-mail : info@eobuwie.pl
-----------------------------------
ecipo.hu – márkás cipők és táskák a legújabb kollekcióból.
Több, mint 25 000 elérhető modell!emil 2
Üdvözöljük!
Ezúton értesítjük, hogy a 1200075733 számú rendelés elküldése után fog kapni, a küldemény számát tartalmazó e-mailt. A megrendelése még átesik egy utolsó ellenőrzésen, és ha az összekészített megrendelést a kollégák rendben találták, akkor postázásra kerül. Amennyiben bármilyen problémát észlelnek a megrendelt, összekészített termékekkel kapcsolatban, azonnal jelezni fogjuk Önnek!
Itt tudja ellenőrizni a rendelése részleteit:
A termék mennyisége: 1.0000
Szép napot kívánunk
ecipo.hu online áruház
Több, mint 25 000 elérhető modell!emil 3
Üdvözöljük!
Értesítjük, hogy a 1200075733 számú rendelése postázásra került. A csomag száma: 00203451388 , 00203451388 , melynek segítségével nyomon követheti a csomag útját az alábbi linkre kattintva: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes
A küldemény futárral történő kézbesítése kb. 2-3 munkanapon belül megtörténik!
Itt tudja ellenőrizni a rendelése részleteit:
A csomag száma: 00203451388 , 00203451388
A termék mennyisége: 1.0000
Figyelem! A csomag átvétele előtt ellenőrizze, hogy a csomagolás nem sérült, vagy nem volt kibontva, illetve a súlya megfelel a szállítólevélben szereplő súllyal.
Amennyiben attól tart, hogy küldeményt hiányosan vagy sérülten érkezett meg, akkor ne felejtse el az átvételkor a kézbesítést végző személynek jelezni a problémát, amit észlelt! Így könnyebben meg tudjuk határozni, hogy az esetleges hibákért ki a felelős!Köszönjük, hogy nálunk vásárolt és bátorítjuk, hogy ismerje meg a legújabb ajánlatainkat!
Szép napot kívánunk
ecipo.hu online áruház
Több, mint 25 000 elérhető modell!Nos most jön a csavar Tegnap is és ma du 16:00 ig a GLS ncsomag követője azt irta hogy a csomag GLS depoban van na de rákerestem du: 4 után már nem létezett telefon a gls nek.. kérték az azonositót, látta is az ember de! nem lett nekik átadva de, közölte hogy ha valamikor is hozzák kapok egy emilt az emilcimemre amit mellesleg be is diktált halál pontosan ha nincs náluk semmim honnét tudja az emilcimemet????
na telefon a boltnak ott az automata illedelmesen közölte velem hogy csak du: 16:00 ig van telefonos ügyfélszolgálat ez volt 16:09 kor.. és majd hétfőn ujra próbálkozhatok...
nem igazán tudom akkor hogy most mi is van.
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
EmberXY
veterán
válasz Apucy01 #19580 üzenetére
Így első olvasatra úgy tűnik, a GLS-nél lesz a probléma. Ha jól értem, a csomagot átvették, kvázi postázásra került, és a depoban is megvolt, majd egy idő után "eltűnt", de nem teljesen, mert az azonosítószámról tudtak...
Második olvasatra viszont azt nem értem, hogy a " nem lett nekik átadva" de mégis látja az azonosítót, ez mit takar valójában. Konkrétan nem ismerem a csomagküldők működését, de gondolom, hogy a csomag azonosítót a futár cég generálja, amikor átveszi és útjára indítja a csomagot, így az szerintem kizárható, hogy a küldő cég nem adta fel a csomagot és kamu e-mailt írt volna. Simán elképzelhető, hogy a lengyelektől még nem ért ide a csomag, de már úton van, vagy esetleg nagyon is itt van, de megsérült, esetleg kibontották, és nem szállítható, de ezt valamiért nem akarták még közölni.
Szerintem hétfőn mindenképp járj utána, és írd meg, mire jutottál.
Up the Irons!
-
Fecogame
veterán
Könyvtárban lehet PC-s újságokat olvasni? Konkrétan. CHIP magazinra lennék kiváncsi
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Highground
aktív tag
Tökre nem ide illik, de most nem találom a nagy kapkodásban a pontos topikot, így bocsánat érte:
Privátnál, ha elolvasás előtt törlöm az üzenetet, akkor már nem látja az illető ugye (nála is törlődik)?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
krizmo_
addikt
válasz Highground #19584 üzenetére
Ha rámész a szerkesztésre, és úgy törlöd ki a szöveget, akkor nem, szerkeszteni csak addig tudod, amíg nem látta.
-
krizmo_
addikt
válasz Highground #19586 üzenetére
Ha csak szimplán töröld az nem ér semmit, mert nála ugyanúgy megmarad.
-
Apucy01
őstag
válasz EmberXY #19581 üzenetére
Szia
Én csak az nem értem hogy ha a GLS nem kapott az e cipőtől csomagot a részemre akkor honnan tudta az ember a GLS nél az e mail cimemet hajszál pontosan?? és persze az e cipő levele akkor hogy jött azonositóval mindennel hogy már úton van..
Annyira nem is idegesitene a dolog ha nem csak itt lehetne kapni ezt a cipőt már nagyon régen keresem igaz volt a hivatalos converse chopban is de ők le is mondták a rendelést mert elfogyott.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
nagyúr
Sziasztok!
Régi lakótelepi beépített szekrény ajtajait mivel lehetne felújítani vagy milyen anyaggal lehet lefesteni? Már hiába pucolom, nem lesz fehér.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Rivaul
addikt
válasz Apucy01 #19590 üzenetére
A cég kiadja a gls-nek hogy ad nekik csomagot. Ezt egy gls felveszi a feladó helyen, ekkor már generálódik a csomag azonosítód és a címed is a rendszerbe kerül de akkor még mindig a küldő közeli depóba van. Ott felteszik kamionokra és eljön az itthoni közeli depóba. Ott hajnalba felbaxák egy szalagra amin atom kómás tagok kb 20-an szedik le az autónyi kis és nagy dobozt. Becsúszik hogy más kapja le mert csak 1/3-ad másodperce van kiszűrni kb egyszerre 5 csomagból hogy melyik az ő körzet azonosítója. Ha nem sikerül és a 2121 helyett más veszi le a 2721-et akkor a rendszerbe becsipogták és azt jelzi hogy már kiszállítás alatt van. Te nem kapsz semmit mert nem a te sofőrödnél van a cucc így mindenki tártja a kezét. Nah most vagy aznap este vagy másnap visszakerül a körforgásba a csomagod és akkor újabb esély lesz rá hogy megkapd. Hétvégénél ez kellemetlenebb. Szóval ebbe a leírásba valahogy megtalálhatod a kérdéseidre a választ. Hétfőn várd vagy érdeklődj sztem is. (dolgoztam gls-nél egy kis ideig)
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rodzser Mór
senior tag
A szájbab@szott telibevert port.hu-ra hogy a csába lehet belépni?
Egyrészt nem értem, miért kellett elbszni a honlapot. Manapság ez a divat weboldalaknál. Lehetőleg olyatt kell szét meg össze bszni, amit jó sokan használnak.
Az eredeti regisztrációmmal nem tudok belépbi.
Aztán az indapass-os logint erőlteti a port. Beléptem avval. Illetve mégsrm léptem be, hiába mutatja, hogy be vagyok lépve. Valami nick regisztráció még kell neki. De akkor mi a telibevert k anyukájának van összekapcsolva az indapassal látszólag, ha mégsincs összekapcsolva.
-
MaxxDamage
félisten
Dupla lett! Sorry (érdekes)
Ezen H.Sz.-em kéretik törölni!
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Hmmm...oldal betöltése miért ilyen lassú? (mind1)
Kérdésem csak az volna, hogy Magyarországon lehet valahol (pl. Neten) venni nagy képet a falra, akár több kis darabból kirakva is megfelelő! (olcsó fajtára gondolok, nem ilyen több tízezres tételűre) asszem GearBest-en lattam ilyet...Ami érdekelne az (max.) 2 méter x 3 méteres (falra)
Segítséget előre köszönöm!
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #19599 üzenetére
Ilyesmire gondolok [link] (kivitelben)
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest