- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
Hy.
A két kábel közül melyiket érdemesebb megvenni? Azért ez a 2, mert Szegeden kb. más nincs csak ez és holnap kellene.
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Olyan fórumot keresek magyar nyelven, ami Audikkal és BMW-kkel foglalkoznak, hitelesen. A 2 típus között szeretnék dönteni, de egy olyan ismerősöm sincs, akinek olyan motorral szerelt autója lenne, amit én szeretnék. Én ezt és ezt találtam. Bár nem regisztráltam még, ígéretesnek tűnik. Ha ismertek mást is, szívesen venném!
Attila
-
válasz Astrasattila #20752 üzenetére
A phn talalhato ket topikba beneztel mar a kerdeseiddel? A vag topikban eleg oszinten van fikazva minden csoporton beluli auto. Ez alol a 2010 utaniak kicsit kivetelek mert mindenki csoro a fiatal audikhoz 😁
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Vakegérke
félisten
Gyereknek mesefigurás tányérokat, evőeszközt, étkészletet (nem földtől elrugaszkodott árakon) lehet kapni valahol? Igen, barátom a Google, de most cserben hagyott.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Met
nagyúr
Varrógépes kontaktja van valakinek?
Régi Singer csónakos varrógépet kellene "beárazni""If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
kovacsroli
senior tag
válasz hitvanyalak #20716 üzenetére
Ez nem a futár hanyagsága. A DPD a különböző depókat értékeli és az értékelési rendszer egyik legfőbb mutatószáma a kézbesített csomag / nem kézbesített csomag százalékos aránya. Tehát ha reggel elvisz a futár 100 csomagot és egyet visszavisz, akkor a napi értékelése 99%. Az egyes futárok kézbesítési arányának átlaga adja a depó eredményét. A célérték egyébként 98-99% között mozog, ezért a depóvezetők úgy engedik ki a futárokat, hogy törekedjenek arra, hogy ha nincs otthon a vevő, valahogy akkor is hagyják ott a csomagot. Ilyenkor vagy odaadják a szomszédnak vagy felhívnak és elviszik másik címre. Ha nem utánvétes akkor aláírják helyetted és berakják kerítésen belülre.
Ebbe nyílván van rizikó, hogy eltűnik a csomag, de annak rendszerint nincs akkora költsége, mint a célérték alatti havi teljesítménynek.
Egyébként nem vagyok szakmabeli, nem védeni akarom őket, csak elég részletes rálátásom van az üzletágra, ezért gondoltam megosztani a hátterét (ha nem ismerted eddig).
Ez a jelenség egyébként várhatóan egyre gyakoribb lesz, mert a csomagszám meredeken felfelé ível, az erőforrások pedig leginkább stagnálnak. Ezért lehet találkozni olyan futárral is aki nem céges felmatricázott aztóval jön, ő a DPD alvállalkozójának (depo) az alvállalkozója.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
MaxxDamage
félisten
Telefon bőr tokot / hátlapot (világos barna) mivel lehet tisztítani? (otthoni berkekben külön ipari tisztítószer beruházása nélkül)
Van itthon sok fajta tisztító szer, de nem tudom mivel is álljak neki. (100% tisztító alkohol, spray jó lehet rá?)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #20763 üzenetére
Jó lehet az alkohol, de nagyon mértékkel használva. Ha valódi bőr utána érdemes valami finom bőrápolóval is kezelni.
Persze szennyeződéstől is függ. A bőr (izzadt tenyértől származó) elszíneződését viszont általában nem lehet visszacsinálni. -
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #20764 üzenetére
Igen valódi bőr [kép] és sok helyen sötétebb, talán tenyértől rákerülő zsír ami okozhatja... (ez természetes)
Esetleg alkohollal finoman letisztítom (vagy lejön a kosz réteg vagy nem) és azután ilyen mézes bőrápoló (színtelen) szerrel (szivaccsal) bekenegetem, mint ahogy a téli bőrkabátom is szoktam.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #20765 üzenetére
Kb az jó lesz. A lényeg, hogy sokáig ne álljon rajta az alkohol, inkább bekenni, letörölni, bekenni letörölni újra.
-
r.levente75
addikt
válasz MaxxDamage #20765 üzenetére
Szép tok.
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #20766 üzenetére
Valamit lehozott, nem sokat de jobb mint a semmi és bekentem bőr balzsammal....így azért már szebb mint volt. [kép] Köszi!
L
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #20768 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, sokan vagyonokat fizetnek a mesterségesen öregített bőrért....
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #20769 üzenetére
Nem semmi!
L
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #20770 üzenetére
Ha már megtaláltam.
Antikolással újra divatossá teheted.
Amúgy nem eccerű' a bőrrel bánni.[link][ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #20771 üzenetére
Köszönöm a sok információt és segítséget!
Hiába, a bőrrel nagyon nem egyszerű, ezt eddig is tudtam.L
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #20772 üzenetére
Erre nem feltétlenül ajánlom, de időjárásnak erősen kitett bőrökre nagyon jó ez az ápoló: [link] felénk bioboltban lehet például kapni, de gondolom háztartási boltokban is van. Évekig elég egy tégely.
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #20773 üzenetére
Briston van nekem (szerintem tartalma megegyező lehet) , amit a bőrkabáthoz kaptam (mint ajándék) és nagyon jó termék !
Cipőkhöz ez jó lehet ? (másra is jó vajon?) -feketét pl. boxolom , de amit nem lehet azt az említett termékkel fújnám be- nem ismerem, ilyet még nem használtam, csak boxoltam eddig...L
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #20761 üzenetére
Köszönöm.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
marilllyo
veterán
Angol zellert más néven zellerszár lehet fagyasztani?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #20776 üzenetére
Köszönöm!
L
-
marilllyo
veterán
válasz customer114 #20779 üzenetére
Minden zöldséget nem lehet fagyasztani. Pl salátát sem elvileg. Azért kérdem.
-
customer114
őstag
válasz marilllyo #20780 üzenetére
Ha erről van szó, akkor szerintem simán. Petrezselyem zöldet is fagyasztunk minden évben. (mi ez a zöldséget nem lehet fagyasztani? )
-
Ispy
veterán
válasz customer114 #20779 üzenetére
Persze, lehet, csak utána már nem tudod bármire felhasználni, mert megváltozik az állaga.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #20781 üzenetére
Kelkáposztát egyszer fagyasztottam. Kiolvadás után ki is dobtam.
-
A kérdés nem arra vonatkozott hogy fagyasztás után mi lesz belőle, hanem hogy lehet-e fagyasztani. Ez egy eldöntendő kérdés, és a válasz: igen.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
marilllyo
veterán
Ahham! Blansírozni kell?
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fagyosan megenni?
úgy nem esik össze....
Ilyen felhasználáshoz azon fagyosan a serpenyőbe téve és párolva elképzelhető, egy adaggal ki kell próbálni.
-
DrojDtroll
veterán
Valakinek van tapasztalata a Smartshoppal?
Gari miatt érdekelne.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Néhány évvel ezelőtt használtam egy dark net file megosztót, anno web hírek szerint leginkább japánban volt népszerű, valami zero hour vagy ilyesmi neve volt, de most nem találok róla semmit. Aki esetleg gyakorlottabb a jelenkori dark net kliensekben, jelezzen rám légyszi.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
törölt tag
Sziasztok,
HA-hoz lenne kérdésem: lehet lesz több hasonló vagy ugyanolyan készülékem (tablet) viszont ezek néhány napnyi eltéréssel kerülnek majd hozzám. Mennyire probléma, ha hetente hirdetek hasonló vagy ugyanolyan terméket, amit már mondjuk 3 hete is, de nem ugyanazok, csak a darabszám / szín / egyéb spec változik?
-
alcsa
senior tag
válasz customer114 #20794 üzenetére
Egyszer, ha az ember belekóstol
Nincs menekvés, végképp elragad -
EmberXY
veterán
válasz customer114 #20794 üzenetére
Az oroszlán bajszának cibálása új divat lett, vajon kitől tanulhatta?
Up the Irons!
-
Dinter
addikt
Valaki próbálkozott már ruhafestéssel? Az egyik nadrágom szeretném vele befesteni, amelyiknek kijött a színe néhány mosás után, vesztenivalóm nincs vele.
Festéket végre találtam, Columbus ruhafesték. Azt írja, hogy öntsem bele a feloldott port a mosógép dobjába, de akkor az nem fog egyszerűen kifolyni?
-
Met
nagyúr
Honnan lehet megtudni egy lakás aktuális nm árát?
8. kerületi panel, Szigony utca környéke.
Az apróhirdetések böngészésén kívül van még valami lehetőség? Egy hasonló van de az jobb állapotú mint amit én adnék el."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest