- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Szerintetek van értelme ultra lágy szivaccsal finishelni vagy elég a sima lágy? Nem tudom nem-e szakadozna túl könnyen és hogy eredményben mit hozna. Szokott használni valaki?
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
kazsolt
tag
Kollégák, menzerna 3500al érdemes a lightos mosokarcokat eltüntetni, ? Vagy jobb választás a 2 lépcsős polir? (Seat fényezés) 400-3500
-
snefi2
csendes tag
Hello
Budaorson vagy kozeleben keresnek kezi alvazmosast is valalo helyet.
Egyenlore csak csepelre hoz a google talalatot...
Snefi -
bazsimano
őstag
sziasztok!
ez a mosokesztyu mennyire ajanlott? Sonax Mikroszálas mosókesztyű
ha annyira nem, mi lenne olyan ajanlott termék amit meg a holnapi nap be tudok szerezni
udv
b. -
nagyúr
válasz Mauzes #46313 üzenetére
Úgy nehezebb mosni vele az autót, inkább akadályoz, mint segít.
Akkor érdemes felhúzni, ha a felni küllőit tisztítja, de ahhoz alis $1-os kesztyűt érdemes használni, amit után eldobok. Többe kerül a kimosása, mint kesztyű maga."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
gyeniko
őstag
Sziasztok, Mo-n hol tudok venni Auto Finesse Avalanche-ot? Más: érdemes vennem a Karcher K4-hez MJJC-t (ezt Mo-n hol?), vagy pedig inkább kézi habosítóval dolgozzak? Saját autókról van szó, nem "iparszerúen" mosok...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Benir8
senior tag
Alapos mosás után, wax felhordás. Amikor koszos lesz megint kb. pár hét múlva, a wax ne szedje le róla, meg a kosz leszedi könnyen. Hogyan érdemes mosni? Ph semleges habozás, utána öblítés. 2 vödrös érintéses mosás, öblítés és végül szárazolás. Ennyi elég lenne?
[ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
Sziasztok!
Magasnyomású mosóba lehet tölteni viaszos autósampont? Vagy inkább ne? Van itthon elfekvőben egy 2 literes dobozzal, és ha nem muszáj nem vennék újat.
-
gyeniko
őstag
válasz Petyyyyy #46316 üzenetére
MJJC-t nem találtam hazai üzletben, de a Karcher üzletekben kapható FJ 10 habfúvóka + 1 liter hab, ezt érdemes megvenni?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
bekiss
csendes tag
Sziasztok végül a beltér és műanyag ápolónak a Meguiars Quick interior detailerét választottam ! Vettem egy galonnal!
-
Benir8
senior tag
válasz polonic #46318 üzenetére
Így gondoltam. Rozsda eltávolító az lesz. A gyanta és kátrány eltávolító mindenképpen kell? Én a Koch Chemie GreenStar és Koch Chemie snow foam-mal összekeverem. Így elvileg mindent leszed róla. Még a waxolás előtt átmegyek rajta gyurmázással. Zsírtalanításból milyet érdemes venni?
-
szabi325
tag
Bele, de azért a fusso nekem se jött le rögtön de biztos hogy rövidített az élettartamán. Én csak akkor használom ha télen nagyon koszos az autó.
Amúgy ez elég jó ph semleges hab link,.
Most olvasom az eredeti kérdésedet, youtubeon akad pár videó mjjc vs fj10 témában, én ezért vettem MJJC habosító az fj10 helyett, igaz 1 hónap volt mire ideért de megérte[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
Kérdezem a fórumtársakat, hogy érdemes-e a Karcher K4-ről K7-re váltani? A cél az, hogy "soha többé" ne kelljen mosóba menni az autókkal, de kérdés, hogy a K7 erősebb-e annyival, hogy tényleg mindent "megold"? A K4 - összehasonlítva pl. a Bp. XIV. Fogarasi úti Tesco parkolójában lévő mosóval - elég gyengécske nekem...
-
Benir8
senior tag
Erről van valakinek tapasztalata? [Koch Chemie Leather Protect bőrápoló]
Kormányon Perforált bőrt szeretném le tisztítani után ápolni.[ Szerkesztve ]
-
Benir8
senior tag
Nem írtam oda, hogy előző tulajnál lett felbőrözve a kormány. Nagy része műbőr van rajta, alul pedig perforált bőr. A hétvégén csinálok próba tesztet.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Budapesten hol vannak újabb típusú MOL autómosók? Kb. minden benzinkúton másmilyen van, Debrecenben voltam egy olyanban, ami sokkal komolyabb volt az átlagnál, valami újabb kivitel. Mindenképp szeretnék alvázmosást is.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Fekete autó védelmére mit ajánlotok? Ami valamennyire véd kavicsfelverodes, és hasonló behatások ellen. Valami bevonat, vagy fólia?
-
Qru
MODERÁTOR
Megkínálták a géptetőt vmi maró anyaggal. Ha ez újra lesz fújva akkor vajon újra felhólyagosodik egy idő után vagy elem csere kéne? [kép]
#nincsbennetarcsi
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok.
Milyen snow foamot ajánlanátok? Kedden jon meg az MJJC cannon. Kéne hozzá egy jo ph semleges sampon..
Koch chemie 1l 5000, lazán van turtle wax snow foam 2.5l 5000. Valetpro is 1l 4000 de az 5 literes abból jobban meger Ft/liter alapon. Kérdés h melyiket vegyem 😁“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
pilu01
senior tag
Sziasztok
Kérnék némi segítséget!
Lenne egy öreg Skoda Octavia némi küszöb és sárvédő rozsdával. [Google Drive képek]
A kérdésem az lenne hogyan tudnám orvosolni a problémát a leghatékonyabban, és a legolcsóbban.
Elemcsere (küszöb, sárvédő) sajnos nem jöhet szóba, az ár miatt, nem ér annyit az autó amibe kerülne.
Esetleg ha innen [Jarmualkatresz.com] tudnátok ajánlani termékeket, akkor még olcsóbban meg tudnánk csinálni, mert itt még némi kedvezményem is van.
A szint kikevertetem fújható palackba a [procolornál] már beszéltem velük.
Lakk hál' istennek nincs rajta.
Köszi előre is annak aki rá tud nézni! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest