Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ittakary

    nagyúr

    válasz - = Zk = - #8898 üzenetére

    Támogatom, egész jó telefon. Viszont nem gondolkoztál rajta, hogy más W7-es telefont vegyél, ami már ma is kapható és jóval olcsóbb? Úgyis megkapják azok is a Mangot, és csomó pénzt spórolhatnál...

    Más:

    Haverom tegnap dobott egy üzenetet, hogy megjött a gépe, dobjuk már össze. Pár adat:

    -2600k
    -8GB Kingston HyperX 1600
    -Samu 103SJ - 1TB
    -valami MSI alaplap (p67)
    -VTX 6970 2GB
    -LG 24" fullHD

    Eredetileg Dell IPS 27"-os lett volna a monitor egy 6990-nel, de kicsit lejjebb vették a mércét... A poén az, hogy az idióta informatikus (aki végül leadta a rendelést) csomó mindent módosított az eredeti felálláson. Neki köszönhető, hogy 6990 helyett 6970 lett, és háznak egy CM 690 II helyett végül - nem vicc - egy CODEGEN beépített 400W-os tápos házat rendelt.

    A házat nem viccelek a mutatóujjammal megemeltem. A tápról viszont már inkább egy szót sem szólok: mondtam is havernak, hogy szép és jó, a ház még elmegy, de a tápot most hajítjuk ki a 9. emeletről... én ezzel be nem indítom a gépet. Elszaladtunk Király utcába venni egy Chieftech GPS 500W-os csodát (minden alapórejelen fog járni, szóval bőven jó). Összedobtuk a gépet, indítás: nincs kép. Kifogtunk egy gyári hibás 6970et... :W

    Szóval most jól megszopta a srác, mert már a 3 napból is kifutottak (pár napot állt a cucc még egy irodában, ő se azonnal kapta meg)... Gariztatás alaphangon több hét.

    Szóval most egy 2600k - 8GB - 8600GT kombóval tolja :D

    Viszont a monitor nagyon tetszett. Amint kicsit átláthatóbb lesz az anyagi helyzetem, felfobom apróra a mostanit, és veszek egyet okosba Apróról (26" - tnfilm, fullHD a cél)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák