- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Ezek a fanboyok pont magukat nem veszik észre...
Van egy egészséges szint. Amint én szerintem még nem léptem át.
És úgy látom, te sem.szerk.: Hemi, Hemi.
Korábban nem tartottam valami nagy durranásnak, de amikor megláttam pár dyno-tesztet, és elolvastam pár cikket, csak pislogtam.Mondjuk azt hozzá kell tegyem, hogy ez egy utcára hangot ízig-vérig versenymotor.
Míg a többi gyártó (Chevrolet, Buick, Oldsmobile, Pontiac) utcára szánt blokkokat használt.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #9101 üzenetére
Pedig a HEMI alpajában véve elavult és mégis földbe döngöli a társait.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
koshmar
addikt
A 426-os Hemi egy alaposan alulértékelt blokk volt.
425 lóerőt adtak meg a gyáriak teljesítményként, de ez a valóságban a becslések szerint kb. 470 volt.Ugyanakkor ez SAE gross power- itt a motorról levettek minden, teljesítményt csökkentő cuccot, és így mérték.
Értem ezalatt: generátor, vízpumpa, hangtompító, légkondi kompresszor, szervokormány-szivattyú, stb. (sőt, még az AC-pumpa és az olajszivattyú is le volt kötve).1972 előtt minden amerikai kocsi motorját így mérték.
Tehát ha azt látod, hogy 440 Magnum Six Pack 375 lóerő, akkor az nem annyi...Viszont a 426-os Hemi a korabeli becslések szerint SAE net mérési rendszer szerint is tudott 420 lóerőt. (ennél a mérésnél a motoron minden tartozék rajta volt).
Tehát ez az érték már kb. annyi, amennyit a motor a kocsiba szerelve tudott.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #9103 üzenetére
Ezt én nagyon jól tudom. Nem értem mire írod ezt.
Ja, értem. Nekem is.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz koshmar #9105 üzenetére
esik? hoool?...
szánkót hozzak, vagy gumicsizmát?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #9106 üzenetére
Szerintem csak farmert meg inget, ugyanis épp Hazárd megyében járunk.
Ja meg Wesco csizmát.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #9106 üzenetére
mindkettő esetben hátsókerekes kocsit
énj szerintem a hétvégén kibérelem a visontai pályát , és tartok egy kis drift edzést
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
akkor hozom a Chargeremet
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
Earl te próbáltad esetleg Skype al az androidot? a vevőmet érdekelné hogy mikrofonos füllhalgatóval működike, de nem tudom itthon tesztelni, fórumba meg nem válaszolnak
-
koshmar
addikt
Amúgy meg honnan tudhattam volna, hogy mindezeket te tudod?
Egyébként a Hazárd megye lordjai c. sorozatban összesen kb. 300 Chargert törtek össze.
Csak azt nem tudom, hogy milyen motor ill. milyen váltó volt bennük.
Ugyanis kurvára nem mindegy.
Majd utánanézek...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
höh, én próbáltam az S60-asomon. faszán ment.
bár ez nem sokat segít neked azaz érzésem...(Y)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ittakary
nagyúr
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #9113 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz ittakary #9114 üzenetére
nekem AMD Dragonos van ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ittakary
nagyúr
Jövőhéttől szabad vagyok, valamikor megsassintom azt a kéglit
-
Varoz
addikt
válasz ittakary #9117 üzenetére
Mit csinálsz?
Ja, lehet, hogy rájöttem.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #9113 üzenetére
hátha ment mikrofonos füllhallgatóval, az már azért egsy használható támpont
ittakary: jó kép holnap találkozok először azzal az aranyos csajjal azért neked írom mert csak teláttad a képet xD
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
én is láttam, de psssszt!
-
Varoz
addikt
azért neked írom mert csak teláttad a képet xD
Azt te csak hiszed.Zk
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah fene a pittyeteket
-
- = Zk = -
félisten
fiatal még, nah. majd felnő Tamásunk is
-
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #9128 üzenetére
hogy nem éli meg, mi?
Ha más nem, te úgy is teszel róla.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
The master of puskázás, lvl99
póló karjába telefon, amikor kell kicsúsztatom. 4-es lett a doga.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz westcoastog #9134 üzenetére
Nájsz
-
ittakary
nagyúr
válasz westcoastog #9137 üzenetére
Hát nekem, amik vannak, azokat naponta használom (na jó kivéve Daemon Tools és Steam, mert daemont csak mountolgatom duplakattal, Steamet meg tálcáról...)
De most hogy mondtad, cpuz gpuz és realtempet töröltem. Minek
-
ittakary
nagyúr
válasz FireKeeper #9140 üzenetére
Beszarás ez a kép
-
F34R
nagyúr
válasz FireKeeper #9142 üzenetére
megbukna
viszont volt egy topic ahol ArchElf csinált scriptet és használhattad greasemonkey-al
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz FireKeeper #9142 üzenetére
Alap, hogy vágom, azért írtam
Srácok: Coolink Swif 2 - 120P-ről vélemények? 2k-ért tudnék egyet...
-
FireKeeper
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
válasz ittakary #9136 üzenetére
bitang jó ez a HTC-s mizéria ...
lehet HTC telót veszek.. Varoz? merre vagy, help me i need some informationapropó, ezen a htc-s widgeten hogy kell kikapcsolni, hoyg a tálcán ne mutassa? kompatibilis nézetre váltás nem jött be...
-
ittakary
nagyúr
Srácok help!
A Swif2 amit kinéztem 2k, viszonylag új (vagy 2-3 hónapos v 2-3 hetes már nem emlékszem) viszont a srác alig ér rá...
Lenne egy fél éves UGYANILYEN szintén 2k-ért, viszont rögtön holnap el tudnám hozni. Szerintetek van jelentősége a korkülönbségnek? Jó lesz a MILF ventilátor? -
FireKeeper
nagyúr
válasz ittakary #9149 üzenetére
a swif-ben tudtommal folyadékos csapágy van, az talán nem "öregszik" olyan hamar, mint a hagyományosabb társai.
bár találkoztam már olyan ventivel is, ami nem volt egy éves és elkezdett zajosodni.
nem tudod esetleg meghallgatni valahogy?steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest