- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Reggelt.
Ma... valami megváltozott.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
westcoastog
veterán
reggelt
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #1981 üzenetére
Én is egész héten diákközvetítőhöz mászkáltam, most is onnan jövök...
Azt ígérték 1 körül jön meg a júliusi meló ajánlat, és fölhívnak.
Kíváncsi leszek, mert ez nem állapot. Itthon ülök, megesz az unalom, inkább elmegyek valahova, akkor meg csak fogy a pénz. Most is május eleje óta 110k+ kiadásom van, teljesen nullázódtam, még asszonnyal volt fesztre se tudtam kimenni.
Szurkoljatok, hogy kapjak valami melót, és végre nem fogok halálra dögleni az unalomtól, hanem valami hasznosat is csinálok -
koshmar
addikt
No, délelőtt megérkezett a Rammstein koncertjegyem.
Kiemelt álló- 19900 forint.Viszont! Hogy bírom ki november 10-ig?
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Különben is, jó 4-5 évente jönnek el hozzánk.
(Bár ez a mostani koncert kivételes, mert tavaly márciusban is voltak itt).
5 évente 20 ezer forint szvsz "semmiség" annak fényében, hogy élőben láthatjuk őket.
Minden évben félreraksz 4000-et, oszt' mehetsz is.Nem, valszeg a hangommal lesz gond másnap, mert teli torokból fogom végigordítani az összes előadott számot.
Továbbá valószínűleg ez az utolsó előtti alkalom, hogy itt lesznek.
Kihagyhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #2008 üzenetére
Mennyire igazad van.
westcoastog
Munka mindig van, ezt megtanultam. Csak akarni kell.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #2014 üzenetére
Sose késő.
Valamelyik évben, 3 vagy 4 éve, el lett baszva a nyári melóm. Ugye jelentkeztem a helyi diákmelós intézményhez. Csak épp basztak munkát adni.
Úgy-hogy augusztus elején kerestem munkát, találtam, kerestem 60k-t. Akkor vettem a Sony Ericsson W810-emet.
Szóval sose késő.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
nah haverom nem bírj alevizsgáztatni a sierráját , akárhova telefonál h vinné ennyit mondanak:
"kékesszürke Sierra? felejtős..."
turbós,hidrokézi,verseny,betonkeményfutómű,versenyülés..stbstbstb
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #2016 üzenetére
Elején te. Nem tudsz olvasni?
-
-
koshmar
addikt
Estét!
westc. 2012) Ismerem. K*rva jó paródia.
És pont a kedvenc számomra, az Asche zu asche-re "épül".Varoz 2013) Pedig nekem ritkán van igazam.
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #2021 üzenetére
földeken dolgozást kivéve, azt meg akarja az, aki meg akar dögleni a munkától.
Mi van komám? Büdös a munka?ez a munka igen,
Az ilyen meg sem érdemli, hogy kapjon bármi munkát.
Ez a hozzáállás az egyik oka, annak, hogy itt tart az ország ahol.
Nem szeretem az ilyen embereket. Kéne a fizetés, de ezt a munkát se meg azt se meg amazt se végezné el, mert egyikkel ez a baja a másikkal az a baja. Hát vazze.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez aztán egy élelmes komment volt, gratulálok, nagyobb kreténség nem bírt volna kipattanni a földhöz kötött fejedből? egyébként olvasd el az egészet és annak függvényében értelmezd, ha tudod.
"Ez a hozzáállás az egyik oka, annak, hogy itt tart az ország ahol."
jajmá' ne kezdd te is...
"Kéne a fizetés, de ezt a munkát se meg azt se meg amazt se végezné el, mert egyikkel ez a baja a másikkal az a baja. Hát vazze."
1: nem mindenki földműves tehetség
2: esetleg nem bírná ezt a munkátszerinted nem dolgozna az egyén, ha lenne épkézláb munka? ha te megelégszel szar melóval 0 pénzért, akkor hajrá. mások többet szeretnének elérni.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #2026 üzenetére
Öcsém bele ne halj.
Világ életemben földön dolgoztam és lehet egészségesebb vagyok nálad.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #2027 üzenetére
1: nem mindenki földműves tehetség
Nem kell tehetség, a kapát mindenki meg tudja fogni.2: esetleg nem bírná ezt a munkát
Ne, hogy már ne bírja el egy ember a kapát vagy ne tudjon címerezni például.szerinted nem dolgozna az egyén, ha lenne épkézláb munka? ha te megelégszel szar melóval 0 pénzért, akkor hajrá. mások többet szeretnének elérni.
Mese.
Aki akar az talál munkát.pck
Figyelj, ez ok. De ő ezt írta: földeken dolgozást kivéve, azt meg akarja az, aki meg akar dögleni a munkától.
Ne, hogy már egy kis munkától megpusztuljon itt mindenki.
Nekem csupán ez a hozzáállás verte ki a biztosítékot.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
muszáj mindig egymásra nyitogatni a bicskáitokat?
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #2034 üzenetére
Te vagy nagyon eltévedve. Majd ha egyszer kijössz a kis világodból talán ráeszmélsz.
Rendben rakjuk össze. Írtam, hogy mindig van munka, te írtad, hogy nincs. De aztán kiderült, hogy mégis van, csak az a földeken és az neked nem jó. Akkor most ki is nyúlt mellé.
Amúgy se mondtam azt, hogy a munka csak a földön lehet. szóval itt sem én tévedtem el.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Te meg esetleg ne akard a saját nézeteidet másokra erőltetni, mert nem fog menni. és ne akarjál 0 emberismeret alapján véleményt, tényt alkotni, mert elárulom, ez sem fog menni. amúgy nagyon bírom ez a "kis világod" dumát, szívsz valamit ilyenek kitalálásához vagy csak úgy jön?
1: nem szeretem magamat idézni, de megteszem, ha neked megfelelő az, hogy szar munkát végezz szar pénzért akkor hajrá. nekem és sokan másoknak ez nem munka, több okból kifolyólag is.
2: óóóónem-e, szerinted a véleményed nem ezt tükrözi?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #2035 üzenetére
most már világos, miért nem járunk ide páran...?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #2038 üzenetére
kezdtem rájövögetni...
-
westcoastog
veterán
emberek, CAD/CAM informatikusnak van létjogosultsága? rendszergazdai képzésre nem sok esélyt látok itt a közelben.
Számítógépet kezel, szoftvereket használ
Munkaszervezéssel kapcsolatos tevékenységet végez
Projektet tervez és értékel
Üzemelteti a számítógépet, alkalmazza a számítástechnikai ismereteit
Előkészíti a térinformatikai rendszereket
Műszaki ismereteket alkalmaz
CAD feladatokat végez
CAM feladatokat végez
A termék forma- és látványterveinek készítése, bemutatása
Használja a speciális berendezéseket
Menedzsment feladatokat végez
Műszaki és reklámdokumentumokat készít (kiadványszerkesztés)
Műszaki és reklámdokumentumokat készít (multimédia-alkalmazások)
Alkalmazza a vállalkozói, munkajogi, szervezési és vezetési ismereteket
Megvalósíthatósági tanulmányt készít
Üzembe helyezést, bővítést végez
50% elmélet, 50% gyakorlat.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #2039 üzenetére
(#2040) westcoastog
szakközépben nekem abból volt technikusi vizsgám. imádtam AutoCAD-ben tervezgetni. szvsz van létjogosúltsága.
persze, szvsz vedd figyelembe a környezetedet." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
háttafaszom. lessmárolt flóra, aztá 4lküldtem a fastzbva.
ifem betegre si,erült az este.... mi volt ez???
-
törölt tag
válasz westcoastog #2040 üzenetére
Van letjogosultsaga, de ne a kozeli kornyezetben nezelodj, hanem nagyvarosokban, ott tobb lehetoseg van...
-
koshmar
addikt
Nagyanyám 65 éves koráig naponta járt napszámba.
Napi tíz órában kapálás, paprika-szedés, stb. (nyáron ugye 38 fok árnyékban).
Hihetetlen jól bírta. De már régen abbahagyta, közel jár a 70-hez.Elnézést, hogy beleszóltam.
Ja, reggelt!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
huh az esti összeröfenés/szülinap ünneplés jó volt pedig felsekeltem apulttól, de jót bezsélgettünka tulajjal meg mindenkivel + nem bírtam ott hagyni akocsit, inkább hazahoztam meg a full off emberkéket is inkább hazavittem mert szakadt az eső
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
pckownz
őstag
Figyelj Varoz, én nagyvárosi panelpatkány vagyok. Nem vagyok egy nyikhaj kis díszköcsög, de biztos vagyok benne, hogy ha akarnék se tudnék napi 10órában földet kapálni.
Igen, volt már a kezemben kapa, ásó, balta, de nem tudnám csinálni.
Egyszerűen nincs hozzászokva a szervezetem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest