Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jaja, a Warp meg annak Androidos változatának tűnik, sőt tuti az, mert kb. semmi különbség nincs. nekem is a Tania tetszik a legjobban, sőt, ha minden igaz, akkor a Taniaban cserélhető a 4GB mem, mert állítólag microSD kari lesz (mint pl. néhány HTC-ben), és akkor bővíthető is a memóriája, igaz, igényel egy trükkös resetet, evvan.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
a Tania nagyon tetszik nekem is, bár feketében jobb lenne.
ha normális áron adják sztem be is nevezek majd rá (vagy valami más, hasonlóan olcsó, akár használt WP7-es telefonra). a 4GB belső memória sem hat meg, mert nem telefonon hallgatok zenét.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
No-kia
addikt
válasz FireKeeper #8053 üzenetére
szerintem fehérben sokkal szebb
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
koshmar
addikt
válasz ittakary #8038 üzenetére
Én naponta többször-ütöm rúgom, mert kurvára csíkozódik a képernyő. Igazán változatos is egyébként: hol kék, hol sárga, hol szürke csíkok...
Egyet odab*szok lábbal, kitisztul.
Meg a gépnél lévő VGA-csatlakozást sem árt néha megcibálni. LOL.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ittakary
nagyúr
i4 cserélve. elméletileg új a készülék, a Serial a hivatalos Apple Warranty Check oldalon is szűz.
Ma 3kor visszahívom Styleboltékat, és ha kurvanagy szerencsém van, ma még padom is lehet. Már szívesen fognám a kezemben....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem rossz az A-Data, de SandForce-s és a régiek kicsit gázosak, az új SF-esek már rendben vannak. inkább az OCZ, de legjobb lenne egy Samsung 470-es, vgay Kingston SV200-as. az, hogy nincs SATA3-ad, szard le, még így sokkal-sokkal jobb lenne, mint bármely HDD.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
SF2 korai szériák igen, BSOD-kat dobálhatnak. az újak, mint a Solid 3 az már jó. a SF2 látszólag magas írás/olvasás értékeket trükközéssel érik el, valójában lassabbak, mint írják, de ennek kb. semmi jelentősége nincs normál használatnál. az újabb Jmicron-ok kifejezetten jók.
A-Data talán mehet majd, de inkább egy 40-64-es Kingston SV200 vagy Samsung 470...
-
FireKeeper
nagyúr
-
No-kia
addikt
Nos elment a 2*2GB 800/cl4 Ballistix 12K-ért
helyette egy 2*1GB-s 1066/cl5-ös Ballistix kit érkezett 4K-ért, nem hiszem h rossz üzletet csináltam
-
- = Zk = -
félisten
miért is adtad el voltaképp?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
ennyire köll a pééz? mire báttya? viszi a szierra?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8077 üzenetére
dehogy viszi, már egyszer leírtam, olvass vissza
azt hiszem mai is romantikus hangulatomban vagyok:
Regina *****:
nem mert az van amit én látok h egy kalap szar vagyok xD2 minutes ago · Like
Tomika Nagyteli önbizalommal és önbecsüléssel ? elég nagy különbség van közted és egy kalap szar között. pl: a kalap xD
-
- = Zk = -
félisten
ügyes vagy Tamás. büszke vagyok rád
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #8077 üzenetére
valszeg az elszálló mobilnet/telóelőfizu költség miatt.
(#8081) No-kia: már hirtelen azt hittem magamról olvasok. de ez gondolom egy kicsit feltűnt már.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
-
Varoz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest