- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
zolisx4
őstag
Jó estét
Valahol láttam ezt a fényképet
ExtremeClock
Mivel nem ismerlek ,a telefonod nem láthattam
Akkor csak hasonló volt .[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz ExtremeClock #19004 üzenetére
őőő, amúgy mit lehet rólad tudni? ki vagy te, merre felé laksz, hány éves vagy? stb...
tudod, ez ilyen topikos feeling. ismer mki mindenkit...(#19006) ExtremeClock
ez egy. bővebben?...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz - = Zk = - #19005 üzenetére
BP/Szarvas
-
miresz
veterán
-
zolisx4
őstag
válasz ExtremeClock #19004 üzenetére
EarL 007
A letöltő gépem nekem is AMD
Telefonos kép ,ilyen szar a telefonommiresz
Jó kis motor egy ilyet elfogadnék ,faluban járkálni[ Szerkesztve ]
-
ExtremeClock
aktív tag
Haver elhozta az 500-as 2T hondát. Majdnem ledobott magáról... 5.-ben kerékre áll
-
ittakary
nagyúr
válasz ExtremeClock #19006 üzenetére
A lakhelyet profilból is ki tudtuk találni. Többi?
-
- = Zk = -
félisten
válasz ExtremeClock #19011 üzenetére
hm -.-
nem kedvelem a pirított réti élőlényeket -.-
nagyon nem....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz ExtremeClock #19006 üzenetére
Szarvas, mi?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ittakary
nagyúr
válasz ExtremeClock #19011 üzenetére
N.C.
Ezzel az erővel megtalálod a kiutat is a topikból. Nem nagyon vagy egy szimpatikus gyerek... Tőlem akár lehetsz az atyaúristen is a faludban...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
"lehet" rokna lakik ott
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz ExtremeClock #19017 üzenetére
Azon kívül, hogy nem vállalod magad?
Vazz ez túl pontos Mindjárt rámhívják az erősítést.
Ja.
Apropó, hogy van Zoli?[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #19019 üzenetére
én most szerelek mocit. azt hittem, 96-os honda dio-t vettem, de mint kiderűűűűűt', nagyon nem. honda, de nem dio. 88as, nem 96-os. a többit egyelőre ink titokban tartom
(#19021) ExtremeClock
peersze. fizessek rá plusz költségeket, mi?!...jah, akinek a szülők megoldják nem gond
rendszám, biztosítás stb. köszi nem, elég nekem egy Dio is. 60-65-te eldöcög. bőven elég. melóhelyemre bevisz, ami gyalog 58perc. mocival nem egész 12.... jó ez így...[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz ExtremeClock #19022 üzenetére
Na, csak óvatosan.
Nem lenne rossz. De máshol lesz helyem.[ Szerkesztve ]
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz - = Zk = - #19020 üzenetére
Nézd meg mennyivel több a bizti egy 125-re mint 50-re
-
- = Zk = -
félisten
válasz ExtremeClock #19026 üzenetére
óóóó, megnéztem már.. de nem csak a biztosításról van szó, mint írtam!
-
zolisx4
őstag
Akkor nem volt jó vétel
miresz
Nekem elég lenne bőven egy 50 es ami már megy 30- 40 et és nem kell tekerni az már jóVaroz
Egyik ismerősömnek van egy Kínai motor de az 250 es annak is elég jó hangja van ,de nagyon drága volt,újonnan vette ,[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz miresz #19025 üzenetére
Tesómnak van egy 125-ös Kymco robogója. 50-esként.
Na az már valami. Az az egyetlen robogó amit elviselek. Még a hangja sem az a tipikus kávédaráló.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
koshmar
addikt
Estét!
(#19009) ExtremeClock: Én egy majdnem 70 lóerős CR 500-nak nem rángatnám ész nélkül a gázt...
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #19028 üzenetére
de, sokan beismerik, hoyg amennyiért vettem, plusz amennyit rá kell költenem, nagyon jó vétel volt.
még 10-15k és vadi új lesz. csapágyak, henger+dugattyú, felfúratás stb. stb." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
-
zolisx4
őstag
válasz - = Zk = - #19031 üzenetére
Volt itt a faluban honda dio azt is fel kellett újítani Egerbe csinálták meg neki ,de ugy hogy a blokkot levitte és készen hozta vissza ,.
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #19035 üzenetére
hát én magam bütykölöm. meg kell ismernem a motorozásnak ezt az oldalát is
-
Varoz
addikt
válasz geprombolo #19032 üzenetére
Annyit a tesóm V70-es Volvo-ja fogyasztott. Pedig az egy nagy kombi, 2.5-es benzines motorral.
ZkÚgy is kell. Csak így lehetsz igazi motoros, ha megtanulod ezt az oldalát is.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Nah, jó8. Megyek elteszem magam holnapra,hosszú volt ez a nap.
-
zolisx4
őstag
válasz geprombolo #19032 üzenetére
Nekem simán behörpinti a 10 litert ,aki azt mondja hogy 6-8 literrel eljár vele az kamuzik ,nem lehet lehetetlen .
Hosszabb távon vegyes használatnál 7-8 liter ,Versegről felmegyek Pestre ebben benne van az autópálya ,.[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
B125, és csókolom
125ccm-esek, ha nem őrült módjára mész, akkor beéri 3-4 lityóval is.Szerk:
1600ccm, 4 hengeres Honda HR-V '99-es beéri 8 literrel is
Ha fentvan a tetőcsomagtartó akkor eszik a 9 felett is.[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Varoz
addikt
válasz geprombolo #19039 üzenetére
Akkor ez téves meglátás. Ugyanis a V70 is annyi idős.
Mivel 98-99 körüli volt. Csak már eladta.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Mióta van Hondátok?
Ja sztornó, azt hittem pck vagy.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
ugyan ez igaz az én Hondámra is ..
3,1L a gyári adat. 5,5LE.... 49ccm... nekem elég bőőven(#19044) Varoz
én is azt hittem, hogy Ő az![ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz geprombolo #19047 üzenetére
97 óta.
Neki az első szériás volt.Azt 97-00 között nyomták.Ráadásul az övé AWD-s volt. 190 lovas motorral. Fincsi.
Á fenébe. Mentem volna sörözni haverral. Erre nem jön, mert összebalhézott az ősökkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...